"Вълшебни Коледни подаръци" - Коледен базар на ДБМ

• 123 618
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 470
но не е излишно да тикажа, че моя син е роден също днес, това са едни прекрасни деца, много послушни,наистина красиви и ви желая да ви носи много радост и сумивки,а вие на бебка много щастие и сгурност да дарите Hug

И си мълчиш, а?!И не черпиш, а?! Mr. Green

Айде, да е жив и здрав, да порастне  сърцат като майка си!

# 1 471
черпя бе, как да не черпя бе........днес ми е много еуфорично, малко съм по - емоционална, и много силно го преживявам празника, от сутринта съм постоянно духом в родилното преди 3 години, не мога да се приземя в офиса Crazy Crazy Crazy
Благодаря ви за хубавите пожелания, искам само да ми е здрав и да успея да му дам ценостите, и добрината, които съм получила аз самата....с дргуто ще се справи Hug
Бабче давай снимки на бебетооооооооо

# 1 472
Чут Чут , честит ти малък юнак и на теб, да сте щстливи и да сте zдрави цялото семейство .
Бабче, вместо таzи баба яга , сега сложи една с 2 куки и zапочвай терличките , елечетата , пеленките ... виж при плетачките , вече са на 13 тема  Laughing

# 1 473
Бабче давай снимки на бебетооооооооо
Не съм ходила още до родилния дом. Нека първо двамата се нарадват на щастието си. това е толкова интимен и ценен момент. Сега нямат нужда от никого, най-малко от ревливо бабе. Пък и в такъв момент мамата-геройче ще има нужда повече от собствената си майка, не е редно и аз да се тикам точно сега. Щом малката ни принцеса има снимка "веднага ще я публикувам".
Бабче, вместо таzи баба яга , сега сложи една с 2 куки и zапочвай терличките , елечетата , пеленките ... виж при плетачките , вече са на 13 тема  Laughing
Охооооо, от кога съм готова с плетките! И какви елечета и терлички моля ви! При мен всичко е бутик.  Embarassed

# 1 474
аz мога да ти наплета малко бутикови zа Великденския баzар, ако искаш  Wink
полzвам само естествени материи  Wink

# 1 475
babche, е на това му викам аз подарък!
Сигурна съм че ангелчетата дето направи за базара ще радват много хора както ти ни зарадва с тази невероятна новина!
БЕБЕ
май ника ти трябва да е бабче на бебе-та

# 1 476
Чут-Чут, кажи квилинга вървеше ли, че да се кооперираме пак Льо и да започваме от сега за Велкиденския базар?
Аз продавах много картички , то е много интересно, ама нали не е на тема Коледа, та останаха малко! Мисля че за велик ден повече ще вървят!
Доста хора само тях гледаха и им се радваха!

# 1 477
  • Sofia - TelAviv
Сега ми хрумна нещо  newsm78
Много хора искат нещата дето са за базарите , които ваще сръчни ръце изработват да се продават като в нещо като интернет магазин. За съжаление това е доста трудоемко и никой от ДБМ няма време да го прави.
Та идеята ми е, че вие така и така си общувате и пускате непрекъснато снимки на прекрасните си творения си продавайте и поръчвайте помежду си, пък който от творците иска може да си превежда хонорара или част от него на ДБМ.
 ( незнам дали тука няма да ми изтрият постинга, защото е малко комерсилизиран  Embarassed , ако това стане ще ми е ясно защо  Sick )

# 1 478
бабче ти си страшна бе, кефиш ме, евала за изказването  Hug
ми вървяха квилинг картичките посред мен, ама аз не си купих, щото .............щото съм много умна

# 1 479
Честито да ти е Бабче!!!!
Само радост да ви носи  Hug 

този е за снаха ти

Честит ти рожденник Чут-Чут  Hug

# 1 480
Страшно сте мили. Благодаря ви.
Позволих си да пиша тук, защото обещах на meyz, че веднага щом се роди бебчето ще се похваля.

# 1 481
  • Sofia
Честито бебче, бабче! Да расте здраво,добричко, умно и щастливо за радост на всички ви!
Тези пожелания  се отнасят и за на детенцето на Чут Чут! МНого щастие ви желая  bouquet

# 1 482
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
малко снимки от базара ни http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197083&photo=35
  Hug честито бебче  bouquet  прекрасна новина

# 1 483
  • Варна
ria, няма ли как да пуснеш една снимка да ги видим поне?
Нямам, аз едва сколасах да ги изпратя навреме.

sako_ksana, нищо особено не са - камъче от морето с дядо К. или Снежко, изрязани от салфетка и със залепени (явно не много добре) магнитчета.

Хайде на бабчето честито внуче!  ylinfant
Чут чут, да ти е живо и здраво детето и много да ви радва! newsm67

# 1 484

НА КОЙ БЯХА КАМЪЧЕТАТА СЪС МАГНИТИ - ТОЧНО ЗА 15 МИНУТИ СЕ РАЗГРАБИХА БУКВАЛНО,

Тюх, че не успях да направя повече. smile3516
слушай човек, народа полудя по тях, просто полудяяяяяя, имаше такива, с паднали магничета отлепили се бяха - и тях изкупиха

Joy Аз си купих от тези без магнитчетата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт