Мами в НОРВЕГИЯ - 8

• 18 648
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
Я гледай, нова сним4ица на кокорка Simple Smile
буб4енка, Йованка много младолика изглежда за 37 годи6на...  newsm53

# 91
  • Stavanger,Norway/ Varna
 Shocked Laughing Joy Joy Палачинке добре че си ти да забележиш. Отивам да оправя проблема  ooooh!

# 92
Ехо, момичета-кокичета!
Днес се видях с Розето   bouquet
Ей, опасна работа е тая нашата Роза и как добре си е уредила апартамента ...
Много бързо отлетя времето, а аз нямах и много в наличност, но съм възхитена от нея  Hug
Другия път повече!
Утре ще пробвам да си направя сметка в банка и да видим дали ще ми дадат временен номер.
В НАВ вече не правят това.
Абе голямо размотаване беше.
Накрая се навиках на жената в Статт и и казах, че не може да ме препращат от една институция в друга до безкрай.
И тя ми даде идеята за банковата сметка като начин да се сдобиеш с временен номер.
Та да видим какво ще стане.

# 93
Славс, ако не си спомням гре6но мисля, 4е моя то4но от банката го взех във връзка с издаване на банкова карта.

# 94
Да, палачинке, ама имала ли си работа като си си правила сметката или не?

# 95
Привет мамита... Hug
Да се отчета днес и аз! Готвих.ядохме,прах до сега..прострях и сега вече съм на линия  Grinning

Днес беше прекрасен ден тъй като се запознах с Славс...Голяма сладурка!!! Heart Eyes
 Много хубаво си изкарахме двечките,макар и да беше за малко. Blush  Славче много си готинка и да знаеш,всичко ще се оправи  Wink Освен това писах на трондхеймските мами,и те с нетърпение чакат да се запознаят с теб!  Hug
 А за  добре уредения апартамент...да не би да  имаш в предвид че почти всичко е от ИКЕА ли... Joy  

А днес вече наистина си валя доста снежец!
Славс...забравих да ти кажа...честото ново lue...стоеше ти много гот Heart Eyes
Другия път като си на гости...ще стоиш до по-дълго,обещаваш нали  Hug

Бобченка... това е страхотна снимка на кокорка!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тя просто е невероятен сладур...пу-пу пу!!! Grinning Тук така е позирала...като голям човек е значи... Joy Идва ми да и изпапкам бузките и нослето  Grinning  Как е сега тя? Поукроти ли се? Минаха ли и коликите...?

Бебинщайн.
...аз и учителка....абсурд! Joy Кой ще има такива нерви hahaha Предлагали са ми..да, тъй като съм дипломиран учител по музика/пиано и пеене/ и хоров диригент... Crazy Но и аз като тебе....как ще уча деца които не са музикални и не разбират нищо от музика,но имат амбициозни родители ....и аз трябва да му казвам на дететео че то е много flink.... Joy
Не мога да лъжа....как ще кажа че е флинк....когато то не е... newsm78.... Mr. Green

Дори и да взимам деца да ги уча, ами накрая на годината като не са научили нищо тъй като не са музикални...какво ще си помислят родителите? Защо сме плащали цяла година за учител а нашето дете не можа и два тона да изсвири... ooooh! А върви и им доказвай че то не е музикално.... #2gunfire  Не искам проблеми...
  Sunglasses

Последна редакция: чт, 11 окт 2007, 22:55 от roza66

# 96
Розе, мерси.
Абе те на кокорка и минаха май коликите, няма вече, но малко ме плаши. От две седмици има кървавъ жилки в акото. Бяхмена лекар, взеха и проби от памперса, проба кръв. Той и погледна дупето и каза, че може да е хемороидче, мазах с паста з хемооиди. Ама ето пак има, макар и малко. Обаче много съм доволна от доктора, той е хърват. Туку що ми се обади да провери как е малкото. Като разбра, че пак има, ме извика утре пак на преглед. А иначе имах час чак за другия четвъртък. Уф, незнам какво е това. Може да е от напъване, ама пък тя не се напъва много последните дни. Иначе се успокоявам, че яде добре, изглежда весела и жизнена, качва си килограми, не се гърчи и не повръща.
Какво ще е това нещо  newsm78

# 97
Ееее, Розе, не ме четкай, де  Blush
Люето милото ми го купи, макар че е малко голямо за моята глава, ама нищо  Laughing
Наистина много добре сте си направили апартамента, особено хола.
Другия път ще е за повече надявам се  Hug
Пиша си сьокнад сега и да видим какво ще стане  Praynig

бобченке, кокорка е бъдещ модел!  bouquet

# 98
Розе, мерси.
Абе те на кокорка и минаха май коликите, няма вече, но малко ме плаши. От две седмици има кървавъ жилки в акото. Бяхмена лекар, взеха и проби от памперса, проба кръв. Той и погледна дупето и каза, че може да е хемороидче, мазах с паста з хемооиди. Ама ето пак има, макар и малко. Обаче много съм доволна от доктора, той е хърват. Туку що ми се обади да провери как е малкото. Като разбра, че пак има, ме извика утре пак на преглед. А иначе имах час чак за другия четвъртък. Уф, незнам какво е това. Може да е от напъване, ама пък тя не се напъва много последните дни. Иначе се успокоявам, че яде добре, изглежда весела и жизнена, качва си килограми, не се гърчи и не повръща.
Какво ще е това нещо  newsm78
Оххх Бобченка...не мисля че е  нещо страшно. Най-важното... не си мисли лоши работи и не се притеснявай !Разбирам че като майка че е трудно да не се притесняваш,но имам в предвид друго.Като казвам не се притеснявай и не мисли лошо,не значи че казвам да не ти пука...ами да не си  набиваш в мозъчето постоянно лоши мисли...Те са вредни...и не помагат. Rolling Eyes Мисли си  че кокорка  Heart Eyes  ще се оправи...и че  това е  само временно!
А и  утре лекаря ще я прегледа и ще се изясни картината  . Може и от хемороидките да е наистина... newsm78
 Но всичко ще е наред,ще видиш! Hug  Щом е жизнена и си хапва и е весела...значи няма да се тревожиш.  Wink
 Утре пиши на всяка цена как е минал прегледа и какво е казал доктора за тази нишка от акото на бебка...пиши моля те Praynig

# 99
Славс....не е четка,итина е. Сладурка си! Виж как литна времето  Hug Мерси за апартамента...радвам се че ти е харесало у нас   bouquet

Мисля че всички норвежки мамита тук сме много готини... Hug

Ей девойки...за догодина  ще си чукнем една среща.... да знаете.   Party   Всички от форума тук, среща в Осло...  Naughty Само девойките... без мъжките половинки  Wink

Успех с сьокнада Славс... Peace

# 100
буб4енка,
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=207513.msg4477175#msg4477175
пусни едно търсене за кръв в акото и виж другите мам4ета какво са писали, аз съм виждала най много няколко пъти мооооого малка ни6ка и само една в акото на Мартин, не може да се каже не6то особено и не съм проу4вала и не мога ни6то да те посъветвам.
А доктора какво предположи миналия път?
Славс, става6е дума за вадене на дебитна карта за сметката на Рогер.
Роза, преди да пра6та6 пари за Симонка най добре питай Рибка в темата за Симона на коя сметка да прати6, 4е днес тя говоре6е не6то за това, 4е е по добре на немската сметка да не се пра6тат пари ве4е 4е ако минем сумата да не е на тяхната сметка. За да може после по лесно да се прехвърлят за друго дете ако има остатък а и на онази май контрола и е много по труден.
Цитат
Цитат на: Калин@ в четвъртък, 11 октомври 2007, 23:38
Цитат на: Рибка в четвъртък, 11 октомври 2007, 23:17
Точно така! Ивайло се тревожи да не се надхвърли сумата и да излезе, че неволно подвежда дарителите. Обещала съм му, че в момента, в който чукнем 100 000, веднага обявяваме край на кампанията.

Но наистина, винаги има един период на затихване, през който продължават да постъпват пари. Просто кампанията не може да секне на минутата. Това наистина не е страшно, защото ще отидат при друго малко смелчаче, което се бори за живота си  Love

Рибка, кажи му да не мисли за това. След края на целия зор, като се оправи Симона и стане ясно какви пари са събрани и какво точно е плащано, може да се публикува като финал на целия случай в сайта на Дари и ако има излишък, просто ще отиде при друго дете в нужда. За мен "Спаси, дари на ..." е много по-голяма сила, и авторитет, и прозрачност и ефикасност, отколкото така наречения Фонд за помощ. Информирам се единствено оттам, всичко е точно и ясно. И се действа.

Разбира се, че ще се публикува точен отчет - качваме направо разходните ордери на сайта.

Ще пускаме и най-редовни новини за лечението на Симонка /а аз ще имам грижата да ги прехвърлям и тук/  Hug
[/size]

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 00:10 от palachinka

# 101
Палачинке мерси за линка. Изчетох аз вече всичко, което можах да намеря по въпроса във форума.

Розе притеснявам се, да, но в рамките на нормалното. Важно е за мен, че личния се оказа със специалност педиатрия, а и наистина се интересува човека и ни обръща голямо внимание. Спокойна съм, че е наблюдавана изкъсо.

Аз за срещата съм аблсолютно ЗА  Simple Smile. Ако се организираме с месеци по- рано, би трябвало всички да можем да се съберем. Би било чудесно  Grinning

# 102
.........
Роза, преди да пра6та6 пари за Симонка най добре питай Рибка в темата за Симона на коя сметка да прати6, 4е днес тя говоре6е не6то за това, 4е е по добре на немската сметка да не се пра6тат пари ве4е 4е ако минем сумата да не е на тяхната сметка. За да може после по лесно да се прехвърлят за друго дете ако има остатък а и на онази май контрола и е много по труден.
......

Аааа,добре палачинке,благодаря за инфото!  Peace Ще питам Рибка на коя сметка да преведа,за да не стане някой фал наистина... Rolling Eyes
Много хубаво че парите се събират бързо. Grinning Тя писа че не им достигат само 16.000 лева.Моля се на Бог да им помага все така ,както и досега е правил!  Praynig Praynig Praynig

бобченка..имате късмет с такъв добър педиатър... Hug Който се интерсува и я наблюдава  изкъсо    нашата малка и сладка  кокорка.. Heart Eyes Много се радвам!
  Hug

# 103
ркб....да бе наистина, да се не начуди човек и май палачинка е права...с тези мои социални антени дето съм ги разпуснала....може и в северна Норвегия да има някой дето познавам... newsm78.... Joy Не е ставало на въпрос ..ама ако се разровим ..знае ли се  hahaha Света е малък...А аз има един шок който просто не знам как стана това. Божа работа! Rolling Eyes
Имах една много готина моя приятелка и колежка.С която бяхме много близки....много се обичахме и бяхме като сестри...  Heart Eyes  Но изведнъж и се случиха едни кофти неща с нея във семейството и .Беше ми споделила и беше много тъжна. След време тя "просто се покри" ...закри си всички телефони и никой  на света не знаеше  къде е тя. Дори и майка и... #Crazy
Не отговаряше на е маила също...Аз бях много притеснена че не мога да я открия... Sad

А преди това на последната ни среща/на която аз не знаех че е последна/ тя ми каза така: "Мегинце,ако някой ден се разделим...няма да е вечно. Ние пак ще се намерим мила,тъй като ти си ми духовната сестричка!" Rolling Eyes

И аз бях много се зачудих тогава  защо така ми говори  newsm78 И след това тя изчезна...Много ми липсваше  Cry
 И така  около една година ни вопъл ни стон от нея.  Confused

А  аз един слънчев ден заминавам да свиря в Амстердам за 1 месец в един  пиано бар.
Една вечер както си свиря,вече беше към средата на месеца....Виждам нещо и си мисля че халюцинирам ,и изпадам в шок...на вратата се появява моята Дидка  Shocked Shocked Shocked И тя стои на вратата и ме вижда и тя в шок... Shocked Shocked Shocked

И аз изтървах всичко спрях да пея и се разплаках от радост... Rolling Eyes
Срещата беше абсолютно"случайна" но няма нищо случайно явно ... Rolling Eyes  А  ето какво ми разказва тя...

По някаква случайност тя този месец  решила да гостува на един българин който работи в Амстердам. И една вечер/същата тази вечер/ те решили да излезнат малко да се поразходят.Тя не знае за съществуването на този пиано бар в този голям град. И така те се разхождат по Leidsche Kruisstraat /улицата на която е бара /  и свиват в тази уличка тъй като тя светила и по нея имало много ресторанчета и барчета...Но  те не влезли в нито едно а вървяли и вървяли ..докато изведнъж Дидка чува звук на пиано и някой пее /тоа съм аз  bowuu/ и тя вдига глава и чете Painobar  "Maxim"  Sunglasses  И тя казва на приятеля си...

-"А тук има жива музика!!!....Пиано бар!! Дай да влезем за малко да видим какво става вътре..
И влиза вътре в бара  и вижда МЕН на пианото  и....   Shocked  И  аз  така... Shocked Плакахме от радост и се прегръщахме двете . Хората предполагам  ни мислеха за луди лесбийки навярно... Joy От тогава сме неразделни.  WinkТа това беше най-големия шах ...Просто нямам думи как е възможно.Ама Бог си знае работата!!!  Hug

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 03:53 от roza66

# 104
Розе, трогателна история, но е прекрасно, че сте се видели отново! Hug  bouquet
Ние най-после направихме нормално СиВи и сьокнади и утре сутрин ще пускаме въдиците, пък дано някоя рибка се хване  Mr. Green
Лека ви нощ!

Общи условия

Активация на акаунт