В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 973
  • 274
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ние сме същия случай. От известно време обличането/преобличането е някакъв кошмар. Сутринта не ми даваше да и сваля пижамата и да и облеча дрехите. Смяната на памперса също-реве и си стиска краката. Също си събува пантофите и чорапите. снощи я оставих боса на плочките и почна да стъпва на пръсти.Поне навън не се събува.

Ние сме назад със сериалите. Още гледаме Lost.Вечер на компа, Соня като заспи.

# 256
Аз гледам CSI Лас Вегас - вече съм ан 4-ти сезон. ГЛедам по 2 филмчета на ден, докато Иво спи след обяд.

# 257
  • 2 етажа над тавана
Вени, да, вторите кътници са - като излязат и те, и ще се обзаведе момата с 20 зъба 100 каратова усмивка Laughing

Смин, Маги не търпи изобщо да я обличам, същата е  - сваля си чорапите вкъщи, засега върши работа да я пускам из нас по чорапогащник, макар че на моменти и него дърпа да сваля. Но реша ли да почна да я обичам, за да излизаме настава малък ад - пищи, дърпа се и не дава да я обличам, иска да си ходи голо детето, за момента вкъщи се оправям като поддържам малко по-топло и така, но навън като вземе да си дърпа дрехите и да си събува обувките - познай колко чисти са чорапите като се приберем вкъщи Wink

Айде беж пак да простирам Whistling

# 258
  • София
Бабълка, напред сте с материала вие от малки!

Явно това с обличането е всеобщ проблем - пробвайте да пеете - Матей се успокоява моменталически и мирясва!

За Аквасорса
- последните цени са - Колактив 3 - 61 и нещо, Зелена енергия - 45 лв. Това е за 12 капсули като за деца над 1 година се препоръчва по 1 на ден примесена с храна или с вода, но се съмнявам, че могат да глътнат капсулата. Зелената енергия е гадна на вкус, ако не ев капсулата, докато коластрата е бяла и може да се дава в сок или в попарата/ аз лично така я давам/ сипана във водата. Когато детето е болно могат да се дават до 6 на ден.

# 259
За тези, които се събличат и събуват чорапите, пробвали ли сте с цяло боди, което си е направо с чорапки, абе тия бебешките които са от долу до горе  newsm78 една приятелка каза, че така е надхитрила малката  Mr. Green

# 260
Наде, Али има такова за сън, истерия голяма, че не си вижда краката  Close Стои разкопчан долу, докато заспи, иначе е непоносим  Rolling Eyes

# 261
Освен да се надявате, че като стане студено, ще разберат, че с топли дрехи им е по уютно...
Аз нямам такъв проблем, подава ръце, крака, сърди се, ако му падне чорап или терлик, ако съм го сложила накриво... Има един чорапогащник с мечета на глезените и му казвам, че го обувам с чорапки, за да е топло на мечетата. Познайте какво става, когато на някое мече почне да му се вижда главата изпод чорапа Crazy

А снощи беше голям смях. Не знам дали съм ви казвала, но Иво има мания за лампи. Обожава ги. Та вчера ни изгоря крушката и Младен разглоби аплика в хола, за да може да я смени. Аз си седя в кухнята и си мия чинии (обичайното занимание вечер) и слушам изведнъж кански писък да се носи от хола. Помислих си веднага, че се е пребил, разбира се. Хукнах и се засякохме с Иво в коридора, той пищи по Ивовски, а Младен виновничко ми обясни от стола в хола, че е заради разглобената лампа  Laughing  Гушнах го аз, а той милия гледа към тъмния хол и реве ама сърцераздирателно ви казвам. Отидохме в спалнята, щракахме лампата там, обяснявах му, но не - точи врат към хола и като вижда че е тъмно, продължава да реве и да пищи. Младен направи лампата, дойде и той да го гушне, а Иво като почна да го пердаши възмутено - тук вече не издържах и се сринах да се хиля. Младен - унищожителя на лампи. После миличкото цяла вечер ходеше до хола да проверява всичко наред ли е с любимата му лампа  Mr. Green

# 262
А снощи беше голям смях. Не знам дали съм ви казвала, но Иво има мания за лампи. Обожава ги. Та вчера ни изгоря крушката и Младен разглоби аплика в хола, за да може да я смени. Аз си седя в кухнята и си мия чинии (обичайното занимание вечер) и слушам изведнъж кански писък да се носи от хола. Помислих си веднага, че се е пребил, разбира се. Хукнах и се засякохме с Иво в коридора, той пищи по Ивовски, а Младен виновничко ми обясни от стола в хола, че е заради разглобената лампа  Laughing  Гушнах го аз, а той милия гледа към тъмния хол и реве ама сърцераздирателно ви казвам. Отидохме в спалнята, щракахме лампата там, обяснявах му, но не - точи врат към хола и като вижда че е тъмно, продължава да реве и да пищи. Младен направи лампата, дойде и той да го гушне, а Иво като почна да го пердаши възмутено - тук вече не издържах и се сринах да се хиля. Младен - унищожителя на лампи. После миличкото цяла вечер ходеше до хола да проверява всичко наред ли е с любимата му лампа  Mr. Green
Joy hahaha  rotfImbo
Абе Юле, ти как миеш чинии с тая пупа-стигаш ли кранчето изобщо или Младен ти го пуска hahaha.

# 263
Имам дълги ръце  Mr. Green  Проблемът освен това не е в кранчето, а в мивката. Идва ми някакси навътре и се изгърбвам, но това беше и преди да забременея.

# 264
Ох юл4е, големи екШъни у вас  Joy

Бабълинке, добре си се zавърнала  Hug

Милена пак не е спала днес на обяд, ужас, и сега е крива, те и долните ку4ета са по4ти пробили.....ве4е zвънях на мъжът ми да го питам съвсем невинно дали няма да се прибере скоро  Whistling

# 265
Аги, браво!  Peace Татянка разказваше за "дневни майки", ако не бъркам. Мисля, че е чудесен вариант за дребоси, като нашите.

Велина също си събува чорапите в къщи и ми е писнало, да ги обувам.  Close Доскоро имаше претенции и да излиза навън с "дали",т.е. сандали - ревове, истерии пр., но са скрити надълбоко вече.

И аз да споделя за фобиите й - влачещи се маркучи и кабели, прекалено дълги ненавити ръкави, тъмни ъгли по вкъщи - под легла, зад мебели и пр., където си мисли, че има "бау-бау". Не са ли доста!? Thinking

# 266
  • 2 етажа над тавана
За фобиите да споделя и аз - преди да надвисна над печката - отскоро Маги се страхува от рошави баби и от мъже с черни кожени якета. Май това е само, за друго не се сещам в момента newsm78

# 267
... интересно ми е, с какво го асоциират и какво ги е провокирало!? Но май няма начин, да се разбере. Rolling Eyes

Днес ми клъцнаха малко от едното пръстче на крака /Филипка! Wink/, нали и аз по доктори тръгнах, и сега имам такава превръзка до сряда, че никаква обувка не мога, да обуя, т.е. под домашен арест ще съм, т.е. ще търся утеха тук с по възможност вдигнат крак.
Mr. Green

# 268
Сипваш нещо по-силничко в една чаша и вдигаш и другия крак.

Иво няма фобии, поне аз не съм забелязала. Има мании - ако нещо не е както е свикнал, реве или се кара.

# 269
Енви  Hug

Фобии няма, но мании - всичко да е затворено и подредено, то хубаво, ама като дойде и се тръшне, че не може да затворим лаптопа и  Close

Ето какво сътворих, но още ще си поиграя с нея по-късно  Laughing

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=231957.new#new

Общи условия

Активация на акаунт