В есенния ден студен АПРИЛчето с усмивка сгрява теб и мен!

• 11 966
  • 274
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Наде   bouquet

ooooh! И аз съм в отбора на зъбните сънища  ooooh! Вече и не гледам мед. сериали, особенно д-р Хаус, защото имам всички симптоми на болестите.

Танче, дано вече си по-добре и имаш късмет леко да избутате вечерта.

# 16
  • Русе
Сънувам и още как - това ми е най-големият кошмар. ooooh!
Ох, явно не съм сама в лудостта  Crazy Mr. Green. Юлче, Данче  Hug!

Аз всъщност, откак не съм номер 1 в живота си, съм малко по в ред  Blush - нямам време да се занимавам със себе си, ама ме хващат лудите на моменти. Ето, сега си мисля, че ако не е парадонтоза, може менингит да имам  Crazy... Ей, затуй не е добре да си стоя вкъщи  ooooh!, трябва да работя, че да не мисля простотии  Naughty. rody, със сигурност простинах вчера на дъжда..., ама кво ми пречи и от другите неща да съм болна?  hahaha

# 17
Ако можеш да си докоснеш с брадичка гърдите - нямаш никакъв менингит, а само синдром на прекаленото самовглеждане. Опитай се да го пренасочиш - повтаряй си "аз съм красива и здрава, нямам менингит и зъбите ми НЕ СА окапали. Все още."

# 18
  • Варна
Добре съм, ще пиша после

# 19
КрасеHug Hug Hug!

Връщам се от родителска среща. Любопитно мероприятие, касаещо финансови въпроси преимуществено. Rolling Eyes

# 20
  • София
Иленски, ще падна от смях с теб!  hahaha Малко ми приличаш на онзи от "Трима мъже в една лодка", дето от целия медицински справочник, само няква болест на капачката на коляното нямаше.  Mr. Green  Спомням си, че и оздравителната рецепта беше много яка, ама не съм сигурна колко бира трябваше и колко пържоли.  Laughing

Дюлите ги правя на нектар. Виждала съм някои и сурови да ги ядат, ама аз хич не мога.

Краси, най-важното е, че си добре!  Hug

# 21
  • Варна
Май няма смисъл да обяснявам в подробности. Ако нямах основателна причина, направо бих избягала. Чакахме анестизиолога час и половина и нервите ми окапаха. Иначе всичко свърши за 10-15минути. Хич не си готов за 20 мин., бях като дрогирана около 40мин поне. Чак след това съвсем дойдох на себе си.
Лекарката ми препоръчва противозачатъчни пластири Евра. Ще почета малко и ще видим.
До тогава в отделни стаи, никъв секс не ща да чуя даже.
Николай много озверял, хапе постоянно. Надявам се на чудо да се отучи.

# 22
Ренка, мерси за дюлите!   bouquet Но нали колкото повече се обработват термично, толкова по-нищо ценно остава в тях. Следващия път ще пробвам сурова, смесена с млякото с грис.
Сипни нещо - тази вечер съм без мъжо! Crazy

Наздраве, дами! Hug

Последна редакция: вт, 09 окт 2007, 21:07 от envia

# 23
Красе, вече всичко е зад гърба ти, бъди само спокойна! Hug

# 24
Красе, радвам се че всичко мина добре!

Искам да отворя тема за мнения, съвети, идеи и на кой каквото му дойде по един въпрос ( важен за мен в момента).
Та снощи случайно имах възможност да заведа Лекса на зъболекар за преглед. Оказа се, че мостчето дето е между двата предни зъба е прекалено надолу ( почти до долу на зъбите) и затова са разделени. Досега си мислех, че повечето дечица на тази възраст са с разделени зъбки отпред и не съм го мислила, но наистина жената ни го показа, че е доста надолу и препоръча да я заведем да я кръцнат. Искам само да кажа, че и баба ми е с разделени зъби и сестра ми беше така ( на нея обаче и го срязаха като беше малка и и се оправиха), сестрата на мъжо също беше с разделени, ама си сложи керамика. Та явно е наследствено. На мен хич не ми се иска да избързвам с такава процедура, но определено искам да я направя ако и постоянните и зъби ще бъдат така. Мъжът ми пък, дума да не става да бараме детето, щяла да се оправи. Има ли други сред нас със същия проблем? Въобще ако знаете нещо по въпроса всичко ще ми бъде от полза. Като че ли най-вече искам да разбера дали да чакам докато почнат да излизат постоянните или да кажем в следващата година да я оправяме тази работа. Майка ми казва, че на сестра ми постоянните не искали да излязат поради тази причина и след срязването само за няколко дни са излязли. Незнам дали съм склонна да и вярвам все пак доста време се е минало от тогава ( може да не си спомня добре жената), възможно ли е наистина това да попречи на постоянните зъби?

# 25
  • София
Миз, не е нелогично това, което майка ти казва Между другото, ти пророкува - и на дмете места ме искат, но ще отидя на половин ден, където е, макар че сругото е също много изкушаващо, но няма да стане!

Краси, дано си добре! Hug

# 26
Мисче, мисля, че Ренката имаше същата дилема за Вальо!?
Не знам, какво да те посъветвам...
Сякаш бих го сторила - важно е за момиче особено, а и като са по-малки и не разбират е по-лесно, отколкото, да обесняваш, къде го водиш, какво му предстои на детето...
Знам ли!?
 Rolling Eyes

# 27
МисЗет, аз съм с разделени постоянни предни резци - наследство от баба ми. Т.е. щях да бъда, но носих апаратче веднага след като израстнаха - около година - и проблемът се реши с това (сега зъбите ми са ок). Не зная обаче дали мостчето между зъбите ми е било високо - нямам спомен. А няма как да проверя баба ми, защото тя вече е с чене, а и едва ли си спомня такова нещо. Бих се посъветвала със зъболекар, но ако се случи на някое мое дете, първо бих изчакала постоянните зъби, защото проблемът може да е решим с апаратче или брекети. Не би трябвало да има връзка между изникването на постоянните зъби и особеностите на венците - според мен. Млечните зъби са с много малки корени и не представляват пречка. Важно е обаче апаратчето да се постави скоро след израстването на постоянните предни резци, защото иначе и следващите псотоянни зъби ще изникнат размесетени - т.е. трябва да се действа бързо, а не да се чака да изникнат всички постоянни зъби. 

# 28
Мисче, мисля, че Ренката имаше същата дилема за Вальо!?
Не знам, какво да те посъветвам...
Сякаш бих го сторила - важно е за момиче особено, а и като са по-малки и не разбират е по-лесно, отколкото, да обесняваш, къде го водиш, какво му предстои на детето...
Знам ли!?
 Rolling Eyes

Аз бях с тази дилема Crazy и вес още съм Embarassed.
А Ренката си пада по такова растояние м/у зъбите Wink
И на мен ще ми е любопитно отново да чуя мнения по въпроса Peace

# 29
мис, аз по тоз въпрос съм пас, идва ми в повече да мисля за каквито и да било болести и манипулации сега.

Ванче, обещала си хубавеца за зет, оправяй го Grinning

Общи условия

Активация на акаунт