Навън вали и вятър духа, на ЮЛЧЕТО, обаче, никак не му пука!

• 13 018
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
Мисля че тук всеки може да пише каквото му се пише.Не става да пишем за едни и същи неща.
На мен например не ми се обяснява надълго и на широко какви бели и новости знае моят бебок.Други пък все това пишат.Е,не сме еднакви всички. На мен даже ми е приятно да пишем от време на време за други неща.Все пак  сме жени,не само майки  Flutter

Дано да не обидя някой,но всеки е свободен да чете тоова което му е интересно.А останалото може просто да го прескача  Wink

# 166
Нарина мерси за почерпката.Празнувахте ли с Плами?

Дидито. не съм се отказала,но тези стачки ме спъват много.Няма места.Има деца,които предстои да ги местят в градина,но родителите изчакват да минат стачките.Та даже и в хотела се бях разбрала да започна през ноември,ама тц.Ще ме чакат.  Crossing Arms

# 167
Пак се е заформил лек спор.  Simple Smile
Напълно съм съгласна с казаното от Рени!
Аз влизам тук, за да се разтоварвам, а всички около мен все за бебта, колко ака, яде и т.н.Та аз тук разпускам, но в някои моменти мнооого се натоварвам. Всеки пише каквото си пожелае, също и чете което иска.  Peace В това отношениие, докато работех се чувствах много добре!

Та да си казажа аз, че забравих да отговоря на Рени. Ренка, хлябът е много по-вкусен от купешкия! Peace

Тук е кучи стуид, не ми се мърда, но за кухнята трябва да ходя.  Tired
В събота цял ден обикаляхме да си купим гардероб, и карая нищоо. Каквото ми хареса го нямат в наличност, обиколихме цяла София, и накрая се предадохме. Др. седмица пак. А Ема колко дивя в магазините, вечерта легна и заспа без проблеми. То не бе тичане, пищане, абе чудо ви казвам. В неделя го ударихме на почивка, вкъщи гледане на филми, месене на хляб. Емата поспа 3 часа(не й се беше случвало отдавна), и така сега съм една свежа, отпочинала....  Joy hahaha Joy

Чао  Hug

# 168
  • Казанлък(Бургас)
        Добър ден на всички!

Аз пък събота и неделя бях на хижа.Изкарахме си супер.Много се притеснявах Филип как ще  понесе липсата ни,най-вече през нощта,защото откак се познавам с него се буди през нощта да суче.Много се изненадах ,когато се прибрах и разбрах ,че е спал цяла нощ. ShockedНо снощи ми го върна тъпкано.Залепи се за гърдата ми в 23 и се отлепи в 7.Почти не мигнах.Не знам как ще го отбия!
    И на мен машината за хляб ми звучи доста примамливо.Ще помисля по въпроса.
     Днес почва ново предаване по БТВ.Бебешко.Ако някой го гледа,нека сподели,че ние с Фил днес имаме час при хирурга.Нали го хапа котка.

# 169
  • Варна
Добър ден!
Ети аз вчера купих от Пикадили едно пълнозърнесто брашно за ръжен хляб / още не съм го пробвала/, но не пише да е на д-р Емилова. До нас има един м-н за здлавословни храни и като се поуправи времето смятам да намина да видя там какво има.
Tizija минахте ли вече прегледа на скенера?
yanac и ти да пишеш как е минал прегледа при хирурга.
В спора се ражда истината Heart Eyes, пък и нали уж хората , които много се обичат и много се карат hahaha
Айде чао за сега!  bouquet

# 170
Хей здравейте

При нас изгря слънчице и бяхме на мини разходка по работа. Съчетахме полезното с приятното.
Изпратихме тати за кухнята, че Криси заспа в колата докато се приберем.
Наде дай да се видим тези дни.  hahaha
Слънчев ден на всички и много да ви слушат малките бебоци.  Hug

# 171
  • Казанлък(Бургас)
Специални поздрави и благодарности на Бо!
(С нейна помощ успях да си намаля снимките и да си ги сложа за подпис Wink)

# 172
Здравейте

Виждам, че повечето сте се зарибили с тези машинки за хляб. Аз съм много доволна от машинката и я ползваме всеки ден. Правят се дори и кексове и тесто за пица... Не мисля, че ще ви събира прах, още повече ,че само се слагат продуктите и ...готово  Hug Отнема не повече от 5 мин.

Видяхме се с Анет /само двете дойдохме на срещата  Sad/ ама те нашите диваци не ни оставиха да пием дори едно кафе.  ooooh! Беше пълно с народ и малчовци. Но да си кажа честно очаквах друго да видя там. Като идея е добре замислено - детски кът, където малките да играят, жена да ги наглежда, а мамите да си пият кафето, но...като изпълнение не се е получило. Твърде малко пространство за децата. Две жени с около 15 деца... Пързалката е голяма за нашите деца...Могат по всяко време да излялат от "ограденото" за тях пространство, а насреща е ескалатора  newsm78
Както и да е. Жалко само, че почти не можахме да разговаряме.

Да се похваля, с Ванко - от няколко дни ръбаме ябълка. Вчера дори си изяде 1/2 ябълка съвсем сам  Heart Eyes

Чао за сега  Sunglasses

# 173
 yanac Радвам се, че помогнах Blush

# 174
Рони, не ви ли се чака с поръчка гардероба? И ние трябва да си вземем за коридора, но не сме се спрели на никакъв за сега.
Но си взехме секция за хола и  я чакахме около 45 дни. Докараха я обаче с един надут/намокрен/ шкаф, та и за него чакахме още 1 седмица. Все нещо има не както трябва, та разправии, чудеса... ooooh!
Бо_Славова
Цитат
Да се похваля, с Ванко - от няколко дни ръбаме ябълка. Вчера дори си изяде 1/2 ябълка съвсем сам
Браво на детето! Peace А аз к'во да кажа, тъкмо беше посвикнал да хапва по-едра храна и сега с това разстройство, Т, глезотии, само да усети нещо по-едро и прави Бляяяк. Сега наново ще се учим! Crossing Arms
Цитат на: yanac
Много се изненадах ,когато се прибрах и разбрах ,че е спал цяла нощ.
Абре, хитруши са те. Разиграват ни както си искат, пък и знаят от кой да искат. Мама винаги готова! Tired

# 175
Привет и от мен!  wavey
Бо-благородно ти завиждам за мъника, че ръфа ябълка. От кога мъча Венци, но той освен банан суров не иска да куса нищо друго. Единственият начин на сурово приемане ни е във формата на сок.
Хубава ви е детската площадка. Тук в Русе никой не се е сетил да измисли някакъв начин на развлечение на децата  Crossing Arms
Мама Дани-какво слънце би мила  Simple SmileТук наистина има, но е 4 градуса-студдддддд
yanac-радвам се, че си си изкарала супер. Чакаме снимки от хижата.
Аз днес съм застопорена в къщи. Чакаме майстори. Ама дали ще дойдат? newsm78
Желая ви весел и готин ден с мъничките слънчица и най-вече приятни разходки  Hug
п.п. дано да не забравя предаването - yanac-можеш да го гледаш на запис- http://www.neterra.tv/bg/  - трябва само да се регистрираш

# 176

В спора се ражда истината Heart Eyes, пък и нали уж хората , които много се обичат и много се карат hahaha
Така е!

Нани, не ми се чака, по-скоро не ми се занимава с поръчки и те от 30 ще станат на50 дни поръчка, излишни ядове не ми трябват  Naughty Каквото имат в наличност не ни харесва, абе мазало.... Има интересни неща, но ги продават в комплект, по отделно с поръчка.  Tired

Ети, споко и в нашия квартал няма детски кът, нищичко си нямаме. Има в съседен квартал, ама нали се сещаш, че не е същото. С Боряна докато се намоткаме, то децата заспиват, после пък  в клуба има РД, и не може да се отиде свободно, и ей такива работи. Та и ние цяла зима ще си скучаеме. Тук също е студено, но пък нма слънце е много приятно-чак топло. Ходихме за кухнята, Ема поигра малко и се прибрахме, че ме цепи глава не знам на кой свят съм.  Crazy
Наринче, Янак, хубаво сте си изкарали, браво. Дечковците са големи манипулатори, знаят при кого им минава номера.
Изчезвам.....

# 177
Хей момичета, аз ви оставих във ваши ръцe, и вие сте се справили!
 Спорове, истини,аз не видях спор де! Peace
Между другото Диди е от скоро ,така че, и е простено, какво пък,не може само за памперси мамперси да се говори,отчетните са за пълен отчет!Бързо всеки да си каже по въпроса за Юлчета 2008 кой, кога, и как работи? Wink Laughing
А машина за хляб и аз ще мрънкам ,като влезнах във темата за машините и като погледнах рецептите и какво може да сътвори таз машинка,що пък не,и ще ви се похваля ако се уредя и аз !
  Диди спокойно можеш да пишеш и всичко друго тук, стига да желаеш,оплакване, похвалване от мъж,свекърва,куче,всичко!Нали за това сме заедно и тук, за всичко да се подкрепяме и  да споделяме!Най- вече за децата разбира се! Peace Hug

Отивам да видя това предаване!

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 14:30 от Eli83

# 178
  • somewhere over the rainbow
Ети, много си права! Hug И аз ви чувствам като приятелки /с някои сме заедно почти две години вече/ и много се радвам, когато се споделят разни неща от личния и обществения живот. Както аз споделих за болницата, други за друго. Честно казано, малко се отегчавам, когато се говори само за бебетата...едно и също. А и аз като Ренка много не ми се пише за приключенията на Дая /иначе цял роман ще стане ooooh!/, но пък ми е интересно да чета новини около другите деца.

Това предаване по БТВ го чакам с нетърпение Peace

Даяна и баба са на разходка - тук временцето е супер Party Дани, минете следобед Hug

Ели, отново се посмях с твоя пост...и си пределно права за всичко Hug

# 179
С тия машини за хляб и мен ме зарибихте!  Laughing
Я кажете какви марки си взехте и колко струват!  Praynig
При нас пък проблема с храненето е,че не иска да яде пасирано, в това число включва и кремчете, нишестета, каши . Понякога дори не иска да яде от лъжица и съвсем ме затруднява, защото тогава й давам парчета хляб топнати в супата и всъщност така яде само хляба! И следобедната закуска ни е проблем, защото мога да й давам само филийка намазана с нещо или домат със сире (а като свършат доматите  - не знам тогава какво ще ядем).
На една приятелка , с която излизаме на разходка, та нейната дъщеричка яде само каши, крамчета и т.н , а отказва манджите и по-солените храни. Деца всякакви!  Grinning
Понякога си мисля, че всичко им е на периоди!

Общи условия

Активация на акаунт