В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 977
  • 274
  •   1
Отговори
# 240
Бабълче, добре си дошла Simple Smile

Данче, ако кашлицата не е от някакво възпаление на дробовете, а е от хремата - мажи го с пулмекс бебе преди лягане. На Иво това му пресече кашлицата, като беше с хрема. Ако му слагаш мед в чая, също помага за кашлица. Разбирам те, моето хлапе също беше уж здраво и калено допреди месец, а сега съм в потрес вече. Уж не го записах на ясла, за да не се разболява, а то какво стана. Явно няма значение ходи ли на ясла или не. Индрише - от някой пазар. Да не е оня сироп от бонбони лукчета, индрише и локум?
Иначе ние сме добре, Ивайло беснее и прави пакости на поразия. Само че на мен ми е студено, а слънцето вече отива от другата страна на блока.

# 241
Ванче, аз пак за имуностимул.сироп Blush
Чувала съм от познати доста добри отзиви за тази коластра и някакви водорасли, които вървят ръка за ръка.
Мисля на пролет да ги пробвам.

Иленко, обезателно на 26.10 ще гледам "Господари...", много ме вълнува какво са открили Rolling Eyes

# 242
  • София
Добре дошли на Ели и Маги - липсвахте ни  Hug

Честит празник на патерици на Цвети, Мтаня и братчето на Смини - бъдете здрави и обичани!

Данче,  и мен треска ме тресе заради пустите му болести и как ще ги подкараме макар че все още Емо е далеч от яслата. Дано Стаско скоро да поукрепне и да се поуспокоиш  Hug За индрише питай някоя по-възрастна съседка. Виждала съм баби да носят индрише със здравец в църквата и да кичат иконите.

Юле и за тебе големи  Hug. Като знам аз каква непоносимост имах (че и все още имам) към силни миризми не ми се мисли как се оправяш. Дано и твоето юначе се стабилизира, че много ти мина през главата.

Аз все още не давам сиропи на Емо и се замислям дали да не започна преди да го дам на ясла Thinking
Да ви похваля Емко - вече си носи гърнето всеки път като му се пишка и почти нямаме пропуск през деня. Но акането му е голям проблем - все още ме информира след като е напълнил порядъчно памперса - как да го науча да си казва и това newsm78 Имам нужда от съвет  Praynig

Освен, че успях да го отбия от нощно кърмене и спи по цяла нощ вече започна и да заспива сам  newsm44 newsm44 newsm44 Започнах с обедното спане и кагато започна сам да си влиза и да заспива в кошарката реших да опитам и за вечерния сън. Оказа се по-лесно от колкото предполагах. Очаквах тръшкане и рев, а човечето само си легна, поприказва си и заспа.

Срам ме е да си призная, но за 2 дни изгледахме 2 сезона от "Бойна звезда Галактика". Мъжът ми реши да ме зариби и като ми хареса за 2 дни изгледахме май 33 серии от филма Embarassed А Емо се забавлява самосиндикално - само от време на време го слагах на гърне и му давах да яде. Ей такъв мързел отдавна не бе ме хващал. Mr. Green

# 243
Енви, да, гледам 2 деца + Тони. Много добре се разбираме и с родителите и с децата, поне на този етап.  Wink
Закуската е наша, редуваме се, носим бисквити и сокове, плодове, мляко. Обяд от детската кухня - записани са като редови потребители.
Спят следобеден сън по едно и също време - веселбата е пълна.
Сега играхме на Балон, Тони не искаше да даде ръце за кръгчето, обаче като демонстрирахме едното пукване се присламчи и той. Голям кикот падна.
От днес започнахме да сядаме на столчетата, за да имат малко занимание - пяхме песни, показвахме нос, учета и т.н., пляскаха по команда, скоро ще четем книжки и ще учим как правят животните.

Това ми харесва!

# 244
  • 2 етажа над тавана
Оставиха ме без дете - баба й я взе, та да мога да се отдам на подреждане и почистване.

Мерси за милите думи, момичета!
Снимки и разкази - при първа възможност, изснимала съм сигурно към 5 Гб карти и е направо ужас, ще си задръстя компютъра ooooh! Много ме е яд само, че точно картата с най-хубавите снимки се е скапала и не мога да източа снимките #Cussing out

Имам въпрос - остана ли още някой да кърми newsm78 Или само при нас продължава тая одисея? Вичи взе малко да ми тежи, нощем е най-зле, отдавам го на последните 4 зъба, които са решили да излизат вкупом и Маги е страшно крива и ако й откажа да суче почва да се тръшка, да пищи и реве и не иска да види нищо друго Sad

Е, отивам да подреждам малко дрехите на Маги и да прибера омалелите, че да се освободи място в гардероба.
До после.

# 245
Чаена, ти си нашата гордост! Grinning
Готова си за майка на породени деца, щом се справяш с тризначета наведнъж Wink

Бабълче, абе тези последните 4 зъба/кътиците/ не излизат ли м/у 2та-3та година?
Що толкоз рано са ви напънали Rolling Eyes

# 246
  • 2 етажа над тавана
Фил, представа си нямам, но горните 2 кътника почти са прорязали венеца от едната страна, разбързали са се тия зъби, какво да ги правя Rolling Eyes

# 247
  • София
ох, откога я чакам Сонята да заспи, за да влезна във форума.

При нас няма много добри новини. Соня си пие АБ, но лошото е, че го пие от петък и все още вдига Т. Вчера поддържа през деня ниска- 37,2-37,3. Вечрета вдигна повече. Почвам да се чудя дали АБ е подходящ. Днес следобед сме при лекарката да й види изследванията за кръв/урина. Назначи ги, защото Соня от няколко дена непрекъснато повтаря "ака, ака" и проплаква. Притесняваме се да няма някоя инфекция на пикочните канали и да я боли като пишка.
Мен са ме налегнали същите мисли като Данчето по отношение на болестите. Направо не мога да си позная детето-цяло лято здрава, а сега й се струпа толкова много. Нищо не хапва и е толкова бледа. Сега сме в размисъл, защото свекърва ми предложи да я спрем от ясла през зимата и тя да я гледа. Почвам да клоня натам и от 1 април да се пробваме наново. вече не знам....

Добре дошли на Маги и Ели и от нас. Hug

Браво на Емко за самостоятелността.
Аз това много се дразня на болестите как се разлигавят децата. сега като е кисела и не й е добре й угаждам за всичко, приспивам я и не сме се разделяли вече 5 дена за 5 мин. като залепелна е за мен и забрави някои хубави самостятелни навика. Twisted Evil

Данче, за кашлицата много помага чай от дюлево семе.

# 248
  • София
За сиропите- Соня също пиеше Фор кидс, но се разболя. Може бе грешката е моя, защото не й го давах стриктно всеки ден, а имам пропуски. Но тя хич не го харесва. Нашата педка, каза, че става, но нейните наблюдения са, че "на някои се отразява добре, на други не" . В смисъл, че не е такова чудо, както повечето казват.
Препоръча ми Рибомунил.

Отивам в другата тема.

# 249
  • Русе
Бабълче, добре завърнали се! Hug

Абе, Данче (Рени и ти), нищо не си сбъркала..., ти пък! Naughty Такова е времето - болестно, а в комбинация с ясла си е направо... ooooh!. Аз съм заплюла септември и декември за най-критични месеци, а пролетта за сезон на неспирните сополи. Sick.

Раче, и моят се опита да ме зариби с тоя сераил, ама щом заспах след първия 1,5ч., разбра че каузата му е обречена  Wink. Засега оставам вярна на Lost, Prison Break и 4400. А който гледа 4400 (ramama?), да не е излязал нов сезон, че отдавна не ми е попадал и не помня вече колко сезона гледах?  Rolling Eyes

Фил, за Аквасорс сигурно говориш... Thinking, и аз ги мисля тези (+ Коластрата), ако се окаже, че има нещо съмнително покрай Фор Кидс. Не съм решила още дали изобщо да давам имуностимуланти, ама ако вървят зле нещата... Tired.

# 250
Здравейте, момичета  Hug
Прегръдки за болнити и скоро да няма такива никога  Naughty
Добре дошла на Бабъл и Маги  Hug снимките са задължителни, за да извиним отсътвията ви  Crossing Arms
Оф, това студено време ме дразни, пречат ми якетата и дебелите дрехи  Rolling Eyes Искам и по цял ден навън  Close
Лек ден на всики!

# 251
  • София
Какъв е тоя сериал - не съм го чувала?

Бабъла, ако щеш вярвай, но снощи като си легнах за теб се сетих! Виж какво предчувствие! Добре завънали се! Запишете са в преброяването за срещата и да правим резервация!

За Аквасорс - използваме ги от години и сме много доволни. Ако решите, аз съм дестрибутор и на дестрибуторската цена ще ви ги взимам.

Бабъл, кои кътници - вторите ли ви растят? newsm78

# 252
Здравейте!
Благодаря ви за милите думи за братчето!  Hug

Бабълка, welcome back, ние се кърмим, Рачето и Цветето също Sunglasses Предполагам и Мецанка, но тя не е писала отдавна  Cry
Аги, моите съболезнования  Flowers Rose

Коластрата и Зелените водорасли ги дава зълва ми на малкия племенник, който е, по-точно беше супер податлив на болести, дори и вкъщи като си стоеше (понеже свекърва ми го гледаше, не е ходил ни на ясла, ни на детска градина, защото така нарежда тя  Twisted Evil), но определено има полза, усеща се, та един ден като спра да го кърмя Али, ще му купувам Коластра  Peace Мога д ай взема листовката и ако някой иска инфо - ще напиша каквото има на нея  Peace

Алекс ни спретна много интересна програма за уикенда - ставаше в 10 часа и следобедния му сън беше от 17.30 до 20.00  Close....Вечер заспиваше към 1  Mr. Green Благодарение на лошото време и този му режим изгледахме 2 сезона на 4400  Blush Днес обаче стана в 8.30 и заспа в 1 ч обедния сън  Laughing

Мимка, Али го извеждам с есенните обувки, които има на Капчица  Peace

# 253
  • Русе
Вени, фантастика някаква е... ("Battle Star Галактика").

Ще имам предвид за Аквасорс...  Grinning, а как са на вкус? Много ме вълнува, защото всякакви сиропи са ми голяма мъка и при двамата. Трябва наистина някакво "чудо" да открия, че да се навия на тоз тормоз с имуностимулацията... Close

# 254
Иленка, капсулки са и нямат вкус  Peace Пих ги като бях бременна за около месец зимата
Вени, ако е удобно напиши какви са дистрибуторските цени, или на лични ако не може тук  Hug

Ех, големи проблеми ще имам с Алкес в студеното време, събува си обувки и чорапи, докато е в количката или в колата, вкъщи ходи бос  Twisted Evil Close ТАзи сутрин рева и се тръшка, не даваше да му облека блуза с дълъг ръкав, а за зимна шапка да не говорим  Rolling Eyes #Cussing out. Оплакох ви се, ама ако има такива подони случаи, моля споделете  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт