"Вълшебни Коледни подаръци" - Коледен базар на ДБМ

• 123 623
  • 1 560
  •   1
Отговори
# 1 440
  • sofia
Зай4е,то4но днес си говорихме (на кафе след едно прекрасно тържество)4е е срамота всеки път да търсим като просяци маси,стеалжи и такива подобни EmbarassedИскахме да питаме тук(макар и малко неудобно) но искаме да си имаме поне 3 маси(сгъваеми),да си наши и да сме спокойни.Не можем да си купим защото просто нямаме пари за такива разходи.Както и някакви по-големи трансперанти с името на организацията.Дали можеш да ни помогнеш с идеи и други подобни Praynig
срам,не срам-казах си PeaceНо това в интерес на истината го умувахме доста днес Twisted Evil

# 1 441
  • София
... но аз все
пак си купих последното сладурско коледно
чувалче направено от Чара  Hug

Много ти благодаря Hug
А това, че е било последно най-много ме зарадва Grinning
Аз също поздравявам оргнизаторите и момичетата, които изработиха толкова красиви неща! Радвам се за събраната сума, дано се зарадват дечицата Grinning

А за масите- аз следя тзи тема от самото начало и до колкото имам спомен казахте, че от МОЛ-а са осигурени(или е разрешено) на две места по две маси. Иначе аз мога да предложа една голяма пластмасова, на която краката се разглобяват и сглобяват- ползваме я лятото за двора. Щях да я предложа и за този базар, но просто останах с впечатление, че няма нужда. Разбирам, че това не е решение на проблема, но ако има нужда от нея винаги съм готова да я доставя( транспортът за нея също си е моя грижа Grinning)

# 1 442
  • sofia
... но аз все
пак си купих последното сладурско коледно
чувалче направено от Чара  Hug

Много ти благодаря Hug
А това, че е било последно най-много ме зарадва Grinning
Аз също поздравявам оргнизаторите и момичетата, които изработиха толкова красиви неща! Радвам се за събраната сума, дано се зарадват дечицата Grinning

А за масите- аз следя тзи тема от самото начало и до колкото имам спомен казахте, че от МОЛ-а са осигурени(или е разрешено) на две места по две маси. Иначе аз мога да предложа една голяма пластмасова, на която краката се разглобяват и сглобяват- ползваме я лятото за двора. Щях да я предложа и за този базар, но просто останах с впечатление, че няма нужда. Разбирам, че това не е решение на проблема, но ако има нужда от нея винаги съм готова да я доставя( транспортът за нея също си е моя грижа Grinning)

да,оба4е всеки път местим местата на базарите(което не зависи от нас).Идеята е да си имаме наши и да не ги мислим  тия пусти  маси като се наложи  Peace
Мерси  bouquet

# 1 443
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Това с масите  си е проблем наистина !Зайче Мече заинтригувана съм,може ли на някакви цени с отстъпки за клончетата на ДБМ   bouquet
Днес още 100 лв направихме но мястото неоправда надеждите ни,между три врати ..течение и кучешки студ...станаха 1100лв в петък пак ще имаме ден за базара,но този път в общината,на етажа на кмета ни,пък и ние не сме си напазарували още!
........относно шаловете  Stop каквото не сме продали ще го върна на авторката,така,че тези,които са останали разочаровани на софийският базар от липсата им да се свържат след няколко дни с момичето от Ловеч!

# 1 444
Зай4е,то4но днес си говорихме (на кафе след едно прекрасно тържество)4е е срамота всеки път да търсим като просяци маси,стеалжи и такива подобни EmbarassedИскахме да питаме тук(макар и малко неудобно) но искаме да си имаме поне 3 маси(сгъваеми),да си наши и да сме спокойни.Не можем да си купим защото просто нямаме пари за такива разходи.Както и някакви по-големи трансперанти с името на организацията.Дали можеш да ни помогнеш с идеи и други подобни Praynig
срам,не срам-казах си PeaceНо това в интерес на истината го умувахме доста днес Twisted Evil

lavender - Знам че е такова положението, и че наистина всеки път се търсят маси като игла в купа сено. Наистина имам много идеи, които по някакъв начин могат да подобрят рекламата ако мога така да се изразя, но само пари да имам и ще го направя. А за поръчката е лесна работа - във фирмата бързо ще го направят, но за жалост не са много много по даренията. Аз се опитвах да изкрънкам нещо, но не се получи. А има много неща които ще са полезни - само средства трябват.
Дидка - няма да направят отстъпка алчните глупаци, ще се опитвам до последно да изкрънкам нещата, няма да се предам !![/color]

# 1 445
  • sofia
Зай4е,нека минат празниците и ще се видим да го обсъдим Hug
истината е ,4е ние нямам пари за тези неща и винаги са ни правили дарение.Това е за съжаление Rolling EyesНо все ще исмислим нещо като се видим Mr. Green

# 1 446
А аз искам да питам това с базара в Мола не може ли да стане за постоянно-все пак 2 дни за Коледа и 2 за Великден не е кой знае колко много за тях,а и там е топличко,няма да мръзнете навън,а и хора бая има. newsm78
Томасе,казвай кога ще ми идваш на гости да творим,че аз вече почвам за Великденския.Аз кой ли не карах да ми дойде на гости,а никой неще Heart EyesВсе във Весето ходят Crossing Arms

# 1 447
  • София
lavender, за транспарантите съм насреща.  Peace

# 1 448
А за баба марта неможе ли да се направи пак базар  newsm78 ,защото всички купуват мартенички а и като е за децата   Rolling Eyes Сори ако сте правили вече мартенски базар, но незнам много сега се уча от вас  Blush 
Очите ми блестят като гледах всички ваши красоти , как пишете за щастливите хора които са изкупили всичко ,а като си помисля че и децата ще са усмихнати , доволни още повече ми се стопля сърцето  Hug

# 1 449
  • sofia
А за баба марта неможе ли да се направи пак базар  newsm78 ,защото всички купуват мартенички а и като е за децата   Rolling Eyes Сори ако сте правили вече мартенски базар, но незнам много сега се уча от вас  Blush 
Очите ми блестят като гледах всички ваши красоти , как пишете за щастливите хора които са изкупили всичко ,а като си помисля че и децата ще са усмихнати , доволни още повече ми се стопля сърцето  Hug

не сме мислили за мартеници,но ние имаме доста зада4и целогодишно и не можем постоянно базари да правим.Това ни отнема много енергия,време и хора.Смятам,4е два  годишно ни стигат Crazy

# 1 450
  • София
Сиса, мартенски базар няма, но ВСЯКА година събираме от майки желаещи да се включат мартеници и ги носим в домовете  Hug Така всяко дететнце си има мартеничка, а и тогава има много тържества.МОже тази година да се организираме за да посетим всички домове на 1 март  Hug

# 1 451
съжалявам, напънала ме е службата от всякъде и не можех да пиша 2 дена
първо за Амели - Амели аз съм човека, който каза всичко да се праща в Горна. Моя е изцяло отговорността, но не мисля, че съм сгрешила и не мисля, че е кой знае какво - ние сме едно цяло - всички София, Видин, Горна, Русе, Пазарджи, Пловдив - всички, и дали е при нас или при тях - всъщност в този случай няма мое твое, има една цел - пари за децата Peace

Относно най - продаваното - картичките, коледни ботушки под всякаква форма, НА КОЙ БЯХА КАМЪЧЕТАТА СЪС МАГНИТИ - ТОЧНО ЗА 15 МИНУТИ СЕ РАЗГРАБИХА БУКВАЛНО, КЪСМЕТИТЕ - ПОД ВСЯКАКВА ФОРМА НАПРАВЕНИ БУКВАЛНО ГИ РАЗГРАБВАХА, ВСИЧКИ ТЕСТЕНИ И ГИПСОВИ ИЗДЕЛИЯ, ВСИЧКИ СВЕЩИ, СВЕЩНЦИ И СВЕЩИЧКИ, ВСИЧКИ ПЛЕТЕНИ НЕЩА - И НА ЕДНА КУКА И ШАЛОВЕ, ШАПКИ И ТН - МНОГО С ЕХАРЕСВАХА, ЕСТЕСТВЕНО КАЛЪВКИТЕ НА СЪНИ, НЕЩАТА ОТ ФИРМА МАРИЯ ДИЗАЙН СЪЩО, НАДЯВАМ СЕ И ДОГОДИНА ДА НИ ПОДКРЕПЯТ, ФИБИТЕ И ДИАДЕМИТЕ - ЗА 10 МИНУТИ БУКВАЛНО СВЪРШИХА, КОЙТО ГИ ПРАВИ ДА СЕ СТЯГА ЗА НОВИ ЗА ВЕЛИКДНЕСКИЯ, ВСИЧКО ДЕКУПАЖНО - ОСОБЕННО ИГРАЧКИТЕ ЗА ЕЛХА, ПЛЕТЕНИТЕ "ДРЕЩКИ" ЗА КОЛЕДНИ ИГРАЧКИ БЯХА УНИКАЛНИ..........ОХ МАЛКИТЕ ЧУВАЛЧЕТА, ОХ МНОГО ПРОПУСКАМ, НЯКОЙ ЩЕ С ЕОБИДИ, ЗАЩОТО СЪВСЕМ СЕРИОЗНО КАТО ЦЯЛО АБСОЛЮТНО ВСИЧКО СЕ ПРОДАВАЩШЕ, АБСОЛЮТНО ВСИЧКО ХОРАТА ХАРЕСАХА.

КАРТИЧКИ ИМА ПРИ МЕН

СУВЕНИРИ ИМА В СКЛАДА НИ, НЕ ЗНАМ КОЛКО И КАКВИ, ЛАВЕНДЕР ЩЕ ПИШЕ, ТРУДНО Е СНИМАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО ИМ ТУК, ЗАЩОТО СМЕ СЕ РАЗЪСАЛИ НА СТО МЕСТА
АКО НЯКОЙ ОТ ВАС ИМА ЖЕЛАНИЕ - ДА ГИ ВЗЕМЕ ОТ РОДИ, ДА ГИ СИНИМА И ДА СЕ ЗАЕМЕ, НИЕ ПРОСТО СМЕ СЕ РАЗКЪСАЛИ НА 100 МЕСТА Embarassed

# 1 452
  • Sofia - TelAviv
Зайче Мече, дано стане това което си замислила  за масите, защото продуктите ви изглеждат прекрасно и ще са от голяма помощ.

За базара в Мола, ако се съгласят да е за постоянно ще е много хубаво, ама ще изчакаме малко да им се разшири около врата, че бая ги изпотихме и после пак ще ги търсим за съдействие.  Mr. Green   bouquet

# 1 453
  • Варна

НА КОЙ БЯХА КАМЪЧЕТАТА СЪС МАГНИТИ - ТОЧНО ЗА 15 МИНУТИ СЕ РАЗГРАБИХА БУКВАЛНО,

Тюх, че не успях да направя повече. smile3516

# 1 454

НА КОЙ БЯХА КАМЪЧЕТАТА СЪС МАГНИТИ - ТОЧНО ЗА 15 МИНУТИ СЕ РАЗГРАБИХА БУКВАЛНО,

Тюх, че не успях да направя повече. smile3516

как ги правиш?

Общи условия

Активация на акаунт