"Вълшебни Коледни подаръци" - Коледен базар на ДБМ

• 123 633
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 485
  • София

НА КОЙ БЯХА КАМЪЧЕТАТА СЪС МАГНИТИ - ТОЧНО ЗА 15 МИНУТИ СЕ РАЗГРАБИХА БУКВАЛНО,

Тюх, че не успях да направя повече. smile3516
слушай човек, народа полудя по тях, просто полудяяяяяя, имаше такива, с паднали магничета отлепили се бяха - и тях изкупиха

Joy Аз си купих от тези без магнитчетата  Peace
И аз  Mr. Green

# 1 486

НА КОЙ БЯХА КАМЪЧЕТАТА СЪС МАГНИТИ - ТОЧНО ЗА 15 МИНУТИ СЕ РАЗГРАБИХА БУКВАЛНО,

Тюх, че не успях да направя повече. smile3516
слушай човек, народа полудя по тях, просто полудяяяяяя, имаше такива, с паднали магничета отлепили се бяха - и тях изкупиха

И аз  Mr. Green

аз пък с магнитче  Heart Eyes bowuu щото бях първа  Embarassed

# 1 487
Ей, най-накрая и аз стигна до компа  ooooh!, уж спрях с шиенето, а времето не ми стига за нищо  Crazy

Първо - много и огромни благодарности на всички автори на красивите неща, които имах удоволствието да продавам  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug УНИКАТИ  Hug

Мисля тази година Снежанката си беше попадение  Heart Eyes, догодина още по-добре и интересно  Hug Сега пък може нещо за великденския да измислим, да разчупим рамката и да привлечем колкото се може повече интерес  Hug Обаче наистина проблема с масите си е проблем, стелажи и т.н дизайнерска помощ ще е добре дошла  Hug

Много сте сръчни, много сте изобретателни и мноооооого благородни - Мерси момичета  Heart Eyes

Сега с малко закъснение, но с мноооооооого топли чуства  - ЧЕСТИТО НА малкия -голям Вики, и честито бебе на бабчето  Hug - живи здрави и мнооого късмет  Heart Eyes

# 1 488
Много се извинявам, но искам да питам. Бабче и Чут чут, какво общо имат? newsm78

Честито и на двете, а на Чут Чут, специални, огромни прегръдки и целувки. Обаче нещо не ми е ясно, всъщност нищо. Heart Eyes Hug

# 1 489
  • Варна
...имаше такива, с паднали магничета отлепили се бяха - и тях изкупиха

И аз  Mr. Green

Виноват. Embarassed
Получих ги в последния момент и нямаха възможност да изсъхнат горките. Confused Магнитчетата де Laughing

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 13:56 от ria

# 1 490
  • Бургас
Момичета, поздравления за труда който положихте!Радвам се че базарите за преминали успешно! Hug  bouquet

Нямах време тези дни да пиша, затова сега да си кажа мнението.
Аз също пратих нещата си в София, но с уговорката че ако някъде имат по-голяма нужда от тях да бъдат препратени. Обаче до последно така и не разбрах дали са пристигнали, въпреки че попитах. Мисля , че е съвсем нормално всеки да иска да види някъде на снимките нещата си . Моите ги видях в албума за Пазарджик. Интересно ми е да узная дали са се продали всички или не? Все пак това не е само мой труд , а и на колежките. А те ме питаха непрекъснато....е , какво да им отговоря като не знам. И как да поддържам ентусиазма им за участие в следващия базар?! Хората искат да знаят, че това което са създали е отишло по предназначение. За да не вземе сега някой да ми се обиди, че цитирам *vera тя го е написала много добре

Много се радвам, че събраната сума е значително по-голяма от миналогодишната! Браво!
Аз мисля, че стана объркване и погрешно разбрахте Амели. Всички ние влагаме много труд и енергия в изработката на нещата. И мисля, че е редно да се спазва волята на този, който дарява. Сигурна съм, че идеята й не е била, тя да блесне, а евентуално че в София нещата й биха се продали на по-висока цена, съответно повече пари за децата.   
Точно по тази причина и миналата година и сега, аз дадох нещата си в София и това си е мое право.

Мисля, че до момента най-изчерпателна информация за базарите по градове е дала Дидка. Публикувала е много снимки / може би дори е снимала всичко/ и така всеки може да види дали неговите неща са там. Да не пропускам и момичето от Пазарджик / съжалявам, но в момента не мога да сетя за ника Blush/  в снимките на което видях картичките си.

Незнам дали ще бъда правилно разбрана, не искам скандали и обидени, но е нормално след толкова отделено време и труд да искаш да видиш дори на снимка това което си пратил на масите на базарите.

бабче , Честито и от мен !  bouquet

# 1 491
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Постарах се да снимам всичко,но имаше няколко неща,които още небяха наредени и не са на снимките,после когато се изнесоха на масите,аз бях вече много заета и забравих да снимам.Миналата година аз също пратих в София нещо за базара,даже се грабнах с двете деца да ида с автобусите на Етап...за един ден,неискам да си спомням какво ми костваше  Stop но не съм отишла за да си ги видя,е огледах се,но не съм ги търсила,отидох за да видя как по принцип организирват всичко,да си купя нещо....защото идеята е тая ...не да сме обидени ,че не сме си видели нещата или на каква цена се дават,или защо са тук или там,или пък да сме разочаровани че няма нищо интересно - всичко излязло изпод ръцете ни е интересно,уникално  и неповторимо  Hug а да произведем да дарим свои средства и труд....да закупим от сувенирите по нещо като по този начин също даряваме средства!Така става,че неуспяваш да се обадиш даже на ЛС на съответната мама за получената пратка!Обаче бъдете на 100% уверени,че нищо не е било скрито или неизнесено...на който и да е базар,според мене всяка една от нас изработвайки и пращайки сувенири трябва предварително да е убедена в това,а не да издирва кое на къде е !Нека никой не се сърди,излагам своето мнение,защото ако аз бях в една малка лудница дни наред,в София лудницата и напрежението са били огромни....а навсякъде момичетата от ДБМ са безкрайно отговорни!Организацията и подготовката на базара се оказа ,че са много много трудно неща,пристигат кашони,в един момент им объркваш реда и броя,аз си записвах кой ми праща,накрая оставих листите от пратките с имената в съответните кутии ,обаче на първият ден листите изчезнаха...нормално всеки бърка,бърза да нареди...
Няма да ви изброявам по именно,защото ще пропусна някоя от вас,вие си знаете кои сте дето отделихте от времето си за общата идея на тоя базара ....Б Л А Г О Д А Р Я   В И всичко което видях е просто уникално,има едни картички ..нещо невероятно трудно за изпълнение- ще ги предложим на пролетните базари,има още 1-2 вида които са също подходящи за пролетта и са невероятни,нестандартни и прекрасни.
 Stop още веднъж моля Hug да няма засегнати от коментара ми...излагам и споделям своето виждане,базирано на опита...като изпращала  ooooh! и като организирала базари

# 1 492
Ще си позволя и аз да изкажа мнение. Аз също пращах неща за базарите в София и Добрич, като за София пратих повечето неща. Избрах си София, защото смятах, че там вероятността да се продадат нещата ми е по-голяма и че биха се продали на по-висока цена. Много исках да отида на базара в София в неделя, за да се видя с други момичета, за да видя базара, да се порадвам на всички красоти, които се продават, да видя на живо колко много и различни хора се обединяват от една идея,  да си купя нещо и да- да видя моите неща или по-скоро да видя, че са се продали. Аз, както и другите момичета, сме отделили доста време и известни средства, вложили сме любов и  всяка иска да знае, че това не е било напразно. Не мисля, че загова трябва да бъда обвинявана в тесногръдие или че "издирвам кое къде е".За съжаление точно на 15 и 16 валя сняг и не можах да отида на базара. Бях разочарована и завиждах на всички, които са отишли.Така и не разбрах дали моите неща са се продали. Но ако бях отишла и ми бяха казали, че нещата ми са препратени някъде другаде, сигурно и на мен нямаше да ми стане приятно-просто е можело да бъда предварително информирана с едно кратко ЛС.
От друга страна съм сигурна, че на организаторите им е било много напрегнато и натоварено и затова не са имали време. Сигурна съм, че в следващите базари ще се включат повече доброволци в  организирането на базара и дребните грешчици ще се изглаждат.  bouquet

# 1 493
  • На края на вселената!
Fancy N, ако не съм писала тази чиния я купих аз и много ти благодаря за нея! Личи си, че е правена с много желание и любов!   bouquet

# 1 494
  • Sofia
Ще се включа и аз този път. Базара в София беше повече от успешен. Изработените неща бяха уникални. Без участието на вашите сръчни ръце, всичко това нямаше да е възможно. До последния момент пристигаха пратки. Невъзможно беше да се направят снимки на всички неща. Базара тръгна толкова добре, че още в събота на обяд голяма част от нещата бяха разпродадени!  Позволихме си да пратим и по другите градове където беше обявен базар, просто защото мястото не ни позволяваше да изложим всичко, което пристигна в София, а там не достигаше стока(най-грубо казано). Все пак каузата е една. По- важното е че се събраха достатъчно средства за закупуване на матраци  за едни бебенца, които сега спят на изтърбушени, скъсани стари дюшеци, по- важното е че едни  деца ще получат слуховата апаратура от която имат нужда. Това мисля че е най- големия стимул, най- голямото признание за всички които се включиха.
Весели празници!   bouquet

# 1 495
чакайте малко, стана като махленски пазар, честно
до петък вечерта съм хвърчала по пощи, по куриери, на мен лично ми струваше над 5-0 лв само да платя пратките, които много бяха пратили за нащша сметка, това не го писах до сега но вече и аз ще пиша, все още има 2 невзети колета, пратени и пристигнали в събота при нас, когато аз вече бях на базара и нямах никаква идея, че има още колети, не знам дори от кого са, още не съм ги взела. Не мога да разбера каквъ е пробл;ема, някой си мисли, че сем си прибрали по домовете кашони със сувенири, или че сме ги продали на някой битак ли. Момичета извинявайте, но само ние си знаем, какво ни коства организацията и същшествуването на тези базари и на мен ми е адски обидно. Никога не сме си позволили да се оплачем, работихме болни, на някои от нас децата бяха с високи температури, но ние си седяхме на базара, защото това е,коието ни е важно, и сега някой тук да ни разпъува на кръст - ами догодина ще има пак базар, моля заповядайте и го организирайте с нас, нови хора винаги са нужни и добре дошли. Съзнавам, че ще има много обидени от този постинг и го пиша от мное име, не от името на ДБМ, но последните ви писания са наистина адски обидни. Какво искате да кажете - лъжем, какво правим, хайде моля, който има някакви върпоси да пита конкретно и ясно, защото с извинение се осра бащш накрая цялата тема Tired
eliss специално тук в темата ти писах, че нещата ти пристигнаха при мен, върни малко страници, или на лични също. После ги пратих за Пазарджик
Нали не мислите, че щеше да е правилно, в някой град да нямат достатъчно сувернири, само защото ние е трябвало да искаме писменно разрешпение от всеки тук, да пратим неща и в другите градове
ДБМ е цяла България, дали се е продавало тук, в пазарадж ик или в Горна - има ли значение. Ако за някой има, моля следващия път изрично да си каже........
Съжал;явам за резкия тон, аз лично нямам думи да благодаря на всички за неуморния труд, за вложението емоции във всяко изделие, но нещата взимат много неприятен обрат.........си мисля

# 1 496
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201283
Това са снимките от Русе,получи се много добър коледен благотворителен базар.Разгледайте снимките,станете съпричастни с нашите емоции!

# 1 497
  • Sofia - TelAviv
Ще се включа и аз този път. Базара в София беше повече от успешен. Изработените неща бяха уникални. Без участието на вашите сръчни ръце, всичко това нямаше да е възможно. До последния момент пристигаха пратки. Невъзможно беше да се направят снимки на всички неща. Базара тръгна толкова добре, че още в събота на обяд голяма част от нещата бяха разпродадени!  Позволихме си да пратим и по другите градове където беше обявен базар, просто защото мястото не ни позволяваше да изложим всичко, което пристигна в София, а там не достигаше стока(най-грубо казано). Все пак каузата е една. По- важното е че се събраха достатъчно средства за закупуване на матраци  за едни бебенца, които сега спят на изтърбушени, скъсани стари дюшеци, по- важното е че едни  деца ще получат слуховата апаратура от която имат нужда. Това мисля че е най- големия стимул, най- голямото признание за всички които се включиха.
Весели празници!   bouquet

Peace  Peace  Peace  

Момичета, вие сте невероятно талантливи и доброномерени. Ние Ви благодарим за усилията и възможността чрез вас да направим малко по-добър света за дечицата в домовете.
НО............., искам аз лично без да съгласувам с по-висше стоящите във фондацията  Mr. Green да ВИ поканя другия път да участвате в организацията на базара, в продаването и след базарното тичане. До ден днешен, пет дена след базара, все още се оправят нещата свързани с него и предполагам, че и след Нова Година, все още ще има какво да се прави във връзка с базара. В София нещата, са малко умножени по толкова в колкото града има фондацията сподвижници. Освен координацията тук се прави и тази с другите градове. И повярвайте дори и по висши сили не биха успявали да обърнат лично внимание на всяка една от вас, ВЪПРЕКИ ЧЕ ИСКАМЕ и се стараем.
Чут Чут е обърнала служебния си офис в място за работа на фондацията, с което застрашава изкарването на прехраната си, Мейз е бременна и тичаше с огромно желание по организацията, Дамаянти зарина собствения си апартамент и цяла седмица е опаковала прекрасните неща за базара и им е лепила етикети, за да изглеждат още по-добре. Всяко едно от вашите творения е получило такова лично отношение от ръцете на някое от момичетата от ДБМ, което не би получило даже и в най-скъпия бутик.

ТАКА, че искам да БЛАГОДАРЯ на КРИСИ ( Чут Чут), на ЗЛАТИ ( Мейз), на ИВЕТО ( Дамаянти), НЕЗИ и всички други момичета, без които това въобще не би се случило.

# 1 498
  • Sofia - TelAviv
Това са снимките от Русе,получи се много добър коледен благотворителен базар.Разгледайте снимките,станете съпричастни с нашите емоции!

Голяма красота!   bouquet  Ето къде са макаронените ангели, а аз така исках поне да ги видя на живо  Sick
 smile3501 smile3501 smile3501 

# 1 499
  Браво момичета!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт