гр.София - Дядо Коледа,ела,в Младост чакат те послушните деца(6)

• 21 906
  • 292
  •   1
Отговори
# 150
  • СОФИЯ

Надяван се така да се ориентираш.
Иначе ето тук е тамата: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=232865.620

# 151
Мен ми се идва и то много, ама в понеделник имам изпит, а съм доникъде с подготовката Sad!

# 152
  • София/Сливен
ааа, ул Московска, там през лятото ходих на представянето на една книга - Орнитологично важните места в България. Май беше на #9. Но не мога да се сетя какво се помещаваше там.
Благодаря ти.

Аз пък сега вдянах, че утре е събота... Ако беше делничен ден, ходя навсякъде, сега съм в отпуск, децата на градина. Но в събота всички са на главата ми. А пък исках и аз един път да дойда.

# 153
Благодаря ви момичета за гостоприемството!  bouquet

# 154
Приемате ли към вашата дружинка една нова мама от Младост?

# 155
  • СОФИЯ
Приемате ли към вашата дружинка една нова мама от Младост?

Ами скачай! Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green

# 156
Как да си вкарам данните. Пробвах, ама нещо не се получава? От Младост 1 съм.

# 157
Някой ще ми препоръча ли добър педиатър в Младост 1, тъй като изписаните на страничката нищо не ми говорят? Решила съм да сменя досегашния ми , защото нещо не успяхме са де разберем, а пък и никакво внимание не ни обръща. Вече съм съгласна да запиша малкия при първия срещнат.

# 158
  • СОФИЯ
Напиши ги тук или ги изпрати на лични на Линет. Само тя може да пипа по темата Peace
А за педиатър в Младост 1 не мога да ти помогна.

# 159
ОК! За по- кратко аз съм Мария, че това мама на Йоан е дълго, род. съм на 31.05.1983г..
Йони е роден на 08.08.2007г. и живеем в бл.74, за сега, тъй като ще се местим пак в Младост 1 , но близо Окръжна болница.

# 160
  • Ланкър, планините Овнерог
ОК! За по- кратко аз съм Мария, че това мама на Йоан е дълго, род. съм на 31.05.1983г..
Йони е роден на 08.08.2007г. и живеем в бл.74, за сега, тъй като ще се местим пак в Младост 1 , но близо Окръжна болница.

Като се преместите, свиркай.

# 161
  • София
mama na joan, аз съм доволна от д-р Надежда Иванова от поликлиника Младост в Младост 1.

# 162
Цитат
аз съм доволна от д-р Надежда Иванова от поликлиника Младост в Младост 1.
Мерси за отговора. Тази поликлиника е до пощата нали? Казвам , че търся педиатър, защото моят ми казва да не давам на детето витамин "Д" под никаква фопма,  да не правим епражнения и т.н. Разни такива схващания, с които аз не съм съгласна.

# 163
Цитат
Като се преместите, свиркай.
Непременно. Тъкмо ще е пролет и ще се ходи по разходки. А в тази част до Окръжна къде ходите на разходки. Там не знам да има парк. Това много ме притеснява.

# 164
  • София
Цитат
аз съм доволна от д-р Надежда Иванова от поликлиника Младост в Младост 1.
Мерси за отговора. Тази поликлиника е до пощата нали? Казвам , че търся педиатър, защото моят ми казва да не давам на детето витамин "Д" под никаква фопма,  да не правим епражнения и т.н. Разни такива схващания, с които аз не съм съгласна.
Не, това е новата поликлиника, която се намира зад 125то СОУ (дали беше 125то  newsm78 ).

Общи условия

Активация на акаунт