В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 12 032
  • 274
  •   1
Отговори
# 60
Ето, сега започва екшъна Confused
Навън е студено, Пресил вече се наспа, не го свърта в нас и се чудя какво ще го правя Rolling Eyes
А още не е съвсем здрав, че да го събирам с деца.

# 61
  • Варна
фил, и у нас е пълен екшън. Причината е друга, още не е спал Twisted Evil Хвърля, блъска и хапе....Аман вече ooooh!

# 62
Исках а пиша много неща, но ми стана много мъчно за детенцето  Cry после ще отида до банката да дам 10 лв за момиченцето и се моля да се съберат паричките и тая скапана държава да се пооправи малко  #Cussing out

# 63
Съжалявам,но не сам дочела старата тема Rolling Eyes
Видях в поста на Юлче за ранния пубертет.При нас вече е започнал !Като го сравнявам с 2годишните му приятелчета,направо си е в него newsm78Все още мисля не е в разгара си Confused
Миналата седмица ,Христо каза пъровото си изречение(или аз така го приемам)-"тати Мите спи",а след това "тати Мите боти(демек работи)".Защо обаче са все с тати Мите newsm78 незнам.

И аз съм фен на д-р Хаус Peace

Христо има огромен афинитет към музиката.Всичко що прилича на тонколона е  музика.Даже и някои лампи.Такива танци удря понякога ,че се шашкам как ги прави тези чупки Shocked

Още не сме били ваксината ,но една приятелка ми каза ,че  вдигали Т от нея newsm78.
Чакаме да се покажат кучешките зъби.Единия със сигурност е пробил,но другите немога да ги видя добре.
Имаме проблем с миенето на зъбите,а аз така се дразня ,че на места жълтеят ,че все повече настоявам да ги измием.Ама нъцки Cry
До вчера бяхме с лека хрема,но подозирам зъбите за виновни Naughty

някой давал ли е кестени и  ако да,колко време ги варите?

лек ден за сега от нас

# 64
  • София
Здравейте!

Днес водих Стаси на преглед и останах много доволна от моята лекарка. Правя му промивки на нослето, слагам капки в ушите и съм сигурно, че тази нощ ще спи спокойно. Имаме запор за яслата за тази седмица, за другата - ще видиме.  Heart Eyes Преди час и половина имаше Т - 38,2, но с Нурофен бързо я свали. Вчера вечерта имаше 39 Т и му дадох течен аналгин - също бързо я свали и за щастие не повтори. Странно добро и оптимистично настроение имам за майка на болничко дете  newsm78

Джинджър, меда направо на филията ли го слагаш или подлагаш с масълце?

За дрешките - от миналата година имаме подарък един космонафт, който дори сега му е малко голям. ОБАЧЕ, с него Стаси изглежда като вратар на хокейен отбор, освен, че е много червен космонафта е толкова дебел, че е почти удароустойчив. Иначе за игра ще си поноси космонафтите от мин. година ако му стават иначе ще го караме с яке и панталон.

Гумени ботушки - май писах, но не съм мн сигурна, има в Кауфланд, надявам се да ме чакат, защото още не съм купила.

Наде, покажи новото яке на Стенли, моля те!

Ейнц, моя син за пръв път се загледа в ТВто - гледа Ласи  Confused Това да ме убиеш не мога да го гледам. Иначе аз съм фен на сутрешните блокове на Нова и БТВ и вечер гледам Сървайвър-а, Грейс (Хаус да ме прости, но ама да ми прави операции на сън + това все си мисля дали има в Бг такъв доктор и ако не, на Хаус какъв му е тел. номер).

# 65
Данче, ха дано да спите спокойно.

Аз купих комонавта за който се чудех. Ако не става или не иска да го носи ще го подарявам.
С тез зъбарски теми ме запалихте и започнах да събирам координати на ортодонти. Така че скоро мисля да имам отзиви за брекетите и от личен опит.

# 66
# 67
Ян4е, братов4едка ми, която е на 20 год., е с брекети. Когато й ги стягат, я боли много и устата й се раzранява, та всеки път не може да яде цяла седмица  Confused  Дано при теб не е така....

Милена пък си пропусна обедния сън  Tired

# 68
ДанчеPeace!

Черепахче, честита придобивка на Симонка!  Hug

Татянка, шейна няма, да купувам - тук сняг няма. Пепи още не се е пързалял, а за Вили да не говорим. Rolling Eyes

Докторски сериали отказвам, да гледам! Crossing Arms

Заговорихте за Коледа, заразглеждах едни Коледни снимки... Whistling
По Коледа категорично сме си у дома, но за Нова година, дали да не измислим нещо!?

# 69
  • София
Oх, толкова е тъжно да четеш за тежко болни дечица!  Cry

Снощната серия на д-р Хаус я изтървах, че точно тогава се чухме с Пепи по скайпа, иначе съм му голям фен.
И аз обичам да гледам сутрешния блок на ТВ 7, доста е различен от всички останали и много по-интересен. Иначе ТВ-то работи нон-стоп в нас, станало ми е като фон и въобще не го забелязваме с малкия.
Шейна ще вземем задължително, само дебнеме прогнозите за сняг. Дано само да не стане като миналата зима, дето така и не се появи.  Sad
Подаръците за ЧНГ и Коледа почнах да ги мисля още в началото на месеца  Mr. Green Даже в неделя се качвах да търся едни неща в гардероба и мернах коледната украса и ми се дощя да правим елхата вече.  Whistling Засега съм харесала 2 ферми за животни: едната - с домашни, другата - с диви, един комплект колички и камиончета и няколко книжки с цветове, предмети и животни.
Космонавт имахме мин. година, ма то нали така и не застудя. За сега съм взела комплект яке и гащеризон, купих ги малко по-големи, като в оригиналния си вид се носят с навити крачоли и ръкави, а ако умалее преждевременно ще ги развия. Това за големия студ и сняг. Иначе мисля да взема едно по-тънко нешушляково яке и отдолу с ватирани анцузи.
За разстоянието на зъбаците аз бях повдигала тема да. При Вальо е толкова огромно, че са ме питали кога ще му порасне предното зъбче!  Shocked Пепи е така, баща му, мойта баба... Аз харесвам хора с разстояние, много ми е чаровно, но почти всички, които познавам с такова, не си го харесват. Пепи е носил брекети и няколко месеца след като ги е свалил зъбите са започнали да се раздалечават пак. Неговия зъболекар му беше казал, че като малък е трябвало да му я резнат тая джвъчка (не си спомням как се казваше). Говорили бяха и за малкия и той е казал, че процедурата трябва да се извърши преди да са започнали да растат постоянните зъби. Ние уж щяхме да го водим на консултация със зъболекар, за да го обсъдим въпроса, но пък сега ми е на дневен ред хернията на малкия и съвсем ги бях забравила тея зъби.  ooooh! Пък и може би след операцията, някво си рязване на малко кожичка, ще ни е като детска игра.

# 70
  • София
но за Нова година, дали да не измислим нещо!?
Това мн. число засяга ли ни нас  newsm78 Rolling Eyes Mr. Green

Оооо, аз гледах за шейни вече в един немски сайт, но много трудно ги налучквам поради незнанието на езика  Embarassed Mr. Green Ще вземеме от Метро - дървена с облегалка, само сняг и здраве да има.

# 71
  • София
Космонавт имам едни от мин. година, който му беше голям, но сега трябва да му е тамън. Освен това от каката имам комплект от две части - гащеризон с презрамки и яке. Само ботушки ще взимам.

Докторски сериали обожавам - Спешно отделение, Хаус, Грейс и т.н. Също много си падам по филми за съдебни процеси 8 сигурно в някой друг живот съм била я съдия, я адвокат!

Танче, браво!

Краси, правилно за разликата!

Шейна имаме - сняг  да има само!

# 72
Оооо, аз гледах за шейни вече в един немски сайт, но много трудно ги налучквам поради незнанието на езика  Embarassed Mr. Green

Брей, 4е и никой от нас не говори немски, яzък  Laughing

# 73
Тц, немски никоя априлка не владее! Naughty Wink

А за мн.ч. - защо не!? Mr. Green

Да се аргументирам за докторските сериали - идват ми в повече хорските кахъри, супер-човеците в бели/зелени престилки, лустросаните болнични обстановки...
Бягам, като от чума от всичко излишно натоварващо ме.
Затова и загубих умението и нуждата, да гледам филми
.

Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 10 окт 2007, 17:07 от envia

# 74
Ако има сняг в Пловдив, Иво ще ползва моята лична шейна. Спомням си как ме возеха в РУсе с нея като бях малка, увита в одеала, само очичките ми се виждаха   Heart Eyes  Ама едно време имаше сняг, не е като сега. За глобално затопляне никой не беше и чувал даже.
Ние ще висим вкъщи пореден ден, заради едно разстройство с неустановен произход и ужасяващ тъмнозелен цвят. Днес съм се побъркала, няма вода, а дупето на Иво е като при копривна треска и кърпичките му щипят. На всяка смяна (през половин час) пищи само да посегна към кърпите  Crazy Но поне през останалото време се забавлява самостоятелно и кротичко.

Общи условия

Активация на акаунт