В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 968
  • 274
  •   1
Отговори
# 45
Съгласна съм аз за кривостта при млечни и постоянни, тя божа работа. Мойте зъбки се изкривиха след един сблъсък с братовчедка ми. Предния се разклати, но зарастна накриво и от там започна разместването. Последния път зъболекарят ми каза, че трябва да предприема нещо, че долната челюст отива назад и ще става още по-зле. Но пък аз си представям едно леко кръзване на венец, на децата 20 пъти им се пробиват тез венци, пък едно клъцване какво му е Confused Съдистка си падам май. А за брекетите знам от първо лице, колежката ми носи една година. Ами трудно се свиква, в началото дразнят и разраняват. Всеки месец затягане, не особено приятно.

Хайде да повдигна въпроса за зимните дрехи - ще купувате ли космонавти или вече не са подходящи. Но пък ако детето е още с памперс newsm78 И колко растат дечорлигата на тая възраст? Да купувам ли по-голямо или 6 сантиметра от номер до номер трябва да стигнат за сезона.

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 10:39 от Черепахова

# 46
  • Варна
Засега си мисля за догодина лятото или следващата година. Аз си изкарах бременнотта в болнични и сега ми се събира вече към 2 години и малко в къщи. Искам малко разнообразие, пък после ще видим. Поне за едно съм сигурна не планирам повече аборти, така че ако стане "гаф" ще си го гледаме.
За разликата, определено ми се иска да е към 3-4 години. Да му разбира малко главицата, то иначе с две бебета! Като го гледам сега какви ги върши, в бъдеще сигурно ще съм му звероукротител!
Мен ако питате най-добре да я закриват таз пуста армия. Ако имахме право да стачкуваме, ей...Откога ни лъжат за заплатите и все от нас вземат да закърпят дупките. Както и да е!

# 47
  • Варна
Черепахче, моя бандит вече няма са се събере в космонавт. Те са до 86см. Миналата зима почти не съм го ползвала, стои си нов. Изкарахме с яке и ватирани джинси, ританки отдолу. Сега ще купим чорапогащи:)

# 48
Гледате ли по това време по ТВ7 "Елегантно" с Ерол - много ми е симпатичен, като водещ, и тези очилца... Simple Smile
Всъщност, какво гледате по ТВ-то!? Аз сутрин само това предаване намирам за по-различно от предизборните хроники.

Черепахче, космонавтите не ги обичам и не съм купувала. Вили ще е с якето си от миналата зима, което тогава й го купих достатъчно голямо, а и от брат си има.

# 49
Енви, ние нямаме ТВ! Решихме да не купуваме засега заради ИВо - той е телеман и само виси при телевизора.

Космонавт имаме един харизан, който е огромен. Тъй като е ужасяващ в цветово отношение, ще го носи само за игра навън. Иначе имаме 2 комплекта от миналата година (аз ги купувах тогава огромни, а той нали се извъди дребус, та още му стават) - гащеризон с яке. Каква е връзката с памперса, да попитам аз малоумно?

# 50
Аз за зимата харесах на Юли яке+гащеризон на разумната цена от 26 лв.Смятам и едни гумени ботушки за джапане в кишата и снега /съботно-неделни/да му взема и си има височки зимни обувчици за ходене до яслата Peace

# 51
  • София
След като 2 дни преинсталирахме компа, заради вируси  #Cussing out днес с радост се включвам в новата темичка.
Вчера ходихме на консултация с Емо и резултата е 15,200кг и 90см. Доки отказа да му бие ваксината, защото скоро бил боледувал. А докато не бие тази и БЦЖ-то нямало как да го дам на ясла  newsm78. Та нашата ясла се отлага до декември месец.
Космонавт, ако намеря голям ще му купя, защото през уикендите сме по планините. Иначе от миналата година има един ватиран шушляков паталон и яке, които му стават.
А за размер мисля 98 да му взема, защото вчера му купих пижамка 92 и тя не му стана. Писнало ми е да обяснявам, че търся дрехи според височината, а не според възрастта на детето.
Енви, телевизорът ми е пуснат да вдига шум, рядко остава време да го гледам през деня. Затова най-често е пуснат на Фолклор ТВ - пеят и играя и Емо им се радва. Понякога го хващам за ръчичка и играем хоро заедно и много се забавлява. Иначе Бтв и  АXN са ни семейните канали за гледане. Рекламите и предизборните студиа се отсвирват с дистанционното.
Като казах реклами Емо от няколко дни пак започна да го гледа с интерес, след като от пролетта не се беше заглеждал.

# 52
Юлче, ами нали ако е без памп трябва да се изпишква. Пък да сваляш целия космонавт, ако се случи навън. Тогава определно космонавта не е подходящата дреха.
Енви в къщи се гледа май само Хаус в момента, и най-често аз само му хвърлям по поглед и Владо доразказва. Но снощната серия беше голяма фантасмагория , но яко емоционална.

# 53
Раче, Али вече има предпочитания - 2 любими реклами има, другите изобщо не им обръща внимание, но прогнозата за времето - тя е хипнотизираща  Laughing Sunglasses
Енви, ние сме на външна антенка, няма време за повече канали, а и преди като се замисля гледахме пак само Бтв и НоваТВ, и музикалните де, но не липсват  Wink

Черепахче, Али е с памперс, но никога не съм го сменяла навън в студа. Аз не харесвам също тези космонавти, а и отделно тук кога ли виждаме сняг  Crazy Но от мен има останало едно шушлякова гащеризонче (цвят червен, когато съм го носила на почти 3 години) и сега ще му стане, та резервен вариант имаме, ако ходим някъде по снега  Peace Яке по-дебеличко ще трябва само.

А след снощния Хаус и аз сънувах че съм бременна и ще раждам при него  hahaha Joy

Татянчето пита хубаво за играчки за Коледа, а аз се чудя за самата Коледа дали да не отидем някъде 3мата, сега като ги няма нашите (преди се събирахме всички и беше весело) ще ми е адски тъжно, та си мисля аз за такъв вариант май  Thinking

# 54
Добро утро,

днес се 4увствам по добре, алилуя  Laughing  Е, не съм zдрава, но има напредък. Милен4ето спа пове4е от 12 4аса непробудно, на мама героинята  Heart Eyes  Много ми е мъ4но zа нея, zаЩото тия дни тя беШе абсолютно на самогледане  Sad  Знам 4е нямаШе как, не ми е съвестно, просто ми е мъ4но, zаЩото не zнам тя доколко раzбира zаЩо майка й само лежи на дивана по цял ден  Sad  Та пуснах и ТВто, колкото и да съм против по принцип, но тя по4ти не се zаглежда. Аz гледах Ме4о Пух  Laughing   Та ина4е, при нормални обстоятелства, денем не пускам ТВ, 4ак ве4ерта когато Милена спи. Следя редовно От4аяните съпруги, ина4е само когато ми се гледа ТВ си търся неЩо интересно, ние сме със сателитна 4иния и съответно имаме предостатъ4но канали. Понякога ама рядко, гледам дори канал Ариранг от Корея  Laughing

Ох Смин, и ние сме в Коледна дилема. Определено не искам при свекитата и zа сега се оправдавам с това, 4е у тях няма място, но СаШко скоро каzа 4е място Щяло да се намира и ми стана лоШо  Sick   Може би и ние Ще отидем някъде, само дето нямаме идея къде  Crazy

Я каzвайте zа Коледните подаръци  Grinning

Космонавт не смятам да й вzема. Купих едно преходно яке и едно дебело zимно, към него има и ватирани панталони и гаЩериzони, но оЩе не съм купила долниЩе. Миналата zима купих един космонавт който така и не го обле4е нито един път.
А Шейна Ще вzеме ли някой?

# 55
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

# 56
Здравейте!

Краси, радвам се че е минало добре-сега вече умната  bouquet

Татянка и от теб добри новини- ще обърнеш внимание на Миленка Joy  Това в кръга на шегата разбира се Peace

Иленка аз си имам синузит и ако изляза с мокра коса навин на следващия ден мога да се гръмна за което. И аз съм от твойта порода малко хипохондришката, ама ти разбиваш с диагнозите Mr. Green

За зъбките мисля, че може да се изчака наистина поне всички млечни да излязат за консулт със специалист по дилемата. Аз също имам малко разтояние м/у предните 2 горни, но си го харесвам/не е мн.голямо де.

Космонавтите ги харесвам, но нямаме май вече който да ни става. Ще караме с яке и панталон.

ВАНЯ, гумените ботушки са мн.сладки-може и на Теди да му взема.

Вени, честита работа тогава! Peace

ra4e, при нас положението с телевизията е плачевно-завира се в телевизора.Много оби4а да гледа и понякога го спирам. Гледа Дискавъри с баща си, а с мен Анимъл планет или филми по HBO Mr. Green

"д-р Хаус" е велик, няма такъв доктор - пишете ни и нас в следящите сериала. На него обикновенно заспива вечер дребчо Sunglasses То те всички серии са фантастични  Mr. Green

# 57
Здравейте!

Татянка, радвам се, че си по-добре! Hug

Черепахче, аз и миналата година космонавт не съм купувала, обличах го с яке и панталон+зимният чувал на количката и така изкарахме.
И сега няма да купувам, мисля че ще е много тромав и неманеврен с него.

Моят човек заспа, лягам и аз че съм изморена.

# 58
Ванче, как е Юли с яслата? Heart Eyes

Бабълка не трябваше ли вече, да се е завърнала!? Thinking

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 13:20 от envia

# 59
  • Русе
Космонавт и аз не мисля да купувам на Диди(има един по-голям от батко си, ако изобщо и стане). Дрешки вземам с 6см напред.

ТВ почти не гледам - основно новините по бТВ или Нова. "Д-р Хаус" много ми се гледа, но точно по това време приготвям зверовете за сън и няма как. Вечер обикновено въртим FoxLife за фон. Сега си следя  Prison Break 3-ти сезон, ама го свалям, за да мога да го гледам на спокойствие когато мога.  Simple Smile

rody, туй "нашто" да не е от зодията нещо newsm78... Данчето и тя малко така го раздава  Wink, чак и Хаус не ще да гледа.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт