В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 967
  • 274
  •   1
Отговори

13.03 Рая на jenny_K, 30 г

15.03 Мадлен  на Mystic, 27 г., France

19.03 Маргарита на buble, 29г., София

20.03 Ина на pegi, 26 г., Г. Оряховица

25.03 Екатерина на snej_7, 25 г., В. Търново

26.03 Тони на Чаено момиче, 26г., София     
         Вяра  на Сабина

27.03 Георги на Dezy, 29г., Варна

28.03 Калоян на desi, 29 г., София     
         Христо на hriskata, София

29.03 Боян на mimi75     
         Михаил на MTania, 30г., София

30.03 Калина на DIS_M, 24 г., Русе

31.03 Невена на Мецанка, 29 г., София     
         Христо  на ~Цвети~, Асеновград

01.04 Ана-Мариа на x_diabet_mama   
         Матей на Вени*, 35 г., София   С
         Станислава на natali_sl, 26 г., София

02.04 Пресил  на Филипа, 26 г., Русе   
         Симеон на IKI_79, Силистра 
         Христо на Танина, 25г., Бургас 
         Радослав на Зени, 27 г., Варна   
         Ники на Еми-Н 

03.04 Иван на adyto, 30 г., Смолян
         Ивайло на юл4е, 27г., Пловдив 
         Йоана на ~клио~, 35г.

04.04 Христо и Юлиян на nadiaeuro, 27 г., София   
         Пламен на Катя (Сливен), 28 г.   
         Сами на kremakula   
         Симона на Cherepahova, 27 г., София 
         Реа на ramama, 25 г., София

05.04 Никола на mama-didi

06.04 Иван на ladye,31г София 
         Инес на halapela
         Николай на krassenka
         Йордан на tyty, Варна

07.04 Давид на Beauty, 24 г., Русе   
         Ивайло на Vaska, 25 г., Благоевград   
         Ивайло    на nokon2, Варна
         Деница на dibo, 27 г.
         Стефан на orell, Смолян   
         Божидар и Кирил  на марианна,28г., София

09.04 Огнян на silvanka, 27 г., София

10.04 Виктор на elica s, 22 г., Плевен   
         Емил на bobbi, София
         Емил на ra4e
         Теодор  на mama79, 27 г.   
         Гергана на ani80
         Димитър на мама Ж
         Ина на tusana   

11.04 Ивайло на Rossi, 30 г., София
         Даниел    на bubka, USA/Пловдив
         Калоян на Mum   
         Ева на evi-t
         Момчил на polly

12.04 Мадлен на elima, София
         Алекса на missZ   
         Явор на Me4o Puh, София 
         Александър на didi_demi, Добрич

13.04 Александър на sminscho, Варна
         Евелина на elidima01
         Дениз на tsachi, 30 г., Бургас

14.04 Ева на Dani_Tod, Сандански 
         Виктория на g_genova   
         Валентин на amoritka, Германия
         Деян на musashi   
         Йоанна  на uma

15.04 Християн на yacek bs, София 
         Соня на renni79, 26 г., София

16.04 Кристиaн на Misty, 24 г., София   
         Милена на Tatjana, 31 г., Германия 
         Димитрина  на galiabalq 
         Иван на АниРС, 31г., София
         Денис на pam_denis, Атина/Благоевград 

17.04 Станимир  на Dan4eto-Kalpazan4e, 26г., София
         Мартин  на deninas, 27г., София
         Тони    на skarlet#   
         Златомир на коко 

18.04 Дея-Мария    на Дея, 21 г., Карнобат
         Валентин    на renkata, 28 г., София   
         Йоана  на Ivka, София 

19.04 Ема на Mayflower, 29 г., София   
         Яна  на nuni, София   
         Радост на furor
         Кристина на alest, Испания

20.04 Мариса на Борислава,
         Александър на Петето(petia p p), София 
         Йоан на Леси, В.Търново

21.04 Анжела на Мирела
         Йоана на Pa-pa, Las Vegas

22.04 Велизар на danislavkova,София   
         Мария    на Zarka, 33г., USA, NY   
         Стилян    на Nadeto, 21 г., София
         Оги на Котето 123

23.04 Велина  на envia, батко на 5 г. 
         Диляна на Иленка

26.04 Асен и Кристиан на jinjer_78, Благоевград 
         Стилиян  на iveta76
         Николай на baba_mravka

27.04 Скарлет-Елизабет на Rina 
         Юлиан  на petrovavania

28.04 Мартин на PetyaP

29.04 Джорджия на moraska

30.04 Мартин на 6u6i

01.05 Кристиян на zori2005

02.05 Даниел на Chance 
         Илиян на Rossica_G

Албум на АПРИЛските дечицаhttp://www.snimka.bg/search.php?q=aprilki&checkbox%5B4%5D=1
Потребител: Aprilki Парола: 2006
и на новото: Потребител: aprilkidwe Парола: 2006-2

Видео на АПРИЛските бебоци
   http://aprilcheta.hit.bg/

# 1
Наде    bouquet Заглавието е супер  Hug

Татянче  Praynig бързо да се оправяш, мила  Heart Eyes

Туй с меренето на дребчовците в корема хич не е сигурно, 2ма отделни и независими един от друг лекари ми поставиха диагноза "макрозомия", очакваха Алекс да е над 4-4.500 кг, а си се роди 3300 Mr. Green

# 2
  • София
Наде, мерси   bouquet Наистина заглавието е много готино.

Танче, бързо оздравяване. На мен като не ми беше добре я карах Соня да четем книжки. И така аз не хвърча след нея. Мерси и за инфото на лични, но нещо не мога да намеря къщичката в тоя сайт.

Питах за меда, защото и моята идея е сега зимата да пие чай с мед. Хем е полезно и за имунитета. Иначе и Соня пие само вода. Сокове не обича, само много рядко като сме навън и види някой да пие. Иска ми се сутрин да закусва филийка с чайче. Докога ще пие това АМ???? newsm78

И на мен ми бяха казали, че нося голямо бебе, то пък се оказа нормално.
Сега една приятелка трябва да роди всеки момент и се притесняваме нейното бебе какво ще излезне, защото от началото казват, че изоства с 2 седмици по развитие. Вече е в 9 м. и казват, че е 2 кг. Май е мъничко.

# 3
  • Русе
Наде, супер си!  bouquet

Мисче, ти не се гласи да износваш до термин - не съм чула второ бебе да си го е дочакало.  Laughing

Взех си момата от яслата. Днес пак се е занимавала със свалки  Crazy- писах вече, че всеки път си харесва някой батко и си го ухажва - гушкане, милване и така... Предният път беше Сашко, днеска е Ванко  Rolling Eyes. Цял ден са се водили за ръчичка - до чешмичката, до гърнетата... Иначе не е готова за преспиване  Confused - като се присети за мама, се омъчнява, пълнят и се очичките със сълзи, ... не реве, просто тъгува... Cry

енви, на нашата ДГ стачката може да е закъсняла, ама е съвсем ефективна  Close - няма госпожи, няма "сервитьорки", няма готвачки - никой няма да работи! Ако си занесеш детето, никой няма да го погледне или да го нахрани.  Sad

Татянка, пълен кошмар си е това! Praynig Аз заради това почти съм се навила да си сложа противогрипна ваксина (както съм против тях), само и само да карам по-леко и да съм в състояние да се грижа за децата. Миналата зима съм имала много тежки моменти  Tired. Остава да се излекувам напълно, че вчера пак простинах под дъжда - тъкмо оправих гърлото, и хоп - цялата лява половина на главата ме боли адски - челюстта, скулите, окото, съответно ми тече лявата ноздра само  Crazy... И каквато съм хипохондричка, почвам да си мисля, че имам парадонтоза(всъщност имам някакви наченки отдавна) и костта ми се разяжда...и ще ми окапят зъбите  tooth Абе, съвсем съм се смахнала...#Silly

# 4
Иленка, кви са тия черни мисли бе мила  Naughty я без тия.
Татянка, аз пускам на Стенли Бейби Айнщайн или друго от тяхната серия и тоя много ги харесва и стои на компютъра поне да влезна до банята  ooooh! Знам, че не е много полезно, но в твоя случай може и да свърши работа. Ако ги нямаш кажи да ти пратя на лични сайта.
Рени, аз отдавна не давам АМ.

# 5
ТатянкаHug! Бързо възстановяване!

Иленко, ами Сашко и Ванко все ще я предразположат, да преспи - още мъъъничко време!  Wink Браво на наборката - мъжки се справя! Peace

Как давате дюлите? newsm78
Аз варих кратко, но стана като за бебе. Дали е удачно - сурови и смляни в чопъра!? Хем и по-полезно.

Щяхме, да излизаме, но заваля.  Rolling Eyes

# 6
  • Добрич
Наде, отново хубаво заглавие на темичката  bouquet

Питах сутринта за воденето на децата, защото няма кой да помогне с воденето и взимането им. Още се чудя как ще смогвам и двамата да ги водя на време. Малкия все още не е тръгнал на ясла, но от сега си мисля как ще се справям. Съпругът ми не може да ми помага, тъй като излиза много рано за работа и се прибира късно(значи от него помощ не мога да получа). Живеем сами, т.е без баби и дядовци. Само майка ми идва, (но не всеки ден) да гледа Алекс докато заведа каката, но не мога да разчитам постоянно на нея. Другата баба и дядовците са на работа.

Не се оплаквам, но малко ми натежава.

# 7
А не можете ли едновременно, да тръгвате тримата!? Ще пести време и енергия по отделното приготвяне и тръгване на две деца. Ако не става въпрос за у-ще, мисля че закъсняването сутрин е допустимо. Обсъди проблема си и с госпожите - ще ти влезнат в положение. Peace

# 8
  • Добрич
Да, Енви, заедно тръгваме тримата, но докато излезем от къщи  направо ми се свива сърцето. Имам чувството, че не мога да се организирам, а ставам в 6,30часа, приготвям закуска, събуждам децата, обличам малкия и такааааааааа........училището е на 10 мин. път от нас (пеш), а яслата в която искам да дам малкия е в друга посока, пак е наблизо, но ......щеше да ми е по-лесно, ако  мъжът ми  сутрин можеше да ми помага. 

# 9
Споко! Peace
Подготвяй закуската от вечерта или премини на готова, дрехи, обувки - всичко от вечерта - сутрин само скачате в тях, карай и каката, да помага - голяма е.
Или таткото да подготвя част от нещата и без това става по-рано.
Спокойно можеш, да уговориш, че малкият ще бъде в яслата напр. половин час по-късно от обичайното - нищо фатално, а и като посвикнеш със ситуацията - ще бъдеш и по-точна.
След първия ден вече ще ти е по-леко, след втория - още повече!
Wink

# 10
  • Добрич

След първия ден вече ще ти е по-леко, след втория - още повече![/color] Wink

Благодаря ти Енви bouquet Наистина се надявам, че с времето ще стана по-организирана Peace

# 11
  • София
Енви, Peace

Момичета, ходя по интервюта, на едното място ме искат, но е на цял ден, а тоя вариант не съм го обсъждала със свеки. Тя и на процедури ще ходи от 9 сутринта и няма как. довечера ще говорим с мъжо. На друго място, където ходих за работа на половин ден, ще ми звъннат утре - там ми е по-далече, но на половин ден ще е по-добре отвсякъде за децата.

Танче, направо кошмар ми описваш - немога да си представя да съм болна и да гледам дете - добре, че имам баби наблизо!

# 12
Татянка дано бързо се оправиш, че стратегия за оцеляване друга като сте двете май няма...

Вени*аз също бих предпо4ела да съм на полвин работен ден ако мога Peace

Иленка пародонтозата 4ак така страшно не действа по постепенно стават работите hahaha Направо паднах  с тебе Hug
Да не си настинала нещо Mr. Green

# 13
Ооооо, Иленке, от твоята уста в Божиите уши Mr. Green. Аз и с Лекса не си дочаках термина, така че сега пак на същото се надявам, дано ме огрее.

Вени, успех и дано ти станат и двете работи, пък после ще избираш.

# 14
И каквато съм хипохондричка, почвам да си мисля, че имам парадонтоза(всъщност имам някакви наченки отдавна) и костта ми се разяжда...и ще ми окапят зъбите  tooth Абе, съвсем съм се смахнала...#Silly

А-хаааа, колежке! А сънуваш ли как ти падат всичките зъби? Аз - поне веднъж всеки месец.

Татянче, оздравявай бързо. По-успешна стратегия от това нямам  Tired 

ГЛедах, че сте обсъждали бебешкия пубертет - Иво още не го е прихванал. Но се хващам на бас, че ще го тресне яко, докато сме при бабите. Вчера, докато бях на преглед, го гледаха и двете. Прибирам се и гледам - детето навлечено с пуловер, затъпкан във ватиран анцунг (аз много мразя да видя затъпкани дрехи), отгоре един дебел елек и с маратонки на краката. Крачетата му били студени, видиш ли. Щях да полудея. Вървят след него в индийска нишка и му се лендзят. И трябваше да си стегна багажа, разпилян в цялата къща за 15 минути - е как успяваха и двете да ми се врат постоянно в ръцете и да ми дърдорят, докато аз се опитвам да се съсредоточа и да забравя най-малко неща, не знам. Сигурно са го планирали предварително, докато ме нямаше.

Общи условия

Активация на акаунт