В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 993
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Изпращам много  Hug Hug Hug на всички болнички. Бързо да се излекуват и да радват майките си с нови белички.

Вени
, пиши наред душа, че много станахме. И честита ти нова работа - успех!

# 121
  • Добрич
Добро утро, момичета Hug

Вени, честита ти нова работа  bouquet
Много са болните дечица, дано  Praynig бързо да  оздравявате Peace

Честит Рожден Ден, Цвети! Бъди жива и здрава!

Лек ден на всички

# 122
МИЛА ЦВЕТИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
ОТ СЪРЦЕ ТИ ЖЕЛАЕМ МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ, ЛЮБОВ И ПАРИЧКИ!
ДА ТЕ СЛУШКАТ МНОГО МЪЖЕТЕ ВКЪЩИ!!! ( и свекито де  Laughing) !!!
ХИЛЯДИ ЦЕЛУВКИ И ПРЕГРЪДКИ ОТ МЕН И АЛЕКС!
ЕДИН НЕЗАБРАВИМ ДЕН ТИ ЖЕЛАЕМ!!!!

# 123
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЦВЕТИ!
С НАЙ-СЪРДЕЧНИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА ЗДРАВЕ, МНОГО ЛЮБОВ И СБЪДНАТИ МЕЧТИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК ДНЕС!
 Hug Heart Eyes Hug

# 124
  • София
Честит рожден ден, Цвети!
Пожелавам ти вечна младост и то най-вече в очите на твоите мъже
![/color]

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 09:08 от Вени*

# 125
  • Русе
Я, сладкото ни Цвети одъртялоооо... Laughing

Честит Рожден Ден Цветенце!
Да си все така нежна, красива и обичана! Здраве, късмет и успех във всички начинания!!!

Вени, що прайш такивИ работи  Naughty. Давай клюките на всички. Grinning

# 126
  • Варна
Честит Рожден Ден, Цвети! Бъди много щастлива и обичана!

А, Вени, и аз нямам нищо на лични Mr. Greenили то важи само за софиянки?!
Сминс, по-добре да не са в една група, че ако се хапят и ние ще се хванем за косите.... Mr. Green Joy Joy Joy
Дърводелците ни ще дойдат чак в понеделник. Направо като чуя майстор ииииии #2gunfire. Сега сме се вмирисали на плоскости и лепило, то не че като сглобят мебелите няма да мирише, ама айде...

# 127
Честит рожден ден, мила Цвети! От сърце ти желая здраве и щастие, а от всички около теб само любов!

# 128
  • София
Аги ми се обади, че на пазара Кр. поляна имало магазин, в който продават старите модели на Колев и Колев на човешки цени - около 35 лв. Мисля да отида, че на Капчица немога да си харесам късно есенен модел и Матей е само с едни маратонки. Тия дни обаче ще стане доста студено за маратонки, а ми се ще и нещо по-височко да взема. Ще видя какво има!

Апропо, имате много поздрави - днес ще и прекарват Трипъл плей на Евроком и пак ще има нет!

# 129
  • София
Цвети, честит рожден ден! Много успехи, много любов, здраве, стрхотни подаръци и весел празник!     bouquet

Вени, честита нова работа! И аз искам!   bouquet

Болните дечица бързо да оздравявате!  Hug

# 130
  • София
Честит Рожден Ден, Цвети! Бъди много щастлива и обичана!

Здравейте момичета!
Ние се завърнахме от панаира, но като ме завъртя работата и чак днес намирам време да напиша два реда. На панаира изкарахме горе долу добре, защото валя доста дъжд и Тони не можа да се повози на нито една люлка.
Вчера бяхме на очен и радостната новина е че засега няма да слага очила - след 6м контролен преглед и тогава ще се преценява. Докато чакахме за прегледа една докторка как ме ядоса, като че ли сме отишли в собствената й къща, а не в обществено заведение. Тони, както обикновено си лудееше и се упражняваше на висок глас да вика мамо и бабо, правих достатъчно забележки, но кой да ме чуе и по едно време излиза въпросната д-р и казва "Тук да не е детска градини и място за игра, я си приберете детето". Е дявол да го вземе къде да го прибера, като сме отишли на преглед #Cussing out #Cussing out #2gunfire
Не че мъжът ми и остана длъжен, но това поведение не е хубаво.

Стискам палци всички болнички да оздравяват!!! Hug Hug Hug
Вени, сподели какво ще се случва, че снощи не съм спала от вълнение, а събота ни предстои излизане  Praynig
Лек ден на всички!

# 131
  • София
Честит рожден ден, Цвети!
Да си здрава, щастлива и много обичана жена!

Ех тая Вени, как само ни хвърли в музиката!  Mr. Green
Хайде, дано днес да е хубав ден и да чуваме новини за оздравяващи дечица и мами!  Hug

# 132
Привет момичета.
Вчера до обед само четох последните 2-3 теми, обаче после докато се наканя да пиша и се разсеях нещо и забравих.
Та да дам едно отчетче, че скоро не съм се вясвала Simple Smile
Моите мъже са добре. Беснеят и ме ядосват. Сополивят се и покашлят нещо последните дни, ама то ще е от времето и никакви лекарства не им давам. Митковата градина днес стачкува, те до сега си работеха, но днес решили да се включат. Пратех го с баща му на работа. Той и баща му стачкува и по цял ден скучае в училище, та поне ще се позанимават двамата.
Пламен вече не се спира и за миг. Само като спи е спокоен. Обаче имам проблем с къпането. Направо е кошмар. През цялото време реве. То бива да не обича да го къпя, ама чак пък толкоз. Докато го окъпя целия става в сополи и лиги от рев. Някакъв трик да знаете за по-лесно къпане?
Гледам Вени някаква бомба хвърлила. За софиянци ли е само? Уж не съм от най-любопитните, ама и мен сега взе да ме гложди едно любопитство  Simple Smile Я кажете за какво иде реч.
Сутринта по Нова телевизия даваха Коритаров от Сливен. Дано не сте гледали, че аз от малкото, което видях накрая ме хвана срам, че съм от Сливен. Голяма излагация с тези кандидат кметове.

Цвети, честит рожден ден. Много здраве, любов и късмет ти пожелавам. Hug

# 133
Здравейте от новата ми хралупа!
Сега съм малко заето по обедно времепосле като мога ще попрочета какво сте писали! Hug

# 134
Цвети, честит рожден ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт