В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 999
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Татянка, Красе, радвам се, че и двете звучите по-добре!

Иленка и аз съм на вълна Prisob break3, но и 4400.

Мед опита веднъж, но от тогава не съм и давала.

С памперс е. Когато сме вкъщи я изпишквам, но тя не си казва и е рисковано.

Реа е само с 10 зъба.

Мрази да и слагам шампоан на главата, радва се като я мокря, но види ли шампоана, малееееееееее....

За коледа искам да и взема пързалка, къщичка с топки или нещо такова голямо, защото ще прекакраме повече време вкъщи.

Липсвахте ми! Моята мама беше в нас и нямах време за форума. Днес обаче я изпратих при тати.

Весела вечер за всички!

# 76
Привет!

Аз си приспах чАдото, малко почивка сега.
Всеки ден го водим на ушен, пие АБ, ама нещо няма сякаш голямо подобрение, утре ще му гледат ушето под микроскоп и ако се наложи ще му правят някаква пункция Cry

Трябва ми помощ за едно преводче от немскоговорящите Blush

# 77
Трябва ми помощ за едно преводче от немскоговорящите Blush

Тук такива няма  Mr. Green 

След десетата диария за днес се предадох и му дадох хидрасек. Надявам се да има бързо подобрение, защото вече не издържам на писъците при преобуване. Оставих го по гащи, дано поне чистия въздух помогне за кожата.

# 78
Добър вечер  Hug
Юлче, Фил, дано утре да се включите с по-добри новини.
Данче, нормално е когато виждаш подобрение да си в добро настроение  Hug радвам се, че Стаси се подобрява.
Рали, какво прави малката виелица  Mr. Green
Космонавт имам още от мен и двамата ми братя, но и той си има от миналата година един по-голям, а ако се наложи и ще взимаме.
Шейна също има от нас още дървена с облегалка, ама сняг дано да има, че и на мен ми се пързаля с нея  Mr. Green
Лека вечер и спокойни сънища.

# 79
Привет и от мен!

Вени, честита ти работа! И ти вече в отбора на работещите мами.

Фил, дано се размине . Аз като дете много съм страдала от уши, имам няколко такива пункции. Но по-важното , че всичко е хванато навреме, защото имам приятел , който не чува с едното ухо , защото не е лекуван.

За Ема предпочитам панталон с яке, но имаме един подарен космонавт , ако се наложи.

Ние вкъщи сме на вълна 4400, остават ни 5 серии от 4 сезон, след малко ги почваме  Grinning. Сутрин винаги се чудя какво да гледам , много ми липсва "На кафе", супер неангажиращо и ненатоварващо ми беше. Тези сутрешни блокове много политически го раздават и не ми допадат.

За Коледа си мислех да и вземем конче - люлка, ама ще видим , съседите имат и ще видим колко ще й е интересно. Нещо избягвам да купувам неща, които после ще се чудя къде да прибирам.

Лека от мен.

# 80
  • София
Флауър, с/ед мен са големи вече за кончета, или поне Вальока престана да им се кефи.
Аз съм решила вече големи играчки да не взимаме, иначе ще трябва да се изнесем от апартамента, че да има те къде да се съберат. Дали да не му вземем едно готино винце и малко пастърмичка, а?  Mr. Green
Така ми се беше допило едно маврудче, ама малкия като заспа, магазина вече беше затворил.  ooooh!

Остават само още 2 дена докато Пепи се върне от командировка. Ха наздраве по повода!

# 81
  • Русе
Добро утро народе!

Влизам да си изпия кафето с вас, че куп работа ме чака.

Шейна имаме - моята старата, и Преслав е намазвал доста, но преди 3 години, когато имаше сняг - направо си спеше в шейната като в количка...,  голям кеф! Grinning

Съмнявам се, че и Диди може да се обзаведе с разстройство... newsm78 - снощи беше леко рядко, а тази сутрин много съмнително попръцкваше. Сигурно е от АБ, който пи до неделя... Thinking.

Иво и Пресил да се похвалят с подобрение днес  Hug и спорен ден на всички!  bouquet

# 82
Привет!
Енви, благодаря добре е ученика Hug.Не плаче през деня, спинка, хапва, помага на госпожите да пишат рапорти и похапва децата обаче Close Ухапал 1 момиченце по носа и още няколко на др.места.Започвам с хапането и аз, за да го изкореня в зародиш този гаден навик.
Виждам и ти вече съвсем си се подготвила за социалния живот Flutter.
Вени, честита ти работа  bouquet.
Юлче, Фил, Данче надявам се днес да похвалите с по-добри новини за Ивчо, Преско  и Стаси:pray: Heart Eyes
Шейна и аз мисля за закупим, тъй като тази от моето детство я дадохме на някой преди години да я ползва и така и не ни я върнаха Close.
Ако някой попадне на гумени ботушки по магазините да свирка Peace.
Спорен ден!!!

# 83
Добро утро! Grinning

Ванче, браво на Юли!  Peace Наблюдавам я Велинката и се опитвам, да предвидя поведението й в яслата... Всъщност Юли, кой го гледаше, преди яслата. Освен за 2 седмици, с Вили не сме се разделяли... Абе ще видим скоро! Rolling Eyes

Бързо оздравяване на всички болни! Praynig

Като заговорихме за ТВ, снощи случайно попаднах по Канала на първа серия на "Най-възрастната вдовица на Конфедерацията разказва" с Даян Лейн, която ужасно много ме кефи, и с Доналд Съдърленд. Гледала съм го по Холмарк, но пак ми харесва. Въобще не съм фешън - това си го знам! Crazy

# 84
  • Варна
Добро утро!
Е, похвалихме се, че спим и ето цяла нощ се мята Close

Ники придоби един много странен жест или там каквото е, когато му повишиш тон почва да се бие по главата Shocked Така е от 4-5 дена.
Иначе така хапе на поразия и то зверски, че не знам дали няма да изядени в яслата?! Нищо не помага вече, като е раздразнен или му се спи и налита безникаква причина. Захапва и стиска колкото сила има. Онзи ден имах чувството, че парче месо ще остане в устата му Twisted Evil В такива случаи гледам да докопам носа и го стисвам, тогава се отпуска хватката поради липса на кислород Simple Smile
Изообщо явно нещо бъркаме с баща му...Той много го лигави, аз пък все се карам.

С ТВ сме много зле. Имаме само вътрешна антена, но напоследък и тя се прецака и гледаме черно-бяло. Извикахме Булсата, не има хареса изложението и без да си давам зор ни отрязаха от включване Shocked Сега се чудим, какво да правим. Аз не исакх кабелна,защото са кожодери, вече е 18лв. А така вече не се трае. Аз съм пристрастена към ТВ и нет Crazy. Сега гледам Prison Break 3  имам да си догледам Хаус 3ти сезон. Почнах да гледам и Анатомията, ама по бтв. Мъж ми пък не харесва сериали, камо ли да кибичи пред компа.
Вени, все забравям, честита работа  bouquet
Болните айде да се похвалите!
Николай се раздриска, защото мойта мама го натъпка с мляко с ориз, сега дрищи по 2-3 пъти и миришееее Joy Joy Joy

# 85
  • София
Добро утро!  kaffeetrmker_2

Вальо като видя, че няма да го огрее ранно излизане и наизвади кофичките и лопатките от коша на количката и си игра близо час с тях, а сега бута количката из къщи. Толкова време никога не си е играл сам, какво остава пък да е с една и съща играчка.  Crazy Досега с нищо не се е занимавал за повече от 3 мин.  Thinking

Нещо прогнозите за уикенда хич не са добри. Дали пък не идва зимата вече?!

# 86
Добро утро,

то при нас  не е много добро, де....Милена се zараzи  Sad  Носът й те4е, каШля малко, а аz съм оЩе с Т° и не мога да я водя на лекар  ooooh!

# 87
Ох Татянка, Hug много гуш и за двете ви и дано Миленката го изкара мноооооооого по-леко от теб Heart Eyes

# 88
Здравейте!

Татянка Cry, нали снощи каза, че си по-добре, явно не си се излекувала съвсем Sad
Стискам палци Милена да не задълбае Praynig

При нас добри новини също няма.

# 89
И при нас само лощи новини: Бронхиолитът не минава и днес сложиха абокат на Димито. Направо не мога да дойда още на себе си. Инжекции сега и АБ. Картинка да те утрпи. И мен ме тръшна, но след днешната гледка аз съм направо песен.

Лекарката ми каза, относно яслите, че просто има деца, които са гледани в домашни условия и не могат да издържат на бацилите (не използва баш този израз). Посъветваме да оздравее хубаво, да я пробвам пак и ако пак се разболее да пробваме на пролет.

Общи условия

Активация на акаунт