БисИри и правописТни консОлтациЙ 16

• 43 162
  • 993
  •   1
Отговори
# 645
..по една кафейна чаша...

# 646
  • Варна
Цитат:

Здравеите сладурани!Днеска се побарках с моя и тези заби  милия като го видях никнат му два катника нотдолу и един отгоре .Голям реф падна ,и аз сас него дадох му Нофен и заспа сладко 3 4аса.За млякото и аз сам купувала от аптека,но после по4нахме от магазина.Пурета са6то сам куппувала и от двете места,но не ги харесва .Единствено на Хип и аз си му готвя.Мимка не се тревожи аз като бях бремена се базиках,,С моя бремения мозак,, Това е засега

Може и друго да има,което не съм забелязала- очите ми изперкаха да гледам.

# 647
Вярно е, че диагнозата е "бременен" /или по- скоро "обременен"/ мозАк.

# 648
  • Варна
Още един цитат - авторката е същата. Но този път направо ме мързи да маркирам грешното, честно ! Blush

Днеска се  побарках а и освен заби сме и маи сас бронхит ,като го слу6ам как ди6а .Поне сополите спряха,но утре 6те ходя на педиатар.Марица дано вси4ко излезе гре6на диагноза.Навремето така бяха обаркали сестра ми докторите в Русе,4е единия и бабрек сахнел.А в София се оказа 4е по рождение има ниско паднали бабреци,и сега е добре и не се оплаква.silrai прати ми на ли4ни рецептата и наи ве4е за розавото покривало.Откаде взема6 бои?Ако е вазможно да мия прати6,4е да не се ровя назад.

# 649
  • София
Охльовче

# 650
Още един цитат - авторката е същата. Но този път направо ме мързи да маркирам грешното, честно ! Blush

Днеска се  побарках а и освен заби сме и маи сас бронхит ,като го слу6ам как ди6а .Поне сополите спряха,но утре 6те ходя на педиатар.Марица дано вси4ко излезе гре6на диагноза.Навремето така бяха обаркали сестра ми докторите в Русе,4е единия и бабрек сахнел.А в София се оказа 4е по рождение има ниско паднали бабреци,и сега е добре и не се оплаква.silrai прати ми на ли4ни рецептата и наи ве4е за розавото покривало.Откаде взема6 бои?Ако е вазможно да мия прати6,4е да не се ровя назад.

Смилете се над жената и й обяснете на лични къде се намират буквите ч,ш,щ,ъ,ю при фонетичен режим.Това й е основната грешка,доколкото виждам.Аз самата дълго време не ги знаех тези неща ...

# 651

Смилете се над жената и й обяснете на лични къде се намират буквите ч,ш,щ,ъ,ю при фонетичен режим.Това й е основната грешка,доколкото виждам.Аз самата дълго време не ги знаех тези неща ...
Ами не й е само това проблема.Тя е свикнала на латиница да пише,но има очевидни греши,които нищо не обяснява.

# 652
# 653
Милост към такъв, отказващ да положи усилия и да пише на собствената си азбука? И защо?

А и защо трябва форумът да се превръща във вечерно училище?

# 654
  • софия
хахахаххаааааааааааа
За пръв път влизам в тази тема и за пръв път внимавам с правописа!
Трябва да я прочета цялата защото съм убедена че е пълно с мои цитати.Аз никога не си проверявам постингите за правописни грешки.А обикновено в бърината така оплитам буквите........ Crazy

Голям майтап е темата! Laughing

П.П. как се пише?  : за пръв път или за първи път

# 655
В бърината... Joy Joy  bouquet

# 656
  • софия
Пфууууууууу, знаех си че пак ще сгафя...
Пържа шницели и бягам към кухнята ама хайде да не се оправдавам  bouquet

Joy Joy Joy

# 657
Пфууууууууу, знаех си че пак ще сгафя...
Пържа шницели и бягам към кухнята ама хайде да не се оправдавам  bouquet

Joy Joy Joy
Спокойно! Дори когато изядеш шницелите, темата пак ще е тук. Simple Smile

# 658
  • софия
Шницел номер 1 е изгорен!

сори за оффа

# 659
Цитат
нашите приятели са се отказали от зватда на морето
  от друг форум.

Познайте болд-натата дума  Laughing