Навън вали и вятър духа, на ЮЛЧЕТО, обаче, никак не му пука!

• 13 008
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Здравейтееее  wavey! Забравихте ли ни? Опитвам се да следя темичките, но понякога нямам никакво време, а за писане и дума не може да става  no.

Иси, отново страхотна тема си сътворила!

Eti, честита придобивка! Радвам се, че всико е минало ок в болницата!

Аз цял ден се мъча да прехвърля едни снимки на сървъра на Хепи фото, за да дам поръчка, но явно мрежата е много претоварена и постоянно ме изхвърля. Сега  си играя да ги качвам една по една. Но междувременно направих едно албумче със снимки от екскурзията в Германия – на който му се разглежда, моля:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=181978
паролата e 1234.

Виждам,,много от  вас са се насочили към  хомеопатията. Много хубаво  yes. Аз все още не мога да открия свестен лекар в нашия град, който да се занимава с тoва.
Идеята за лексикона е страхотна!
За детските заведения нищо не мога да кажа, нямам преки впечатления.
Подсигурила  съм малка част от зимните дрешки на Вяра. Но има още неща за купуване.

Вяра е доста палава. сякаш само се чуди каква поразийка да направи...опитва се да приказва, предимно на бебешкия си език... Все още не мога да я отуча от нощното мляко.

Това е в общи линии от нас. Прегръдки на всички!

# 136
  • Габрово
Момичета доста сте пописали, няма да успея да пиша по всички въпроси, въпреки че ме вълнуват. Ети честито и за уреда и за това, че всичко с раничката е минало безпроблемно. Нани Hug.
Аз в понеделник съм на преглед, че имам киста на яйчника и трябва да видим дали е намаляла или ще играе ножа ooooh!.
Ето малко снимки

# 137
  • somewhere over the rainbow
Пепи, разкошни са снимките! Party  Искам и аааааз #Cussing out...една екскурзийка из Европата. Но и из Родината ще ми дойде добре Wink - Радост, и вашите снимки са супер!

Ели, май взех да свиквам без кафе. Но първите дни беше ужас - като парцал бях...в абстиненция Rolling Eyes  Сега мисля, че съм добре. Peace

# 138
  • София
Peppi111-прекрасни снимки-и аз искам!,ама си ги направила като картички-трябваше повече ти да се снимаш пред тези красиви,ултрамодерни сгради,да знаем,че и ти си била там-а на тези,където те има-изглеждаш страхотно-явно е било много разтоварващо пътуване GrinningМомиченцето ти е толкова красиво,че направо е като излязла от някоя детска приказка Grinning
И аз не мога да отуча Влади от нощното кърмене  Sad-направо се чудя какво да правя-все си мисля,че е недохранен,но на опитите ми да му дам нещо друго освен кърма преди лягане-отказва категорично!
А сега да ви се оплача-преди три дни се натровихме с купешка пица-по принцип не давам на малкия такава храна,но за да не ни гледа в устите кандисах на две-три парченца,за което по-късно съжалих жестоко!Цяла нощ повръщахме и двамата-на другия ден се чувствах като парцал,а Влади още има разтройство.Бях адски изнемощяла и се разболях-абе направо ужас!Сега съм много по-добре,но пица навън повече едва ли ще опитам!
Ети31-много хубаво,че не те е боляло много,на мен са ми горили преди години и не ме болеше изобщо,важното е да бъдат горени навреме,че не го ли направиш става лошото!
А Жоржи къде се изгуби-нашето постоянно присъствие-неестественно е някак си без нея..
Сега нещо не мога да си събера мислите,после ще пиша пак..

# 139
 Помощ, помощ, ужасна миризма! ooooh!

Това дете цял ден ни обгазява и накрая омаза памперса с един невъобразим ДРИСЪК!
Снощи, към 1ч пак имаше фонтан и то, защото се наливаше с вода. Накрая се задави и върна ресто. Sick
Смъква Т. и после пак я качва до 37,5-37,8. Няма зачервено гърло, нито хрема, нито кашля... newsm78 УФ!
Днес цял ден пера, не мога да смогна, а и простора малък. Rolling Eyes

zvanche, ако и при следващите кучешки е същата история, направо се плаша! Tired

Ети, ако малкия се оправи, още в понеделник заминавам да ми горят раничката... Confused

Пепи, Радост, страхотни снимки! Hug

Цитат на: Ели
Момичета оставям ви във ваши ръце до понеделник
hahaha Joy Peace

# 140
Нани май сте лепнали нашия вирус. Ние бяхме така 3 дена но с по висока 39,2 -39,5 без нищо друго. И на 4тия спадна. Казаха че е такъв вируса. Само поонижаващи Т ако е на 38-38,5 и много течности.  Hug Дано не е и бързо да мине.

# 141
# 142
Здравейте,
Не знам дали да се хваля или що .И ние си купихме хлебопекарна  Alaska с една бъркалка. Имахме желание за нещо повече ,но аз дадох зор и моя вчера от Метро я взел за 80лв. В нашия тъп град нямааааааа.
В момента в който говорих с Иван и Валери падна и пак си удари главичката на ръба на една плочка. Е сега вече сме с рана на главата и на нослето  Cry И на мен ми е много криво. Една бабичка ми вдигна нервите тя гледа друга бабичка в блока и ми вика "Валери защо и къде падна ,ти къде беше " #Cussing out щях да и кажа ,че съм си чесала .......,ама се спрях и преглътнах. Не стига ,че на мен ми беше много притеснено ,ами и тя.
Ети  Hug радвам се ,че всичко е минало благополучно при теб. не мога да те намеря на Skype. newsm78
didito. току що прочетох на големия ми син какво се е случило с вас ,защото постоянно ми мрънка ,че иска пици и дюнери и аз се принуждавам да се превръщам на пицария в къщи. Whistling А вие дано да се оправите бързичко.
Nanny нацелувай наакното дупе на сладура (може и чистичко) Hug
оф аман от вируси хайде къш на всички вируси
лека и мека от мен  bouquet
п.с. забравих  doh pepi111 radostina страхотни снимки и аз искам почивкаааааааааа newsm45

# 143
Здравейте момичета.Навън е толкова студено че,бели мечки се бият за родопско одеяло.С това започва и мойта мъка,а предполагам и вашата.Да си стоим по цял ден в къщи и да си показваме носовете от време на време и то заради децата.Мойто заичеоще спинка,уморено е,от свекървата.Вчера бяхме там,идваше ми да ятолкова ми умори детето не я остави и за минута,ох на баба,ела при баба,у на баба и така цял ден.Ужас ви казвам.

# 144
Ехо, здравейте и от мен.
Хайде и аз да се похваля, и аз вече се сдобих с хлебопекарна като на Ети. Леле, нашата отчетна в кулинарна се превърна  Simple Smile .Аз не съм от кулинарките, но ще опитам дано ми се получава. Пък и Ети не ме покани на топъл хляб и реших аз да си направя.  Wink. Ети влез в скайпа по някое време да ми обясниш някои неща.  Praynig
Имам и още един подарък, сешоар на Ровента, този който изправя косата, сега вече ще съм още по-красива  Flutter
Пепи, страхотни снимки, и аз искам ама немааа.
Лошото време е мноооого подтискащо да му се не знае  Tired
И аз още не съм купувала зимни обувки на Ема, но няма нещо което да ми хареса. Ще се помотам още малко.
Ставам, че дългът ме зове.

# 145
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес!
Понеже и аз съм от тях, ха наздраве!

Ама хич не ми е празнично, с болно дете вкъщи... Confused
Цитат на: Isi
Nanny нацелувай наакното дупе на сладура (може и чистичко)
Чистичко, чистичко, че представа си нямаш как мирише. Чак започнах да се плаша, не е както обикновено. newsm78

Иси, Рони, честити ви придобивки!
СИЯНА 2, Какви са тия емотикони? Разсмяха ме, особено онова за свекървата... Grinning
Мама Дани , днес е трети ден откакто се мъчи, горкия. Дано бързо му минава...каквото и да е.

А Т. как я мерите? Наш'то шило в дупето въобще не търпи да му я меря.
Иначе става, ама с 300 зора и то само като гледа детско и кротува.

# 146
  • София
СИЯНА2-и мен ме развесели с твоите емотикони GrinningА за свеки,не се ядосвай толкова-винаги може да е по-зле!Моята не му казва,,на баба,,а ,,на мама детето,, ,ела при мама,, ,,маминото,, с което нали се сещаш че ми бърка в червата,в началото постоянно се карах с мъжа ми,но престанах,няма смисъл да си хабя и без това опънатите нерви..да му казва както иска,само да го гледа с любов!В последно време е станал много непослушен и наистина имам нужда от помощ!
Иси-много ми е мъчно за малкия,но съм сигурна,че вече нито помни,нито го боли,така ще растат нашите малки разбойници Hug!А на големия-продължавай да му правиш домашна пица-сега си имаш и машинка-ЧЕСТИТО-така,че тестото ще става бързо и вкусно!  Yum
Попова-честита машинка и на теб,да си я ползвате със здраве и да ви е сладко!
НанниЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН!ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО,МНОГО щАСТИЕ И КЪСМЕТ!А малкото по-бързо да се оправя!
чао засега.

# 147
  • Варна
Хайда и аз в кулинарния клуб - Ети  newsm51 newsm74!
Само, че аз си взех по-малката снощи и вече успях да забъркам един хляб и един козунак. Направо е супер тази машинка, как до сега не съм се сетила. Попова ми тя е точно за такива като нас дето не са кулинарки - мързелива работа - всичко в тавичката, копчето и чакаш Laughing. Аз от мерак  първия хляб почти през цялото време надничах през прозорчето да гледам какво става вътре Heart Eyes. Хайде отивам да чета рецепти, че е голяма краста!

# 148
Честито на всички сдобили се с хлебопекарни.ХАйде чакаме да се похвалите с вкусотийки.Че после ще подсказвате.  Wink
Отивам и аз да врънкам за такава машина.Ама къде ще я слагам  ooooh! 

По-вкусен ли е хлябът от купешкият  Thinking

# 149
Аз изпратих Алекс при баба му,з да мога да изчистя ,а и да поработя малко,но нещо ме хвана мързела относно втората част SickТа реших да изпека едно сладкишче,че мъжо все се сърди,че съм го занемарила,заради детето.И взех да се ровя из готварския за нови рецепти.Лелееее,то човек само от четене на заглавията може да се нахрани там.
Ронка,идваме на гости на хляб hahaha

Общи условия

Активация на акаунт