Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е целта на коледния базар, организиран от „Движение на българските майки“?
Какви са някои идеи за участие в базара?
Какви са изискванията за участие в базара?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е целта на коледния базар, организиран от „Движение на българските майки“?
-
Какви са някои идеи за участие в базара?
Идеите за участие в базара включват създаване на табели, флаери и плакати за събитието, както и изработка на различни ръчно изработени артикули като декупaж, фотография, плетене, шиене, гоблени , рамки за снимки , украсени с дървени клонки от бреза и други подобни изделия. Предложени идеи за участие в базара включват изработка на глинeни играчки за елха, картички, украси за елха от мъниста или перли, декупaж, свещи с коледна тематика, рамки , шалове , торбички , играчки , бродерiи , плетени изделия и други ръчно изработени продукти. Също така се обсъжда възможността за участие в конкурс за най-атрактивна коледна украса. Някои от предложените идеи за участие в базара включват създаване на торбички, паннери, играчки за елха, покривки, чорапи, декоративни елхи и кукли. Участниците споделят снимки на своите творения и обсъждат възможността за участие в благотворителни базари.
-
Какви са изискванията за участие в базара?
-
Какви са някои предложения за предмети, които могат да бъдат направени за продажба на базар?
-
Какви видове ръчно изработени продукти се обсъждат за базара?

Аз си купих от тези без магнитчетата 
щото бях първа
, уж спрях с шиенето, а времето не ми стига за нищо 

/ в снимките на което видях картичките си.
но не съм отишла за да си ги видя,е огледах се,но не съм ги търсила,отидох за да видя как по принцип организирват всичко,да си купя нещо....защото идеята е тая ...не да сме обидени ,че не сме си видели нещата или на каква цена се дават,или защо са тук или там,или пък да сме разочаровани че няма нищо интересно - всичко излязло изпод ръцете ни е интересно,уникално и неповторимо