Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви идеи има за подаръци за бебета?
Как да се справя с избора на подаръци за бебе?
Как мога да изразя желанията си за подаръци, без да се чувствам неудобно?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви идеи има за подаръци за бебета?
-
Как да се справя с избора на подаръци за бебе?
Можете да създадете списък с необходимите артикули и да го споделите с приятели и семейство. За по-големи покупки, като люлка или бебефон, посочете, че те са от тях. За по-малки подаръци, като играчки и дрехи, оставете избора на тях. Като цяло приемлив подарък за погача е до 15-20лв и има много налични опции.
-
Как мога да изразя желанията си за подаръци, без да се чувствам неудобно?
Можете да създадете списък с желаните от вас артикули и любезно да го споделите с вашите приятели и членове на семейството. За по-големи покупки, като кошници или бебефони, можете учтиво да посочите, че те са от тях. За по-малки подаръци, като играчки или дрехи, можете да им позволите да направят своя избор. Като цяло приемлив подарък за погача е на стойност между 15 и 20 лева.
-
Как да избера подходящ подарък за бебе, когато имам списък с много артикули?
-
Как мога да се подготвя за пристигането и раждането на бебето?

Та направо си викнах нова фирма, да видим как ще стане, стаята на вили и могили, дограмата недоизмазана, абеее.... май и аз съм на метлата днеска 
.Иде ми да легна,па да не стана.
А на мен не ми се мърда никъде..много съм се променила с тази бременност. Дано ми мине 

. Снощи усетих някакво по-масирано движение, но си мислех, че просто е по-силно от обикновено, а бебето не би могло вече чак да се преобърне ... Сега ще ровя из нета да намеря техниките за преобръщане в главично прилежание и дано да подействат, ако ли не, ще влизам в отбора за секцио. Вече ми е все тая.
целия размер е 200/80/80, ама като е свалено скринвчето, а така с него отгоре, за бебока остават 146/75, а те матраците са по 140/70, но попаднах на матраци Нани и си поръчах от тях, обещаха до края на месеца да си имаме матрак, пък да видим.
, но за това пък като съм заспала към 7.30 та до преди малко 
много мило ми става. Обче, понеже нямали сме толкова дълги кабели за двд-то и тонколоните, та милоото ги курдиса в леглото
Човешката простотия край няма...
Да, Арабела, много социалистическа практика
Привет на вси4ки !
и ми е отнесено, дори съм подремнала за 30 мин докато зяпах ТВ.Нямам особенно какво да правя,освен да идвам да помагам на някоя мама с 4истене и готвене и да изкарвам някой лев;)))хихииххихихи