Навън вали и вятър духа, на ЮЛЧЕТО, обаче, никак не му пука!

• 12 984
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
 newsm46 станахме в 7ч тази сутрин.Закусвихме и сега някои си искат млекцето,други кафето  Smile

didito. ти да не се разсърди? Не се включваш.Не сме искали да те обидим  Hug

# 226
  • София
Добро утро,
Ох, това течение си е гадно, и аз чувам различни версии, за това че е нормално или не, ама мен ме дразни. При кви ли не "светила" ходих вече, какви ли не хапчета от силни по силни, от скъпи по скъпи не изпих, че и мъжа ми трябваше да пие и си имам, а ми казват, че всичко ми е ок  newsm78
И аз обясних на Цецко, че цветята на мама не се пипат и той, като ги доближи, ги сочи с пръстче и вика "не"  hahaha За сега не сме имали инциденти с цветята, освен когато тати не обърна една саксия, докато се бореха с дечко  Joy
Betta, дано бързо да се оправи нослето на детето  Praynig
Нани, дано това разстройство да е от зъбките  Hug
Нита, господ е бил с вас, дано и занапред да ви пази  Praynig
Бо, много се е разприказвал твоя сладкиш  Hug Цецко от вчера казва "ало мамо"(защото е при баба и не ме вижда) и "айче" (зайче)
Рени, Попова, Синеочка  Hug

# 227
  • Варна
Бета,милата Яна предполагам как я боли нослето.Наистина ,че колкото повече време минава толкова по-мораво ще и става нослето.Жорко лятото си беше наврял главата в един шкаф и като се изправяше си удари  нослето ,така плака милия и въпреки ,че веднага му сложих  студено и го намазах с олио пак посиня.И с всеки изминал ден ставаше по-син.Дано бързо се оправи.
Благодаря ти за съвета Peace ти и друг път си спомемавала,че така не се седи.Даже сега като гледам Жорко пак е седнал по този начин.Ще му обърна внимание.Не че се задържа много време седнал но все пак,крачетата им сега са най-податливи.Сега като се замисля,на голямата ми дъщеря краката и са малко Х -образни.Дали не се е получило от този начин на сядане newsm78.
Незнам ,как е при вас но Жорко и за 5 минути не се заиграва.Или е качен на масата или на гърба на дивана.А като вляза в банята директно се лепва за четката за тоалета.Или надига капака на тоалетната и пуска каквото му падне. Whistling
Нита,слава богу,че ви се е разминало по-леко.Дано на Калоянчо не му се е отразило.,
Нани,дано другите зъбки ги изкара по-леко.Ние вадим сега горен преден зъб ама чак му е посинял венеца.  
ivka76 и аз се боря с това пусто течение от доста време ,ама никога не е спирало напълно. Crossing Arms
Попова,честита ви плазма.

Лек и усмихнат ден ви желая Hug

# 228
  • Казанлък(Бургас)

Сузи, аз все забравям да ти кажа, Жорко седи както моята Яна - крачетата като жабче и това според ортопеда водело до изкривяване на крачетата, ето на тази снимка: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=142383&photo=197. Аз все й оправям крачетата, като седне, но тя пак така си сяда.

newsm78 Не знам ,но аз откакто се помня моята любима и най -удобна поза за седене на пода е като жабка.Смея да твърдя ,че имам прави крака.А когато бях на 5-6 години и ходех на художествена гимнастика ,една от загрявките беше:сядаш като жабка , лягаш напред и пружинираш.

# 229
# 230
 Ехо, здравейте! Heart Eyes
Имаме си нов зъб и нормално ако. Party Как ми олекна ако знаете... Whistling
Арлина, страхотни снимки! Айде пак! Sunglasses
Бетта, милото Яне! spoko
Цитат
Нани, всичко ще е ОК, да не пропуснеш обаче след 2 цикъла да идеш на контролен.
Знам, знам. Peace

Досега не съм забелязала Дани да седи като жабче. Той за да седне се надупва и тупва назад, а краката напред.

Синеоче, Хубаво да си изкараш! lalalala

# 231
  • През девет земи в десета
   Ехо,здравейте и от нас,Ивка нещо и аз се превърнах в една "голяма работа" hahaha и не остава време за компа,вечер бързам да сготвя,като се приберем следобяд чистиме,гладиме и переме,докато се усетя и станало 1 часа.Темичката я следя от работата,но нещо нямам мерак за писане!
   Днес сме си у дома защото закарахме сутринта колата на сервиз да и прегледат ходовата част преди зимата и да сложат зимните гуми,Цвети спи,аз пък бездействам,да не я  събудя ако  се ратропам!
   Честити покупки на всички,на Вероника честит TV,със здраве да си го гледате!
   Рони какво стана с гардероба,намерихте ли си?Има едни магазини с мебели от Германия,нови с дефекти при пренасянето и без дефекти ако уцелиш  момента когато са получили стока,аз си купих оттам маса и столове за кухнята миналата седмица,защото масата,която правихме по поръчка се разкриви и на нищо не прилича!Та мисълта ми беше,че имаше страхотни гардероби,секции и спални,като ПДЧ-то или МДФ-а,от каквото и да са направени е много по-качествено от това,което се предлага по магазините в БГ,независимо дали е от Арон,Комо или Лабиринт.
    За това какви ги върши Цвети и на мене не ми се говори,защото няма да ми стигне времето да напиша за всичките и лудории!
    С яденето проблеми нямаме,яде всичко,домати краставици,грозде,ябълка,обелена и нарязана на малки парченца,сготвена храна,сандвичи,а още си хапва и пюрета и каши,кърменето е поне 5 пъти в денонощието/два пъти от  които през ноща за съжаление/така,че избора е голям!
     Най-голямото ни постижение е,че вече не ползваме гърне,а си ходи на голямата тоалетна с детска дъска-адаптор,за навън вече се издържаме,така,че и оттам отпадна гърнето!Казва си съвсем ясно и разбрано ако иска да пишка или ака,вече не нося  резервни дрехи,не че преди се изпускаше,но вече съм съгурна на сто процента! newsm44 
     Зимните дрешки ги купих от Бенетон в МОЛ-а,защото се оказа,че цените са съвсем прилични,дрешките са качествени и красиви,а време за обикаляне не ми остава!Взех и едни ботушки,но те са от набук и едва ли ще стават за мокро и кално време, то пък къде ли толкова ще ходим в големите студове,придвижването ще е основно с колата,а маратонки има вече 5 чифта и няма да купувам други докато не умалеят всичките,за бате и кака също напазарувахме,така че с шопинга сме приключили!
     Кучешки зъби още няма,дано да излизат като другите без да усетя,та това е в общи линии около нас.
     Другата седмица мисля да си отложа всички ангажименти и ако се задържи времето хубаво да прескочим до морето!
     Май се поулях,ставам пък ще си ви следя най-редовно и да не ни забравите Wink

Последна редакция: чт, 18 окт 2007, 15:44 от Пиги

# 232
  • София
Пиги  Hug влизай по честичко от работата, аз така правя  Wink
И аз от Бенетон му пазарувам на малкия много често, много ми харесват дрешките. А бутушки не мога да избера, все тежки ми се струват  newsm78
Нани  Hug браво на детето и честито  newsm47

# 233
Отговор опровержение на впечатленията на NAN от Карловското АГ.
Често се случва така , че хора с които не сме се виждали отдавна  се случва да се срещнем случайно без предварителна уговорка.Така стана и вчера .Видях колежки , с които не съм се виждала от 1 година .Едната ми сподели , че наскоро след установена бременост получила страхотен кръвоизлив (преди две седмици).Отишла в Карловското АГ и докторът и предписал фолиева киселина и я оставил да пренощува.На другия ден след кръвоизлив в продължение на 20 часа от видеозона се установява , че е имала спонтанен аборт.Правят и кюртаж(не съм сигурна в правописа) и преди да я изпишат я карат да подпише документи , в които е описано лечението и включващо няколко системи."Къде и на кого бяха включени тези системи ,колежке не знам , но ме накараха да подпиша."-цитирам думите и.Това не е всичко. Другата колежка с кръвоизлив не получава първа помощ , не и вливат кръв , но я принуждават да се подпише за същото лечение - няколко преливания. Тя милата си хванала пътя за Плевен при родителите си и професорът , който я прегледал на частно се ужасил от отношенията на тукашните лекари -имала спукване на кисти с обилен кръвоизлив без лечение ,но хората си отчитат разход на консумативи.Така , че си имала невероятен късмет или връзки , за да имат такова отношение към теб и не предлагай тази кошмарна болница за пример , защото или имаш връзки или лекарите там работят по симпатия.Понеже моите преживелици били доста отдавна сега имам възможност да те опровергая със случаи от преди десетина дена .Дано на никой не се наложи да посещава болници , а най- малко препоръчвам Карловската!

# 234
Здравейте и от мен. Пипи е доста болничък и съм притеснена. Минавам все пак да ви видя набързо. Страшно ме зарибихте с тази хлебопекарна и мъжът ми се нави да ми купи, така че скоро и аз може би ще се насладя на удоволствието да приготвя домашен хляб. Аз зная малко да меся, но сега с децата не ми остава време за това. Надявам се тази машинка да ми помогне и да замеся разни вкусотийки.

meris.to, защо не се представиш?

# 235
  • Варна
Lala тъкмо се зачудих каде зачезна?! newsm78 Какво му е на Пипи? Praynig
Аз да се похваля - от 2 дни имаме бавачка. Много съм доволна - на пук на големите ми притеснения за сега двамата се разбират чудесно Praynig. Не съм си мислила някога, че чужда жена може да обгрижва така детето ми. Даже казахме и нова дума - Мими. Като я видя днес малкия почна да нарежда - Мими, Мими и да и носи играчките си.
Днес и едно птичънце ми се изакало на гърба на якето и утре отивам да пускам ТОТО Praynig. Стискайте палци.
Големия син от 2 дни влезе в политиката Joy. Вчера им прави детска дискотека един кандидат за кмет в р-т Хоризонт, а пък днес пяха песнички уж в подкрепа на кампания с/у рак на гърдата, а ма то на финала пак се изтопоса един кандидат за кмет. Даваха ни и по телевизията даже Embarassed. А бе важното е децата да са доволни.
Пиги ако идваш към нашето море звънкай.
Арлина много хубави снимки. Аз много обичам да пътувам. Ако можех да си го позволя щях непрекъснато да го правя.
Хайде спокойна нощ!

# 236
                       Лека нощ!

# 237
Отговор опровержение на впечатленията на NAN от Карловското АГ.

Чак опровержение newsm78 Мерис какво зачекна нашата Нан?

# 238
  • София
Не мисля, че можеш да опровергаваш впечатления, тя си ги е придобила лично, можеш да дадеш още едно мнение. Аз толкова лоши впечатления съм чувала за Пирогов, но ето, вчера за пореден път бях там и не съм недоволна, напротив. Майка ми пък нямаше да може да си ползва едната ръка, ако не й бяха помогнали.

# 239
  • София
Пиги, дай си малко почивка от тази работа, ще изпушиш иначе  Hug

yanac, и аз така съм седяла като малка, но пък моите крака са станали малко на Х, не знам дали от това. И гърдите ми са малко раздалечени от спането по корем, ама кой да ти каже навремето  Confused.

Анет, браво, че сте улучили с бавачката, и аз бих се радвала някой да ми помага от време на време. Между другото, ти как си говориш пред Тошко - в първо или в трето лице? Защото аз казвам "Мама сега ще ти даде книжката", а не "Сега ще ти дам книжката". Може и затова така да не ти казва мама. Яна пък само ме вика Мама, мамаааа, особено сега като я боли нослето, направо ми гръмва главата.

И ние днес научихме нови думички - пате, преди му викаше па-па. Оня ден научи Дино - плюшения динозавър се казва така. А на вратата вика тата. Та малко по малко обогатяваме речника  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт