Какво правихте първата брачна нощ??

• 15 673
  • 117
  •   1
Отговори
# 60
спахме ooooh! като преди това малко се поскарахме Tired
Peaceи аз ревах после.Чак след 2-3 дни май го консумирахме  брака. Joy

# 61
Потене за смъкване на 39 градусова температура Sick При това бременна в шести месец...Какъв ти секс... Химера...

# 62
  • Плевен
Проспахме я  Mr. Green. Бяхме много изморени от щурия купон!

# 63
Първото нещо което направих след тържеството беше да си махна 80 фиби от главата и да се изкъпя.След това разопаковахме подаръците,преброихме паричките и заспахме като къпани от умора.

# 64
  • гр. Пловдив
Наспахме се.Имахме първа бра4на сутрин Joy
Blush и ние така

# 65
  • София
Спахме Mr. Green

# 66
Спахме Simple Smile
Сватбата беше обедна, до 18ч в ресторанта върнахме се преоблякахме се и излязахме  на кафе после на дискотека. Прибрахме се към 4 суринта............заспах веднага Simple Smile Аи бях в 6 месец бременна:)
Ама после си имахме цяла медена седмица  Mr. Green при това доста дива  Mr. Green

# 67
Насвятках се като казак (за протокола - оженихме се след три месеца бурен секс, та бях стресирана), събудих се в 3 ч. и писах теми в Дир-а що мъжът ми спи  Twisted Evil

# 68
Спахме,точно преди сватбата ме изписаха от паталогията  Tired не ми беше разрешено да правя секс,аз даже и сватбата не изкарах като хората,бях седнала само

# 69
Спахме и ние. Бях бременна в 7-ми месец и ходенето на 10 сантиметрови токове ме скапа.

# 70
то си беше сутринта на следващия ден,та нощ нямаше.тя мина в купон.иначе се прибрахме и след козметични и хигиенични процедури /проведени на бързо/ заспахме.

# 71
Ходихме на дискотека и спахме  Rolling Eyes

# 72
Прибрахме се в 05.00 сутринта,хубаво се наспахме и на обяд отпочинали се събудихме както си му е реда Blush,пропуснахме обаче закуската хаха

# 73
Като приключи сватбеното тържество, се прибрахме вкъщи. Мъжът ми ми помогна да се разбуля, награбихме се на дивана и си легнахме да спим след това.

# 74
След сватбеното тържество отидохме на дискотека.Прибрахме се към 6 часа.оказа се, че наш приятел(от гостите) няма къде да спи и дойде у нас.В нашата стая, на пода. като се понаспахме се започна едно ходене по гости...беше Великден. #Crazy
Та консумирахме си брака, чак на 3-тия ден(добре, отидохме на сватбено пътешествие)и то в манастир(имах известни съмнения дали е редно)

Общи условия

Активация на акаунт