Навън вали и вятър духа, на ЮЛЧЕТО, обаче, никак не му пука!

• 12 977
  • 311
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Jorjito пръскаш Стеримар и издърпваш сополите с помпата. При Тошко с нищо друго не минава. Цял месец влачи една хрема. Сменихме 3 вида капки, д-ката вдигна ръце и каза, че ще чакаме да мине от самосебе си. Така и стана. Дърпах сополите с помпата и от вчера Hands Thumbsup ги няма.
Йолк  newsm74 за EFP. Пожелавам ти лека бременост и здраво бебче на финала.
Ети моя мъж е категоричен, че един мъж прави един вид деца и се опъва за трето. Рецептата за женско е да смениш мъжа. Mr. Green

# 301
Yolk,честито и от мен HugИ съвсем искрена и чистосърдечна завист.Ох,аз така съм се разкопняла за мома,особено като ходя по магазините и гледам какви моди има,какво чудо #CrazyАма първо малко да си почина,пък тогава.Да не говорим,че ако имам още едно сега ще вляза в психото,защото тоя мой син е неоправляем Sick
А,честито сняг на софиянци!!!При нас само сух студ и вятър.Бебоците ка реагираха?Сигурно ще им бъде много интересно newsm78Моят луд мъж куп на Алекс ски екип ,защото се е кукнал да го води на ски тази година.Ама,аз както винаги ще си стоя в чайната и ще бъда само духом с тях на топличко Mr. Green

# 302
  • somewhere over the rainbow
Май успях

Време е за нова тема. Иси, ще пускаш ли или да копна тази? Или някой друг? Thinking

# 303
  • някъде
Жоржи, аз ползвам едни капки- Коларгол /когато Алекс се разсополиви/, които се правят в аптеките и съм доволна от тях, само дето са черни и много цапат и остават петна! Peace Може и инхалации да му правиш, стига той да не се дърпа много и да търпи! Rolling Eyes
НАН, какво си се разтанцувала такава Mr. Green, снощи май е имало купон smile3506

Рецептата за женско е да смениш мъжа. Mr. Green
newsm62 newsm62 newsm62

yolk, искам снимки с новото носле newsm03

Ходихте ли на преглед при гинеколог след раждането, защото аз не съм- голяма бъзла съм Embarassed? Но поне днес ходих на мамолог- дано не бъркам понятието- абе, това за гърдите и да чукна на дърво всичко е ок! Peace

# 304
  • Варна
Жоржи,аз към лайката слагам захар и  варя, докато се сгъсти.Или сок от лук с малко преварена вода.Или сок от цвекло.Успех.Дано успее да спи по-спокойно Друнди тази вечер. Heart Eyes

# 305
Честит първи сняг!
didka_81-я бързичко на лекар в понеделник Naughty Докитата имат направления за профилактични прегледи и ще ти дадат направление без проблем. Аз ходих предния месец и ми откриха малък проблем и затова не отлагай.  Sad Следващият път като отида на контролен ще мина при него и на манограф.
п.п. ако няма кой да гледа Алекс, мятайте се на автобуса и ще го гледам докато си на преглед Wink Тъкмо ще пием по едно кафенце.
Анет - и моят мъж ми излиза с тоя номер, че едно и също нещо правило само деца от един и същ пол. Да взема да се огледам за някой хубав женски татко Blush.... Joy

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 22:23 от eti_31

# 306
  • София
Здравейте,

yolk, много се радвам за теб, супер новина! Аз също предпочитам още едно момиченце, но каквото се падне.
Ети, има няколко желаещи за ново бебче - фиона, майра, аз също, ама нищо не правя по въпроса нещо. Ще видим кой ще е пръв.

jorji, аз за стеримара само знам, но нямам много опит с хремите. Дано да се оправя бързо Друнди  Praynig.

Аз вчера ви пожелах нощ без рев и игри, но те взеха, че се паднаха на мен Confused, и то не от тези игри, от които сега НАН танцува доволно  Joy. Ще видим тази нощ как ще е.

Добре, че покрай студа и снега при нас пуснаха парното вече, че само пренасях една печка-духалка по стаите. Яна само ходи я пуска и после бяга, защото я е страх от бръмченето.

Днес пък Яна си сяда на гърнето, казва Да, като я питаш пишка ли й се, даже не искаше памперс-гащи, само нормални гащи ми даде да й обувам, от другите бягаше по голо дупе  Joy.

Вижте какъв стол си харесах от сайта на онзи магазин с немските мебели:

Днес падна чистене, ще бягам да пийна едно винце и да се катурвам. Лека нощ.

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 22:23 от Betta

# 307
Betta :този стол е страшно удобен.Един приятел го има и най-обичам да седя в него като съм му на гости.
Jorjito:незнам какво да ти кажа да му слагаш в нослето.За Стеримара знам,че си е само морска водица,по-скоро за отпушване на нослето,а за тези цапащите капки Коларгол и аз съм чувала ,че много помагат.
Аз на преглед ходих на втория месец след раждането,след това пролетта си пуснах цитонамазка и всичко беше ок.Сега след като спра да кърмя ще отида и на мамолог.Преди да забременея много ме боляха гърдите 10 дни някъде преди да ми дойде,абе направо понякога не можех да спя от болки.Ама кърменето помага,от както родих и никакво напрежение,никакви болки.Само ако се препълнят понякога де. Wink
Малииии,хубаво че си проверявам написаното,че с клавиатурата на този лаптопец още не мога да свикна и толкова много грешкиии ooooh!Много са ми близо клавишите и закачам по 2 с пръстите си.Честно хич не ми е удобно,друго си е стационарния компютър.
Айде,лека ви и спокойна нощ. luvbed

Последна редакция: сб, 20 окт 2007, 23:21 от arllina

# 308
Някой няма ли да пусне нова тема? newsm78

# 309
  • somewhere over the rainbow
Някой няма ли да пусне нова тема? newsm78
И аз питах, ама никой нищо не каза Confused За това копирах само първата страница, за да има къде да пишем, че ще ни щракнат катинара.

ЦЪК!

# 310
  • През девет земи в десета

# 311
  • някъде
Пиги, защо така тъжно го раздаваш? Hug

Общи условия

Активация на акаунт