В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 972
  • 274
  •   1
Отговори
# 270
енви, крайно време беше, как го търпя до сега ooooh!
Айде, ще ти правим с удоволствие компания Hug

Бабълче, много ме разсмяха рошавите баби на Маги Laughing

Пресил фобии няма Rolling Eyes
Но е голям вандал ooooh!Днес отново пусна дистанционното в тоалетната Sick, после веднага отиде, отвори хладилника и размаза на земята едно яйце Close

# 271
  • София
Ей, имало и други хора с мании - нашата е по трамваите - направо е влюбен, радва им се като ги види, направо изпада във възторг!

Фобии нямаме!

# 272
  • Boston, MA
Привет и от нашия студен край - вчера се сдадох и пуснах парното. Поне беше слънчево, че бяхме на един поход покрай реката и ако не печеше, щяха да ни замръзнат носовете.... А до миналата седмица бяхме на климатик....

Татянче, триколка.

Мимка, Дани е с боди с дълъг ръкав, отгоре блуза или пуловер и отгоре яке (без подплата, тънко). Вътре свалям якето, ако много се разтича и изпоти, събличам по боди. Трябва да му купя пантофи, че маа бос из нас, иначе навън е с такъв тип обувки:

http://www.striderite.com/images/us/local/products/altview/detai … /104451_1_alv.jpg

Между другото, свекърва ми беше купила много хубави (кожени) и евтини обувки на Дани - Хипо май се казвах, китайски, но с кожа отвътре, освен това са едни широкички, та са идеални за неговия висок свод... За съжаление аз не успях да намеря такива, докато бях в България, видях хубави обувки за 40-50 лева и се отказах - те и при нас струват толкова.

В тая връзка - цените са безбожни, аз вече го бях споменала. В момента с нашия нисък долар в абсолютна стойност са по-ниски тук, камо ли ако сравним стандартите.

Аги, браво за хубавото начинание! Съболезнования за дядо ти.  Hug

# 273
Ей, имало и други хора с мании - нашата е по трамваите - направо е влюбен, радва им се като ги види, направо изпада във възторг!

Фобии нямаме!

Хи-хи и Кало като види трамвай или автобус и направо ще полети от кеф Joy

Енви, какво ти е имало на пръста?

# 274
  • София
Сипваш нещо по-силничко в една чаша и вдигаш и другия крак.
Взе ми думите от устата/пръстите  hahaha

Рени, колко време бяхте на ясла? Какъв АБ пие Соничка?

Вчера на прегледа, лекарката изписа нов сироп за кашлицата (отхрачващ) и АБ ако вдигне пак 38 Т. Вечерта имаше 37.8, но не почнах АБ, засега чукам на дърво и стискам палци. В този ред на мисли с какво мерите Тта? От няколко дни взех ел. термометър, незнам обаче колко е верен, а възможност за проверка с живачния нямам. Незнам дали не е премерил по-ниска от колкото му е била Тта вчера и дали не сбърках като не почнах с АБ. Ако удържа фронта ще си пиша червена точка.

Направих сироп от дюли + лукчета + локум = много добро стана, цЕл ликьор!  Mr. Green

Бубка, какво стана с ухото ти? Аз имах няколко хипохондрични предположения, но имаха лек чернохуморен привкус и се отказах да пиша глупости.

Общи условия

Активация на акаунт