В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 996
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Момичета, не ходете никъде по обществени места тия дни -метро, кина, театри, молове, хипермаркети или базари, никъде, където има струпване на хора!

# 91
За провинцията важи ли!? Mr. Green Метро, кино и мол нямаме.

# 92
  • София
Незнам, май е главно за София, но все пак..! По-големите градове...!

# 93
Все пак ще внесеш ли яснота, или само аз не разбирам!? newsm78

# 94
  • София
Що, болести ли много са плъзнали, или се очакват атентати?  Thinking

Оздравявайте вече!!!!!!!!  ВСИЧКИ!!!!!!!!!!!!!!  Hug  Praynig Hug

# 95
Вени, zаради атентати ли?

# 96
  • София
Вени сигурно снощи е гледала Хаус и сега иска да изпробва действието на масовата психоза  Laughing Mr. Green

# 97
Вени, недей така бе  Naughty поне кажи защо.
Ваня, гумени ботушки видях в Колев и Колев и не бяха скъпи към 20 лева май бяха  Thinking
Момичета и дечица, оправяйте се  Hug срещичка ни чака и отново към софийските мами да надникнат в темата за срещата.

# 98
  • София
Вени, каква е таз` бомба където хвърляш?!  Shocked Предполагам, че за грип говориш, но все пак кажи, че и аз се замислих вече за атентати  Shocked

Все не стигам до темата за срещата, но на мен ми е достатъчно ако даде някой дата + час + място  Mr. Green

Шефчо е уж добре днес, но ето на, стана от сън и неиска да яде обяда си  Confused

# 99
Иво е още по-зле, вече съм тотално изкукала. Нищо не помага. Водих го на доктор, но тя ми каза да правя това, което вече и без това правя. Кошмар.

# 100
Ох направо ми се свива сърчицето за болните ни априлчета  Sad.
Изпращам ви мнооооого ЗДРАВЕ Heart Eyes и кураж на мамите Praynig.

# 101
  • София
Юле, какво има освен разстройството? Да не е вдигнал Т? Даваш ли Хидратин Алфа? Ако имаш нужда от някаква помощ свиркай!

# 102
Само разстройство, но за днес - вече хиляда пъти. Давам хумана HN и хидрасек, все едно че нищо. Хидратин младен ще вземе довечера. Засега нямаме нужда от помощ, благодаря ти  Simple Smile 

# 103
  • Русе
Уф, болести гадниииии... #Cussing out!

Юлче, лоша работа с този дрисък  Tired. Направихте ли 3 дни на Хидрасек? Thinking На моята приятелка синът така изкара повече от месец..., нищо не помагаше  ooooh!. В крайна сметка се оказаха някакви анаеробни (или аеробни  newsm78) бактерии, които не се откриват при обикновените изследвания на акото, пускаха някакви по-специфични. Не вярвам да е такова, но ако нищо не помогне до няколко дни..., ти иначе си знаеш какво да даваш.  Tired

Вени, хайде кажи сега за вируси-мутанти ли иде реч пак? Praynig Що си мислите за атентати, бе хора?!? Crazy

# 104
Само бактерии и болници ми липсват сега. Хидрасек давам от снощи, т.е. вече има 3 приема. Не е акал от един час, което си е постижение направо. Малко живнах.

Общи условия

Активация на акаунт