БисИри и правописТни консОлтациЙ 16

• 43 159
  • 993
  •   1
Отговори
# 705
Затова темата изглежда така дребно злобничка понякога.
А не това е целта, струва ми се.
Темата винаги е била такава. Трябва да си го забелязала вече Simple Smile И целта й не е никак да бъде учебник по български език и граматика... Съжалявам.

# 706
# 707
За мен не това е същността на темата /клюкарско- заядлива/. Имам друго виждане. Ако някой пък лично счита, че му е мерак и му е по възможностите само да се заяжда и клюкарства- да си го прави, само да спазва добрия тон.

# 708
Затова темата изглежда така дребно злобничка понякога.
А не това е целта, струва ми се.
Темата винаги е била такава. Трябва да си го забелязала вече Simple Smile И целта й не е никак да бъде учебник по български език и граматика... Съжалявам.
Всъщност, една от идеите на темата е точно такава  Peace

# 709
Всъщност, една от идеите на темата е точно такава  Peace
...поредната опорочена идея, а? Embarassed Заварено положение просто...

# 710
И за да продължа добрата традиция на заяждане с неграмотни хора, ето ви това:

Цитат
мерси,и моита кожа се бели напоследак около устата,но пък на челото ми е мазна-сиг ще го пробвам Simple Smile

# 711
само едно ще кажа...твърде мн време продалжи тази стачка!  #Cussing out  #2gunfire angry icon11 tantrum smile_angry (в общи линии май бях ясна
   Crazy Joy

# 712
доста от хората, които критикуват другите тук не правят разлика между:
1. отдавам се - на нещо, на някого; и
2. удава ми се - нещо.

та така, честичко се среща  newsm78

# 713
Тоя сезон забелязах че са на мода калбойските ботуши newsm78
Явно са пуснали по магазините нови модели ботуши-калбойски ooooh!

# 714
За мен не това е същността на темата /клюкарско- заядлива/. Имам друго виждане. Ако някой пък лично счита, че му е мерак и му е по възможностите само да се заяжда и клюкарства- да си го прави, само да спазва добрия тон.

Peace
Но, има доста и от втория вид, които даже и грамотни не са Joy! Да не посочвам - те си знаят!

# 715

Peace
Но, има доста и от втория вид, които даже и грамотни не са Joy! Да не посочвам - те си знаят!

Права си. Няма нужда да посочваш  Wink

# 716
  • София
То било весело тук Wink

# 717

"ексфолиращ манукюр "

Пресно,пресно още...

# 718
Това в  БРИКОЛАЖ, ли се продава? newsm78

# 719
  • Бг
"защото преподавателА и е казал че няма да го вземе без помощ. Отделен въпрос е че си работи от години по спецЯлността,но прости иска да има и диплома. Да не би да е по зле запозната с матерЯла от тези който са си писали дипломната работа и бУкел не схващат .....".

Общи условия

Активация на акаунт