БисИри и правописТни консОлтациЙ 16

• 43 110
  • 993
  •   1
Отговори
# 885
Само дето нещо не се сащом за физиономията й.

# 886
моето бадещо бебче- в линийка за бременност на наша съфорумка  Laughing

# 887
# 888
Цитат на: olivija
EmbarassedА пък аз като малка съм пеела вместо-"Канят ме мамо,млад кум да стана","Канят ме мамо ЛОКУМ да стана"..........така съм го чувала Wink

Пьк аz като малка вместо "Отвори ми, нося тишина" сьм чувала "Отвори ми, нося ти шейна".
Майка ми не могла по никакьв начин да ме убеди, че това, което чувам не е това, което пеят  Laughing

# 889
[
Пьк аz като малка вместо "Отвори ми, нося тишина" сьм чувала "Отвори ми, нося ти шейна".
Майка ми не могла по никакьв начин да ме убеди, че това, което чувам не е това, което пеят  Laughing
[/quote] JoyДа,да и моята майка се опитваше да ми каже,че не е така.......... Joy

# 890
Аз чувах
"Куче влачи рейс, няма БИРА., ей...

Ама не бях малка.. hahaha

# 891
A ,сестра ми като малка си мислеше ,че се казва КЕФТЕРЧЕ вместо тефтерче..Simple Smile и кефтета вместо кюфтета ... Явно на голям КЕФ ще да е била ,като го е чула  Simple Smile Joy

# 892
В тоя ред на мисли - сина ми бойно ме попита - Какво ме гледаш, като света вода не ме пита!?
И също - Остави го тоя - да му е бедна майката! Като се втрещих - той разбара, че не е чиста работата и невинно ме информира - Ми .... /една близка роднина/, така вика на другите шофьори когато я засичат...

# 893
"времето спестено при маникуристката в рисуване.... "

# 894
"Маркови парфиуми"
 Joy

# 895
И в този ред на недочуванки

"И каза на капитана
гол, в ръката с нож"

и вместо
"Сбогом, дано си щастлива
утре далече от мен..." -
"Сбогом, да носиш таз слива..."

# 896
  • София
и вместо
"Сбогом, дано си щастлива
утре далече от мен..." -
"Сбогом, да носиш таз слива..."

Joy

# 897
Мда.Дъщерята на една колежка в института ни наричаше не колежки,а институтки  Joy

# 898
 зъпки  tooth, като пъпки, но със "з"

# 899
Аз пък като малка убедено съм си рецитирала "Червените ескалатори" (явен фен на съоръженията в ЦУМ).

Общи условия

Активация на акаунт