Чакаме нашето АПРИЛско мъниче да ни поздрави с ритниче

• 13 734
  • 308
  •   1
Отговори
# 210
doli_dog като чета постинга ти все едно че аз съм го писала и аз съм много изнервена и хормоните ми явно са полудяли, онзи ден гледах имаш поща и за малко да се разплача  Shocked имам чувството че ще откача вече. А и за пишкането ставам през 10-15 минути до тоалетната преди да заспя и после задължително се будя вечер по 1-2 пъти.А преди никога не съм ставала вечер да ходя до тоалетната.

# 211
  • Бургас
Лелееее, Жабче, колко се радвам да те видя тук Hug
Успешна седмица, момичета Laughing

# 212
  • София
 Да и аз съм така, преди никога не съм ставала да ходя до тоялетната Sad
А за реването аз си рева вече за щяло и нещяло, аз хледах едно предаване с една баба на 90 г. която има 18 правнука и 5 пра-пра внука и на мен ми стана едно такова странно и като ревнах ....
Абе луда работа, наистина хормоните са ни се сбъркали тотално Simple Smile
Добре че поне ги има тези форуми и можеш да с споделиш с някой който е в твоето положение и те разбира Simple Smile

# 213
олелееееее, и на мене ми е много нервно, а и корема така ми тежи.
Уж бебо е още малък, а имам чувството че нося 20 кила в корема си.
Много ме били глава и куп други хубави неща покрай мен.
Искам вече да спирам работа не издържам.  #Crazy Иначе гаденето поутихна към 12-тата седница.  Sick Имам вече 11 снимки на бебчо и все си ги гледам и целувам - ЛЕЛЕ КОЛКО Е ГОТИНО да си бременна!!!   bouquet

# 214
Добро утро момичета  Hug

Аз да се отчета след днешната ЖК. Не ме гледаха на ехограф  Sad Добре, че другия понеделник съм при моя доктор, там със сигурност ще го видим. Мериха ми кръвното, килограмите и с един метър колко ми е пораснал корема. Растем, това е заключението  Laughing То си и личи де, тази сутрин стоях 15 мин пред гардероба и не знаех какво да облека. Закъсах го, а утре в офиса имаме много важна среща, и направо не знам с какво ще се издокарам.
За изследването за антителата каза, че тъй като сме го пропуснали в първия триместър, ще ми го пусне на следващия преглед, т.е. другия месец по това време.

За пишкането какво да ви кажа - през нощта ставам по 3-4 пъти. Добре, че засега поне веднага си заспивам след това.

Хубав ден!

# 215
Здравейте мами!Добре дошли на всички нови мами!
Имам страхотен апетит(работя в магазин за хранителни стоки) и да не ви казвам какво чудо е!
Направо ще откача!Иначе съм наддала около 3 кг.Мисля че е нормално,с бебо ще се видим след месец и ще откача до тогава.
Имам едно бяло течение-ще си сваря малко смрадлика и ще пробвам.
Благодарим на Ясмина,че е толкова оригинална!! Hug
Аз продължавам да си работя - не съм си вземала болничен до сега.
Гооолееми прегръдки от северното черноморие!!!

# 216
На мен пък най-големият ми проблем е, че още не мога истински да се зарадвам на това, че съм бременна отново...продължава да не ми се излиза, много се стряскам, зиморничава съм, често огладнявам, мъча се да работя от къщи, а днес ще водя малката на невролог с обществения транспорт, въобще много весело. Tired Завиждам Ви искрено, че можете да възкликнете "колко е готино да съм бременна!" Rolling Eyes

# 217
  • Някъде там...
Голди, и аз много се радвам че съм тук  Mr. Green Доживях... дето се вика.

suzydag по принцип по време на бременност се засилва вагиналното течение и не значи задължително че има някакъв проблем. Нормално е да е светложълтеникаво, без мирис, без неприятни усещания като парене или сърбеж. Но ако нещо те притеснява не е зле да се обърнеш към гинеколог за микробиология.  Peace

Аз пък съм в болнични от самото начало, но доскоро само лежах и не ми беше до форумстване. Сега се чувствам малко по-добре и направо наваксвам.  Crazy

# 218
Здравейте мамчета  Hug
Готови са ми резултатите от МБ Резултат:     Нормална аеробна бактериална флора. Candida sp. (-) отр.  bigdance2 moresmile
Значи да знаете ако имате светло жълто течение и парене, без болка и сърбеж, ето това е резултата от МБ. Аз още си го имам и бях 1000% сигурна че в най-добрия случай са гъбички.
За нервите момичета мога да ви кажа че съм много зле, снощи си го изкарах на мъжа ми и той ми каза че не ме е виждал такава никога Cry После се оправихме ама ми стана тъпо че си го изкарах на него, той няма никаква вина и се опитва вичко да направи за мен. Но ви казвам че така се изнервям че незнам какво става с мене? Иначе сутришното  Sick не го пропускам.
Умирам за сън, ставам само по 1-2 пъти най-много вечер.
Искам вече да видя бебчо че направо ще полудея, много ми липсва като не го виждам казвам ви честно!
И макар че имам главоболие, вие ми се свят, имам гърди като балони  bombs, тежи ми корема, повръщам средно по 2 пъти дневно, пишкам през 10мин и съм станала раздразнителна като булдог с чисто сърце казвам Страхотно е да си бременна!
Лек и успешен ден на всички   bouquet

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 12:28 от Aquariel

# 219
  • Разпиляна във въображението
Добро утро!

Аз пък със страшно болна - имам кашлица с храчки (които така и не мога да се насиля да ....ча)- -някакви съвети Sad

МБ ми показа бактерии и сега се лекувам.

# 220
Една бабешка рецепта която помага според мен. Намажи си гърдите с мед вечерта преди да легнеш, знам че е много лепкаво и гадно ама помага наистина. И другото опитай се да се изхрачваш, така се изчистваш. Щом имаш храчки значи кашлицата минава, не се притеснявай. Дано ти мине скоро миличка, яж плодове много и мед.

# 221
ето ме и мен.ходих до лабораторията да ми вземат кръв за Даун.резултата ще е готов след 2-3 дни и чакам доки да ми званне.стискайте палци Praynig.и аз съм нервна и немога да спа от 3 дни-хормони-ко да прайме така ще е Joy.лек ден и ви пращам много слънце

# 222
  • Някъде на път....
Здравейте, априлки!
Aquariel , и аз се радвам за теб!  Hug
Miriel, не знам какво друго да ти препоръчам освен да пиеш чай с лимон - хем киселко, хем здравословно!
ася20 , спокойно, всичко ще е ок!  Peace

# 223
  • Разпиляна във въображението
Лошото е че просто не мога да се насиля да се изхрача - просто не става. Ще пробвам с меда обаче Peace

# 224
ася20 няма да се притесняваш всичко ще е наред.
Miriel дано ти помогне.

Общи условия

Активация на акаунт