Навън вали и вятър духа, на ЮЛЧЕТО, обаче, никак не му пука!

• 13 009
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
Пък и Ети не ме покани на топъл хляб и реших аз да си направя.  Wink.
Ааааа, да ги нямаме такива  Naughty ВСИЧКИ СТЕ ПОКАНЕНИИИИИИИИ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Нали за това пуснах снимките, да видите какво ви чака  food002 cheers Drunk Wine Glass eat cook cook 1dating  love001 Stuck Out Tongue Пък и имам предложение. Всеки месец да си ходим на гости на топло хлебче, я виж колко мацки вече имам тлебопекарни. Дано не съжалявате, че ви закрастих. Аз вече не купувам хляб от магазина  hahaha

# 151
  • хасково
Здравейте , момичета.

Четох малко на диагонал , но разбрах , че всички сте на кулинарна вълна. Хлебопекарни , сладкиши , браво newsm17 smile3501 . поне покажете какво сте измайсторили, че мен така ме мързи.

Как я карате в това време? Изведнъж така застудя , чак не ми се излиза от вкъщи , ама иди и разправяй на детето. Отива до входната врата , чука по нея и вика "айди" , т.е. иска вънка.
Ети, мерси за поканата.
Нани, честито.   bouquetЧестито и на другите именници. Да ви е свято името!  bouquet

# 152
Здравейте майчета
Ох много ме изкушавате с тези машини за хляб, разглеждах ги в каталога на техномаркет ако имах място в кухнята щях да си купя на часа, но за по-големият апартамент ще си вземем.
Да ви се похваля най-накрая се нагласих и направих питка за прощъпулник на Цвети, малката ми умна госпожица първо пипна черпака и реши че в това няма хляб, затова решително взе портфейла, ще става финансист.

# 153

Отивам и аз да врънкам за такава машина.Ама къде ще я слагам  ooooh! 

По-вкусен ли е хлябът от купешкият  Thinking

Joy Joy
Точно и аз така. Фритюрника ми седи на хладилника и така. Сега и пекарна да туря някъде. Ама си е закрастване това нашето. Ети тия на ТСМ ги споменават в темата, но как мислиш дали са качествени? Мен нещо ме съмнява Thinking като им знам другите неща какви са...

# 154
Синеоч,и аз като теб само купувам машинарии и после прашасват. smile3518Преди 5 години ми беше краста фритюрник,но после разбрах че ако не се сменя всеки път олото е канцерогенно и се отказах да го ползвам,защото си е голям разход да сменям по 2 л олио на готвене.После пък кухненски робот,на който от всички опции ползвам само блендера и нищооооо повече.От година имам и машина за готвене на пара,ама съм я ползвала не повече от 3-4 пъти и сега ако кажа за хлебопекарна ще трябва да ме приютявате у вас Sick 
Тук духа такъв Вятър,че имам чувството, че скоро някой стълб ще падне.  Ужасно време,а е още началото на зимата

# 155
Синеоче- доволни са, но дали е качествена не знам. Но пък си заслужава цената, но май Аляската по ми се нрави от ФИФ-ката. Нека Иси да каже, като задобрее как е.
Ренка-хлябът е страхотен. Поне така казват всички. Аз нали не ям, заради талията  goodscale  Всички на 100 % казват, че препечен в тостера бил вълшебен на вкус. Аз до сега само бели хлябове съм правила. Все ме мързи да отида да Била или някой друг хипер маркет да си купя селски, типов или ръжен хляб. Та по този повод да питам софийските майчета. В темите се споменава, че има брашно на д-р Емилова-Диетоложката. Чували ли сте за него? И от къде може да се купи?
Момичета, правите ли опити за ЮЛЧЕТА 2008? Май сега му е времето  Wink

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 22:40 от eti_31

# 156
Ани, Иси, честити ви придобивки и на вас. С много здраве да ги ползвате.
Първият ми опит е повече от успешен, хлябът стана невероятен, какъв вкус, апомат....еееее супер. Мъж, дете, куче всички много го харесаха, и аз разбира се. Голяма зарибявка е, но си заслужава.  Peace
Момичета, не се косете, след като нямате място ще ви правим бре. Синеоче, вместо да купуваш хляб от незнайни ф-ми, ще купуваш най-вкусният и топъл хляб на главен готвач по хлебни изделия-Вероника!  Joy hahaha Joy hahaha  chef

ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ! ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО, МНОГО ЗДФРАВЕ И КЪСМЕТ!

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 19:16 от Попова

# 157
Честит имен ден на всички който празнуват на Петковден!

Момичета Криси ме направи за един миг най-щастливата майка на този свят. Бях седнала на земята той се покатери на табуретката гушна ме и ме целуна като голямо дете. Погледна ме в очите и ми се усмихна  Laughing Heart Eyes  Ох милото на мама толкова го обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 158
Лека нощ на сладките Юлчета!

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 23:03 от eti_31

# 159
  • София
Мама Дани-толкова ме разчувства!  202uu
С тез сладкиши се разми малко темата,все пак тук става въпрос за нашите прекрасни юлчета!  love001

# 160
  • София
Ренито-беше споменалапреди време,че ще даваш твоя синеочко на половин ден на ясла,да го учат да заспива сам,какво стана?

# 161
  • София
Честит имен ден на Нани и пепи111   bouquet  bouquet  bouquet!

Момичета, правите ли опити за ЮЛЧЕТА 2008? Май сега му е времето  Wink

Наистина сега му е времето, Яна след три дена става на 2 годинки според китайците, нали мерели възрастта от зачеването  Wink. Само за Майра знам, че планираше ново юлче, аз още се ослушвам, а ми е време  Confused.

Мойто диване само чака да го похваля нещо и прави наобратното. Похвалих я, че спи добре и взе да се буди пак. Ще видим тази нощ как ще е, че спа само един час на обяд.

И аз ще си купя машина за хляб пък. Дидито, да не си на диета, че така отклоняваш кулинарните обсъждания  Wink.

# 162
Честито на празнуващите днес! Да са живи и здрави!!!

Ето почерпка от нас, че нали сме кръстени на дядо Петко Grinning

Положението снощи у свекърва ми е било тип-топ Peace Яла, играла и спала без да плаче за мама, а мама си пийна снощи, поразкърши тяло, щурмува една дискотека (единствената отворена сега в Приморско, де Blush), наспа се и се прибра Joy

Айде до утре, че пак ми се спи Tired

# 163
  • София
Нарина-супер си си изкарала-бравос!Да ти е честито именничето! Grinning
Бета-не че съм на диета,но влизам тук,най-вече,за да разбера как  растат и се развиват другите дечица,забавлявам се с историите,тревожа се за болничките,интересно ми е какви номерца правят..между другото твоите постове за малката Яна  са ми едни от най-интересните,такива работи-по цял ден домакинствам и това готвене ми е писнало,пък като ми потрябва хубава рецепта-в клюкарника има безчет.Около нас няма бебоци на възрастта на Влади и ми е много интересно как са другите дечица.
п.п.Изобщо не искам да обидя никого. Hug

# 164
Тук сме се събрали майчета, който си пишем минимум две години и е нормално да споделим нещо друго освен гледането на нашите слънчица. Споделих, покупката си, защото е много полезна именно за тях-за дечковците. А и вече сме толкова близки, че дори и да ни подарят нещо по-странично е нормално да си споделим тук. Поне аз чувствам повечето момичета много близки, дори като приятелки. Нищо, че с повечето не се познавам лично. Hug Това, че сме заели 2 страници от темата ни мисля, че не е голям проблем  Wink. Който иска повече информация да ми пише на лични- МОЛЯ .

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 23:35 от eti_31

Общи условия

Активация на акаунт