Чакаме нашето АПРИЛско мъниче да ни поздрави с ритниче

• 13 472
  • 308
  •   1
Отговори
# 90
Леле колко много ставаме добре дошли на новите Априлки  Hug   bouquet

# 91
# 92
Здравейте и от мен!!!
Следя ви от много време и изчаквах момента да се запиша.
От Варна съм и чакаме нашето първо бебче на 22.04.08.

Леко бременеене на всички и дано всички към края сме с най дълго чаканите подаръчета   stork-boy   stork-girl ,няма значение в синъо или розово....

# 93
  • варна
Добре дошли на новите Априлки и лека бременност!
Не обвинявам Reiana,просто се пошегувах,сигурно съм пропуснала поста за сватбата,съжалявам.
А за ЖК-наистина всеки има право на избор,ако не бях доволна от моята ЖК също щях да си плащам.Просто цената за нещо,което ти се полага ми се видя висока.

# 94
Добре дошли на новите мами Априлки! welcomeСупер е -вече се вълнувам от всичко,даже и от това ,че се увеличиваме!Пустите му хормони!!! smile3534 правят си шегички! tooth

# 95
tedi ip да не се обиди и аз в кръга на шегата казах че я обвиняваш Ако съм те обидила приеми моите извинения   bouquet

# 96
  • Пловдив
Добре дошли на новите мами!   bouquet
За ЖК действам като Кали - не плащам, но си хидя и  при моя лекар. ЖК използвам за направления за изследвания, а по-нататък евентуално за болнични...

# 97
Ходих на преглед, но бебето беше застанало така, че не му се видя пола  Rolling Eyes
Д-рът се мъчи, мъчи, но не успя. Главата пречеше  Grinning
Иначе всичко е наред. Миомата ми е по-голяма от миналия път, но д-ра не каза нищо  newsm78
Взеха ми кръв за БХС.

И да допълня, че съм много нервна  Shocked
При вас как е?  newsm78

# 98
добър бечер и добре дошли на новите мами  bouquet.доста сме вече,което е добре.аз днес си лежа цял ден-нещо ме боли коремчето и така.лека вечер и до утре

# 99
Днес беше голяма лудница при доктора и не успях да го питам 100 неща  #Cussing out
Та кажете вие пиете ли витамини?
Мисля от утре да почвам Гравижил.

Хемоглобинът ми се оказа, че е 126, което значи, че е добре, нали.
От ЖК искат да изчакам с желязото, но и това не попитах д-ра си  Rolling Eyes

# 100
  • Пловдив
Ей, имаме нови попълнения welcome
Калли, аз не пия витамини. Последният път като ходих док каза, че ми е рано за тях.

# 101
Добре дошли на новите Априлки  Hug и леко бременеене

И аз правя като някои от вас - ходя на ЖК през здравната каса и отделно при моя си доктор платено. ЖК използвам само за направления за изследвания, но докторката ми се стори любезна при двата пъти когато сме се виждали.

kalli, и мен яко ме тресе нервата. Не знам вече какво да правя че да се поуспокоя малко. За най-малкото нещо се дразня, а не бива.
Хемоглобина ти е супер. Моя е 119 и докторката на ЖК ми предписа Сорбифер, но аз послушах другия доктор и не го пия все още. А за витамините ми каза, че от следващия месец (т.е. вече този) като отида ще ми каже какво да пия.
Аз още си пия фолиевата киселина, а вие? Междудругото я пия от януари тази година.

# 102
Леле колко бързо сте изписали 5 страници...
Аз от понеделник съм всеки ден на зъболекар. В събота преди да се качим в самолета към бг, така ме заболя един зъб, че не можех да стоя едно място. И от тогава като започна да ме боли ту от дясно ту от ляво, ту долу, ту горе и за момента съм с 2 кариеса (а бях на преглед преди 4 месеца и на рентген), един пулпит и възпаление на един умъртвен зъб. Как ще я карам по-натам, не смея да мисля Simple Smile

# 103
Благодаря ви момичета за стискането на палци  newsm51
kalli на мен доки ми каза от края на 12-та седмица да почвам Centrum Materna , 30дена пия, 15 дена почивка и така до края на бременността  Simple Smile Радвам се за тебе че почваш да се движиш и да пиеш кафенце ммммм как ми се пийва и на мене ама още не смея, ще изчакам малко още.
Добре дошли на новите мами, пожелавам им леко бременеене   bouquet
Иначе за отчета днес не се чувствах много добре на работа, но не бях и зле. Може би малко уморена. Само сутринта повръщах веднъж. Чувствам се по-добре от преди определено. Утре сутринта съм при доки за МБ Simple Smile
Лека вечер на всички.

# 104
Bibobibo, ти при Рускова ли ходиш?
И тя и моят д-р ми предписаха Малтофер, но понеже сутрин още ми се гади, казаха, че може да изчакам.
Според мен трябва да си пиеш желязо, щом можеш да го поемеш на гладно, но ти си знаеш  Peace

Така са ми се разклатили нервичките, че не е истина  Shocked Close

Общи условия

Активация на акаунт