станахме в 7ч тази сутрин.Закусвихме и сега някои си искат млекцето,други кафето 
didito. ти да не се разсърди? Не се включваш.Не сме искали да те обидим

За сега не сме имали инциденти с цветята, освен когато тати не обърна една саксия, докато се бореха с дечко 

Цецко от вчера казва "ало мамо"(защото е при баба и не ме вижда) и "айче" (зайче)
ти и друг път си спомемавала,че така не се седи.Даже сега като гледам Жорко пак е седнал по този начин.Ще му обърна внимание.Не че се задържа много време седнал но все пак,крачетата им сега са най-податливи.Сега като се замисля,на голямата ми дъщеря краката и са малко Х -образни.Дали не се е получило от този начин на сядане
.

Не знам ,но аз откакто се помня моята любима и най -удобна поза за седене на пода е като жабка.Смея да твърдя ,че имам прави крака.А когато бях на 5-6 години и ходех на художествена гимнастика ,една от загрявките беше:сядаш като жабка , лягаш напред и пружинираш. 
Как ми олекна ако знаете... 

и не остава време за компа,вечер бързам да сготвя,като се приберем следобяд чистиме,гладиме и переме,докато се усетя и станало 1 часа.Темичката я следя от работата,но нещо нямам мерак за писане!
Какво му е на Пипи? 
. Не съм си мислила някога, че чужда жена може да обгрижва така детето ми. Даже казахме и нова дума - Мими. Като я видя днес малкия почна да нарежда - Мими, Мими и да и носи играчките си.
. Стискайте палци.
. Вчера им прави детска дискотека един кандидат за кмет в р-т Хоризонт, а пък днес пяха песнички уж в подкрепа на кампания с/у рак на гърдата, а ма то на финала пак се изтопоса един кандидат за кмет. Даваха ни и по телевизията даже
Мерис какво зачекна нашата Нан? 
. Препоръчани теми