лала , Pingwina
и аз това им казах на момичетата ,но никой не ме послуша. В нашата детска градина най-много обичаха лелката. Тя им четеше приказки, играеше си повече от учителките и когато попиташ децата коя учителка ти харесва повече казваха леля Дечи. (лелката) . Аз и по-рано писах ,защо не ги харесвах нашите ,а и за това го махнах от там . За една от старите една мама ми разказа ,че е такъв бльон ,че една вечер и се обажда по-телефона към 9 часа и я пита взехте ли си детето
Но пак казвам никога не е имало насилие дори имаше едно много диво дете от което плачеха всички деца включително и моето и учителката една сутрин се оплакваше на бащата и той и вика разрешавам ти да го набиеш ,а тя категорично каза ,че това е невъзможно. Впоследствие са му намерили цаката ,като са го заплашвали ,че ще кажат на баща му и той се кротвал ,явно имал страх от него. Сега тази учителка в предучилищната ми харесва да чукна и аз на дърво. В нашите ясли се носи мълвата ,а и съм го чувала от устата на една майка ,която е много доволна ,че на децата не им дават вода за да пишкат по-малко
Не знам дали е вярно ,аз не съм давала Марти на ясла да се надяваме ,че майка ми ще издържи и ще гледа Валери до 3г.Pingwina давай идеите да видим . Ако има някакъв проблем мисля ,че НАН ще помага ,все пак тя е по-компетентна от мен.
Събуди се бягам
/. Тя ми изпрати видео със запис от един неин работен ден. Децата в група са по 10 с 3 учителки!!! Имат си компютър по който им пускат песнички! Няма да ви разказвам повече подробности от записа, но тук нашите госпожи от детските градини не могат да се похвалят с такива екстри. А да не говорим по колко деца се падат на човек.

Ха-хаааа отворихме работа и на НАН с това 

Да пази Господ да не се случват по-сериозни инциденти и...това е 
Но какво да правя като Алекс се храни благодарение на този канал. 

Аз, между другото съм с добро впечатление от нея, винаги ми обяснява как е се е държал Лъчко през деня, виждам, че има по-специално отношение към него, защото е по-малък от другите и се съобразява с него. Днес ми каза, че си мислела, че той плачел, защото е гладен, казах и, че той е свикнал да пие сок преди обяд, а я отвърна „Носете му, трябва детето да се чувства конфортно тук”

, развиват до 150км в час
, при умора - "Сметаната от нас"
, за награда " Метлата до вас!" 
.
. И с някои песни по телевизията припява и аз като една амбициозна майка вече тръпна: пее, рисува и танцува, каква ли артистична натура ще се пръкне
.