! Забравихте ли ни? Опитвам се да следя темичките, но понякога нямам никакво време, а за писане и дума не може да става
. Иси, отново страхотна тема си сътворила!
Eti, честита придобивка! Радвам се, че всико е минало ок в болницата!
Аз цял ден се мъча да прехвърля едни снимки на сървъра на Хепи фото, за да дам поръчка, но явно мрежата е много претоварена и постоянно ме изхвърля. Сега си играя да ги качвам една по една. Но междувременно направих едно албумче със снимки от екскурзията в Германия – на който му се разглежда, моля:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=181978
паролата e 1234.
Виждам,,много от вас са се насочили към хомеопатията. Много хубаво
. Аз все още не мога да открия свестен лекар в нашия град, който да се занимава с тoва.Идеята за лексикона е страхотна!
За детските заведения нищо не мога да кажа, нямам преки впечатления.
Подсигурила съм малка част от зимните дрешки на Вяра. Но има още неща за купуване.
Вяра е доста палава. сякаш само се чуди каква поразийка да направи...опитва се да приказва, предимно на бебешкия си език... Все още не мога да я отуча от нощното мляко.
Това е в общи линии от нас. Прегръдки на всички!
.
.

Искам и аааааз
...една екскурзийка из Европата. Но и из Родината ще ми дойде добре
- Радост, и вашите снимки са супер!
Момиченцето ти е толкова красиво,че направо е като излязла от някоя детска приказка
-направо се чудя какво да правя-все си мисля,че е недохранен,но на опитите ми да му дам нещо друго освен кърма преди лягане-отказва категорично!
УФ!
И на мен ми е много криво. Една бабичка ми вдигна нервите тя гледа друга бабичка в блока и ми вика "Валери защо и къде падна ,ти къде беше "
А вие дано да се оправите бързичко.
pepi111 radostina страхотни снимки и аз искам почивкаааааааааа 

.Аз не съм от кулинарките, но ще опитам дано ми се получава. Пък и Ети не ме покани на топъл хляб и реших аз да си направя. 

!
. Хайде отивам да чета рецепти, че е голяма краста!