В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 12 032
  • 274
  •   1
Отговори
# 30
Много ви благодаря zа подкрепата, оЩе съм жива но не ме питайте как се 4увствам  Tired

Краси, важното е, 4е е минало, вси4ки си представяме колко неприятно е било, но вярвай 4е е било zа добро  Hug

За zъбите, аz питах zъболекарката миналата седмица zа долните реzци на Милена, които са криви (беz да е полzвала ни ШиШе, ни zалъгалка  Twisted Evil ). Та тя ми каzа, 4е раzположението на мл4ените и постоянните zъби нямало ниЩо обЩо  newsm78  демек това, 4е сегаШните са криви не оzна4авало, 4е и постоянните Щели да бъдат такива. Освен това каzа, 4е zъбите се местят, докато не са иzлеzли вси4ките. Та по таzи логика, ако е вярно това което ми каzаха, аz не бих предприела ниЩо май.  Thinking

# 31
Абе помня аз че на скоро се обсъждаше това чудо със зъбите, ама тук ли беше в отделна тема ли беше това не помня.
Юлче, не знаех че и с апаратче може да се оправя такова нещо, това ми харесва.

Вени, ами хайде честито ти нова работа тогава!

# 32
# 33
Добър вечер момичета.
Красе Hug

Миси, имаме я тая дилема. Юздичката е сериозна, разстоянието голямо при наличие вече на 16 зъба. Нашата доки каза като излезнат всички 20 консултация с зъбар. Той ще обясни каква е процедурата и ако не е много страшна, мисля да я подложа. А съм чела ,че при някой кърмачета съвсем малки им резват долната юздичка, тази под езика, че пречи да сучат и май не е страшно. Пък брекетите хич не са лесни според мен и толкова безболезнени. Нали за себе си се каня от сумати време и още не съм се наканила.

Вени, честито - лека и доходна (пожеланието на такиджиите Wink)

Татянка , бързо оправяне.
Енви, наздраве Laughing

Аз още не мога да излезна от днешната серия на Хаус. Просто няма такъв сериал. Данче, не му изневерявай. 

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 23:04 от Черепахова

# 34
Добър вечер, дами!

Красе  Hug

Мисче, на моя мъж положението между зъбите е било същото, при все, че свекито има супер голямо разстояние, но след като постоянните зъби са му излезли, тогава се е оправил, мнението на зълва ми (нали е зъбарка) - да не се пипат до следващото поколение тормозилничета (зъбки  Mr. Green), ако тогава трябва - ортодонт и брекети Peace

Черепахче, и аз се каня за брекети и май с каненето ще си остана  Embarassed (татянче, аз също никога не съм сукала биберон или шише, но един с един отдолу няма да са еднакво подредени  Cry) А за Хаус - велик сериал ей, а пичът е много готин, дръпнали сме си 3те сезона и доянкъде 4тия на Хаус, ама кога ли ще ни остане време  Rolling Eyes

Вени, честито   bouquet

Моето зверче вчера спа само 40 мин за целия ден, и вечерта в 19 ч ни се обадиха за рожден ден,казах си - ще поспи там, но не - стоя буден до 12.30  Shocked И щуря през цялото време  Laughing Купончето беше супер, само дето имаше една мама, която като ме видя, че кърмя и почна да ми се кара, щото след 10ия месец кърмата била вече вода  Shocked и как може да му давам...само й се усмихнах, ама отвътре аз си знам какво ми беше, аман от такива, дето се месят ей  #2gunfire #Cussing out

Отивам да спя, че след снощния купон и днешната работа едвам гледам, целувки и спокойна нощ!   bouquet

# 35
Добър вечер и от мен.
Докато се запиша в старата тема и хоп Надето пуснала нова.
Аз още съм си болна,но много се надявам утре вече да съм много по добре,децата за щастие имат само сополки като река но те са им от зъбите според мен.
И като казах за зъбите и двамата вече имат по 14.Следват долните кучешки,на горните така реваха че не ми се мисли за другите.
Мед ядът намазан на филии от скоро,и аз съм чела че след навършване на 1г.няма проблеми.
Главите в банята ги мием почти без проблем,давам им да си играят с  шампоанчето то е в формата на пате,иначе като сипвам вода вдигат главите на горе и незнам дали не си по пийват водичка по някога.
Близнаците са с памперси още.
Вече няколко обеда ги оставяме да ядът сами в столчетата си супите,а ние със свекървата само наблюдаваме,много им се радвам.
Кристиан и той има разстояние между предните зъби,но за сега не се притеснявам дано при постоянните да не е така.
Аз пак имам дата за изпит в събота ще сядам да чета,много се надявам да го взема вече само 3 ми останаха и аз да се явя на държавни. Praynig

# 36
Черепахче и на мен рязването ми се струва по-лесният вариянт пред брекетите, ама ето сега пък Смин какво казва. Пак съм в "square one". Черепахче ще ви следя развитито, гледам сте по-напред със зъбите от нас да видим какво ще ви кажат.

# 37

Добро утро!
Сипвам по едно кафенце и за вас, че едвам гледам, така ми се спи, а това дъждовно време допълнително ме скапва  Sad Confused

# 38
  • София
Добро утро и от нас! Ние пък се наспахме!

Момичета, ще решаваме ли нещо за следващата среща?

# 39
Добро утро! Grinning

Смин, мерси за кафето! Hug

Лошото време все повече ме настройва на работна вълна, както и на ясленска за Вили - внушавам си, че там и двете ще вършим по-смислени и удовлетворяващи ни неща. Май психически приключвам със седенето в къщи. Mr. Green

# 40
... Та тя ми каzа, 4е раzположението на мл4ените и постоянните zъби нямало ниЩо обЩо  newsm78  демек това, 4е сегаШните са криви не оzна4авало, 4е и постоянните Щели да бъдат такива. Освен това каzа, 4е zъбите се местят, докато не са иzлеzли вси4ките. Та по таzи логика, ако е вярно това което ми каzаха, аz не бих предприела ниЩо май.  Thinking

Да, млечните и постоянните нямат абсолютно нищо общо. Аз бях с добре подредени млечни (те са по-редки от постоянните, защото са по-мънички), но постоянните имаха около 3-4 мм разстояние отпред на резците и поради това почнаха да се разместват следващите резци и кучешките. Освен скоба отпред, имах и изкуствено зъбче на мястото на един непоникнал предкътник именно заради разместването на зъбите. Та затова, съдейки по личния ми опит, бих изчакала, докато не израснат първите постоянни, преди да предприема нещо. Аз очаквам и при Иво и Даниел да се получи нещо такова, защото моите предни зъби са с разстояние, а на Младен са като заешки - леко кривят на една страна и стърчат напред (челюстта му е малка). Така че и нашите редовни посещения на зъболекари и ортодонти не ни мърдат  Tired Но по-добре да се оправи проблемът отрано, отколкото един ден да ги е срам да се усмихнат.
За брекетите не съм чувала да болят  newsm78 но пък знам, че заради тях става по-трудно почистването на зъбите и се появяват кариеси.

# 41
  • Варна
Добро утро и от нас!
И ние се наспахме Simple Smile
Енви, да знаеш на мен откога не ми се седи в къщи, ех....
Според клюките от работа никогаш няма да ме повишат...след някоя друга годинка ще изчезвам от там. Не е за мен подобно нещо, все да седя редник...Трябвало да се ходи в сержантски колеж, а той 10 месеца в Търново. Това се равнява на 10 месеца бягане с километри и милион лицеви опори. Е, мерси! Сега ще гледам да закрепим Никича на ясла и после ако ще има второ да има. След което довиждане армия!
Аз съм носила апаратче. Някъде към 1-2 клас. Сега са ми нормални зъбите. Едно време все мислех, че имам огромно разстояние, докато нашата зъбарка в уч-ще не ми се ухили и каза: Ей, това е разстояниеSimple Smile Явно ми е бил останал някъв комплекс, оттогава все се хиля...

# 42
  • Русе
Добро утро!

Красе, страшното мина! Hug

И аз си спомням Валката на Ренката покрай зъбната тема, ама явно и други има... Ако е само разстоянието, не виждам проблем, ама това месце посредата не знам как може да се оправи с брекети newsm78. Аз можеби бих го клъцнала сега, не виждам проблем и преди постоянните резци да се направи, но не бих искала да го мисля още няколко години. И не искам да остава спомен също!

А, Ренка, хубава рецепта си ми дала снощи  Laughing, ама пустиииий КОЛИТ  ooooh!- не мога  Stop, на диета съм! Joy Joy Joy

Вени, честита нова работа!  bouquet

# 43
Красе, когато се планира второ детенце, по - добре е, да се настройваш, че те очаква едно неповторимо вълнуващо приключение, на което ще имаш възможност, да се насладиш и преживееш. Вероятно за последен или предпоследен път.
Ако постоянно си повтаряш, че не искаш в къщи, пък как е на работа - не би било правилна стратегия, според мен де!
А положението в армията до след второто майчинство вероятно още ще се промени, пък може и да си заслужава, да останеш...

Wink

# 44
  • София
Красе, за кога го планираш бебето? ако искаш да слееш двете майчинства, нямаш много време! То, ако изчакаш да стане Ники на две и тогава забременееш, ще можеш да си взимаш болнични и после пак да излезеш майчинство! Хем ще хванеш една по-добра разлико от три години!

Общи условия

Активация на акаунт