гр.София - Дядо Коледа,ела,в Младост чакат те послушните деца(6)

• 21 906
  • 292
  •   1
Отговори
# 165
Цитат
аз съм доволна от д-р Надежда Иванова от поликлиника Младост в Младост 1.
Мерси за отговора. Тази поликлиника е до пощата нали? Казвам , че търся педиатър, защото моят ми казва да не давам на детето витамин "Д" под никаква фопма,  да не правим епражнения и т.н. Разни такива схващания, с които аз не съм съгласна.

Koй е той?

# 166
  • Ланкър, планините Овнерог
Цитат
Като се преместите, свиркай.
Непременно. Тъкмо ще е пролет и ще се ходи по разходки. А в тази част до Окръжна къде ходите на разходки. Там не знам да има парк. Това много ме притеснява.

Ми няма много-много къде, ама.....иначе много си ми харесва тази част от Младост-ите. Другата хубава е в Младост 2. Преди бяхме в Младост 3, но тук е някак по-зелено. За лекар, препоръчвам ти от 27ДКЦ Ваня Маринова. Не е нашата, на приятели е и само хубави отзиви има.

# 167
А тези педиатри, които предложихте, работят ли със здравната каса?

# 168
А тези педиатри, които предложихте, работят ли със здравната каса?
Да, работят със здравната каса. А кой е твоят педиатър сега?

# 169
  • Ланкър, планините Овнерог
И Ваня Маринова работи с касата.

# 170
Цитат
А кой е твоят педиатър сега?
Не желая да споменавам името на педиатъра, тъй като не споменах хубави неща, а всеки трябва да си направи сам изводите.

# 171
здравейте момичета Hug
загубихме се малко, ама карах шофьорските и нямах никакво временце
днес бях на изпит и го минах успешно, въпреки снежната виелица Mr. Green
добре дошли на 2-те нови мами Hug

# 172
barabana  честито.  bouquetОстава да почерпиш за хубавата работа. Laughing

# 173
barabana, Браво на теб и Честито!
Леко и безаварийно шофиране!   travel

# 174
  • СОФИЯ
ЯНЧЕ, ЧЕСТИТО!!!!
ЛЕКО И БЕЗАВАРИЙНО ШОФИРАНЕ И ОТ МЕН!!!!
  newsm51 smile3525 newsm51

# 175
много благодаря момичета Hug
черпя ви с по едно коктейлче Wink

# 176
Добре заварила, barabana! Желая ти успешно шофиране и да ти доставя удоволствие.
Днес в Младост наистина беше много красиво, само че в бяло. От нашия балкон се виждат доста тревни площи и дръвчета , та им се радвах. Нали съм израстнала в близост до планината, та някак си се чувствах по- уютно.

# 177
Ей, как ми се прииска. Не съм излизала доста отдавна. Смятам да го направя този уикенд, та ми даваш идеи.

# 178
  • София/Сливен
Момичета, един бърз въпрос: Кажете добър очен лекар, но за Младост 3, 4... Предварително благодарности   bouquet

# 179
  • СОФИЯ
Момичета, един бърз въпрос: Кажете добър очен лекар, но за Младост 3, 4... Предварително благодарности   bouquet

Във 25п-ка мисля, че се казваше Борисова или Василева newsm78. Нещо ми се губи името. За момента толкова мога да ти кажа.

Общи условия

Активация на акаунт