Навън вали и вятър духа, на ЮЛЧЕТО, обаче, никак не му пука!

• 12 982
  • 311
  •   1
Отговори
# 255
Nanny, ние за разлика от вас сме само с 6 зъба.  Rolling Eyes
Пиги, и моята Пламена казва като й се ака, но за чиш още не се усеща и не знам как да я науча. Дай съвет как постигнахте този резултат, че ми омръзнаха тези памперси, а и малката пищи като й ги слагам.
Нашата нова дума е тиква.   Laughing
Иси, дано бързо да оздравеете.  Praynig
Вчера ни мериха и теглиха. За отчет сме 78 см и 10 кг.
Исках да попитам по колко пъти спят на ден вашите малчовци? newsm78

# 256
  • някъде
Ние пък сме с 4-ри зъба, и то четвъртият от снощи Laughing
Все още бибата ни е първа дружка- как ще се отучи  newsm78
Алекс на 1г и 1м се беше обърнал на едно спане за около 1-2 седмици, но след това започна пак по два пъти да спи до преди 1 седмица и в момента е на едно спане, но сега май е в период на нагаждане така че може пак да обърне на две спанета Thinking
Миростанка, много финни мадами сте Flutter- моят юнак е 11,500 и 84см bowuu
спирам, че ми пречат

# 257
Здравейте!
Ние сме с 12 зъбчета, но още кучешки нямаме Rolling Eyes Чувала съм, че те най-болят при израстването.
Болните дечица и мами бързичко да оздравявате. Ако искате пробвайте още един бабешки метод - за болно гърло - 1 с.л. олио + 1 с.л. мед + 1 с.л. ракия се разбъркват добре и се приема по 1 с.л. от сместа на 3-4 часа. Ефекта е поразителен. Става за деца над 4 год. и мами разбира се Wink
Това, че НАН е споделила своите хубави мигове в болницата е прекрасно и мисля, че не е правилно да се казват неща, като този или онзи казал за доказателства. Истината е, че не винаги персонала е на ниво или в настроение или ако е истина - момичетата не са попаднали на добър екип както НАН.  Мерис-пусни тема в "здравния".
СИЯНА 2-от къде вземаш тия весели емот иконки?
didka_81-добре дошла отново.  Hug
mirostanka-Венци обикновено спи по 1 път на ден от 11-13.30 часа, но се случва и по два пъти от 11-11.30 и 15-17 часа и при двата случая заспива вечер в 22.30 часа.

# 258
  • somewhere over the rainbow
...защото или имаш връзки или лекарите там работят по симпатия.
Връзки нямам. Confused  Ама знаех си, че съм симпатична Flutter bowuu Joy
И разбира се, че ще хваля - все пак съм супер доволна, не колежката, не комшийката, а аз.Peace  Ай да не си казваме, кой какво да предлага. Брях Crazy
Благодаря ви, момичета, за подкрепата Hug  bouquet Hug

Бета, и аз говоря на Дая в трето лице за себе си. Не знам дали е правилно, ама така съм чувала Blush

Миростанка, Даяна спи веднъж на ден...и мисля, че повечето от юлчетата са така вече Peace А днес дори не щя да спи - преди малко я взе свекито за уикенда, и сигурно ще си лягат в 19 ч. ooooh! Да се оправят Mr. Green

ПП. И бързо да оздравявате Naughty

# 259
  • През девет земи в десета
Ето ме пак Hug

Днеска приключих с чистенето по-рано и веднага окупирах компа,а пък мъжо каза да не готвя и да си почивам Mr. Green

Миростанка,ами просто я остави без пампи и слагай чат-пат на гърнето,като се подмокри 2-3 пъти, предполагам ще и стане неприятно и без да се караш я води до гърнето и обяснявай,че там се пишка.Ние седим от 5-ия месец на това гърне,а след 8-ия бяхме без памперс в къщи,след като се затопли спрях да и слагам и за навън,някъде след месец май.Ходихме си доскоро с гърнето насам натам защото само него признаваше,но вече и този проблем е разрешен,а аз нали съм си тъпо и упорито не отстъпвам,децата явно го усещат Mr. Green

Рони,няма те на кю-то,този магазин е в "Дружба", точно до езерото,другия в който зареждат по-хубави мебели поне според мене се намира веднага след моста на "Захарна фабрика",ако идваш от "Константин Величков" се пада отляво в един нов не много голям търговски център!Има си паркинг,предлагат и транспорт!

И Цвети спи по един път дневно,ако изобщо майка ми успее да се пребори и да я приспи.

Изчезвам замалко,че ме викат!!!

# 260
  • Варна
Привет!
Не мога да повярвам, че вече всички са си легнали и е тихо в къщи ooooh!.
Големия днес не беше на градина и цял ден виках след него Whistling. Чак ме хваща яд, че проявявам такава нетърпимост, а ма не успявам да се владея Embarassed и по неже на малкото ккаквото и да му кажа е всие тая, си го изкарвам на баткото. Да се връща татко им, че лошо като няма с кого да се скараш от време на време Mr. Green
Анет, много хубаво, че сте случили на бавачка. Аз така и не се престраших за бавачка.
Цитат
Попова и на мен ако знаеш колко време ми трябваше  ooooh! - от както се е родил големия. Даже на времето свекърва ми ме обвиняваше, че съм се правила на майка героиня, защото тогава съвсем бях изперкала и големия не го давах на никого, но сега го отчитам като голяма Грешка. За сега съм доволна, но времето най-добре ще покаже.
Бета уж все му казвам, че съм мама, а ма на..... Много ми е странно, че толкова много други думи казва, а пък мама не ще- newsm78 А ма нали ще ставам двойна свекърва, ще трябва да свиквам да не ме обичат EmbarassedПодмятам му на моя мъж, че трябва да си родим и едно момиченце, а ма той категорично повече деца не ще smile3513. В групата на големия син има една мама бременна с трето дете и аз много и се радвам и възхищтавам на куража и смелостта да роди още едно дете.
Иси пиши как са юнаците Hug.
Пожелавам на всички болни бързо да оздравяват, а здровите да бъдат още по-здрави!
Спокойна нощт! smile3524 newsm46

# 261
  • Варна
Защо така стана с цитата! newsm78
Ще използвам да кажа на Дидка  welcome!

# 262
eti31emotikonkite взимам от GLITTER GRAPHICS.COM,наистина са весели,намери ги и да става весело.diditoаз също искам да се запознаем,ние обичаме много гости.Така че КОГАТО КАЖЕШ.Сега ляга ме че утре всичко отново..

# 263
  • хасково
 wavey newsm79 1ironing wash

Ill Weary yu5 smile3524

# 264
  • София
Ооох, легна си най-накрая. С тоя студ днес бяхме само половин час навън и резултатът е, че целият под е плътно покрит с играчки. Всичко наизвадихме, хиляда грозни каки, овци, крави и кучета нарисувах, а и кабелната изчезна и няма Анимал планет  Sad.

За зъбките - вече 4-ти месец сме си все с 6 зъба, а за спането напоследък се успиваме сутрин до 9-10 часа и затова си лягаме към 14.30 за 2-2.5 часа. Килограмите ни със сигурност не са повече от 9.5.

Пиги, нещо аз бъркам явно, защото Яна откога я слагам на гърне, а сега не само, че не казва, а и пищи от гърнето и не иска да седне. Днес дори и за акането не пожела да седне, издебна ме като отидох да пуша една цигара и се наака с гащите  Sick. Мисля, че може би й е студена пластмасата, ще пробвам и аз със седалка в банята.
Този магазин за мебели на Сливница и аз го харесах, нали е близо до нас.

анет, браво на теб, аз за второто се плаша да си помисля, ти за трето говориш  Wink

радостина, кога ще бъде тази операция?

Болничките дечица и мами да оздравяват  Hug.
Лека нощ и да няма игри или рев нощес  Simple Smile

# 265
  • През девет земи в десета
И Цвети заспа най-накрая Rolling Eyes

Бета,незнам защо така се получава при вас,аз нали знаеш,че отдавна се отказах твърдо от памперса и Цвети предполагам не го помни даже.А може би все пак съм много зла а Mr. GreenНе съм имала проблеми и с бате и кака,действам по един и същи начин!

Айде отивам да се пльосна в леглото,че не ми останаха сили,уж нямаше да готвя,но се смилих над домочадието и сега съм смазана!

# 266
  • somewhere over the rainbow
Сияна, супер са емотиконките, ама защо не ми се получават newsm78

Даяна казва, когато има някаква нужда, като се хваща отдолу, вика: "Ъъъ" или "Ааа" и си носи гърнето. Но много често го казва в момента на вършенето на работата Confused

Лека нощ и да няма игри или рев нощес  Simple Smile
Както казах, Даяна я няма, та рев се надявам да няма...ама виж, игри...  luvbed Wink

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 23:19 от N_A_N

# 267
И при мен не стават  Sad

Последна редакция: пт, 19 окт 2007, 23:29 от eti_31

# 268
Здравейте,

Сигурно сте ни забравили с Ема. От време на време чета , но все не мога да смогна и да се включа по темите, които ви вълнуват. Може би  в по-студените дни и вечери, ще наваксам с четенето и писането  Grinning.

Бета, Ема отдавна ползва(ше) гърне, но откакто проходи започна малко по малко да го избягва и сега сме на фаза да го подминава бързо, сочейки го с пръст и казвайки "Ъ-ъ-ъ" все едно се напъва Laughing Laughing. И до там...

# 269
  • София
valche, много хубаво, че си се сетила за нас, аз поне не съм ви забравила. Трябва да сложиш нови снимки на малката синеочка  Hug.
Днес видях и yolk да чете, но не е писала.

За гърнето не знам, може и сега Яна, като е пострадала, да ми се глези нещо. Иначе днес слагаше една плюшена овца на него и викаше Да-даа, тя така му вика на пишкането, май идва от това, че преди на гърнето все я питах "Пишка ли?" и тя викаше Дааа.

За емотиконите: става като идеш на download image и оттам копираш адреса на картинката:

Общи условия

Активация на акаунт