Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви идеи има за подаръци за бебета?
Как да се справя с избора на подаръци за бебе?
Как мога да изразя желанията си за подаръци, без да се чувствам неудобно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви идеи има за подаръци за бебета?
-
Как да се справя с избора на подаръци за бебе?
Можете да създадете списък с необходимите артикули и да го споделите с приятели и семейство. За по-големи покупки, като люлка или бебефон, посочете, че те са от тях. За по-малки подаръци, като играчки и дрехи, оставете избора на тях. Като цяло приемлив подарък за погача е до 15-20лв и има много налични опции.
-
Как мога да изразя желанията си за подаръци, без да се чувствам неудобно?
Можете да създадете списък с желаните от вас артикули и любезно да го споделите с вашите приятели и членове на семейството. За по-големи покупки, като кошници или бебефони, можете учтиво да посочите, че те са от тях. За по-малки подаръци, като играчки или дрехи, можете да им позволите да направят своя избор. Като цяло приемлив подарък за погача е на стойност между 15 и 20 лева.
-
Как да избера подходящ подарък за бебе, когато имам списък с много артикули?
-
Как мога да се подготвя за пристигането и раждането на бебето?
...Още ми е мил спомена, как след първото раждане се беше подготвила да ме посрещне, тогава живеехме заедно. Сега живеем сами, но съм предупредила и двете баби , че ги искам в комитета по посрещането. Не знам, за разлика от общото мнение, ще ми е приятно като се прибера, да се съберем в къщи за час-два, сама в тези още първи часове след раждането няма да ми е много комфортно, пък и за баните първите вечери пак на бабите разчитам

На мъж ми родата пък ги оставям без коментар!
Мисля,че не може със сигурност да се види всичко,пък тези изчисления по седмици диаметри ала-бала...като излезе живот и здраве ще видиш.
А после всички да дойдат вкъщи за час-два, да ни видят, да се порадват и кой от където е...мисля си, че ще съм безкрайно изморена и изнервена, че да мога да понеса повече емоции, а и ще искам да сме си тримата с бебечо и да си се радваме на спокойствие...