Какво правихте първата брачна нощ??

• 15 670
  • 117
  •   1
Отговори
# 75
Беше вечерна , още от  предния ден бяхме на хотел с целия си багаж за да заминем след сватбата веднага на другия ден! Аз заспах на три пъти още в колата на път към хотела и мъжа ми зацепи веднага щом си легнахме, бяхме като трупове. Предната вечер не бяхме мигнали! Crazy Не е като по филмите де. Thinking

# 76
Понеже само ние младоженците не бяхме пили, се наложи да откараме родителите си по домовете им - та аз в една посока, а мъжа ми в друга. Един полицай понече да ме спре, ама като ме видя накипрена, махна да продължавам. Като закарах нашите съседите щяха да паднат от терасите - сигурно са решили "айде, тая вече я върнаха"  Laughing После със съпруга ми се прибрахме в квартирата си и консумирахме брака си, ама по-кротичко - нали вече бяхме семейни. Mr. Green

# 77
Прибрахме се в 6 сутринта , взехме по един бърз душ , консумирахме си брака и 4ак тогава сън.На следващия ден разглеждахме подаръците и брояхме парите.

# 78
нищо, и аз в 8  месец

# 79
Ние отваряхме подаръци  Mr. Green

# 80
  • Sofia
Спахме Crazy
Легнахме в 3 ч., в 6ч. станахме  да хванем самолета за Париж Heart Eyes

# 81
бяхме толко уморени,че единственото нещо което правихме е да спим!

# 82
  • София
Почти нямахме такава, защото има много нахални и несъобразителни хора. Натикаха се у нас, заседнаха на софрата и не мръднаха до 6 сутринта. ...................

И ние така Simple Smile Сватбата ни беше вечерна. А като си тръгнаха, от любопитство взехме да разопаковаме подаръците. Първите три бяха стенни часовници. ooooh! Оставихме останалите за после, преброихме паричките си с умиление - нали бяха първите ни общи семейни такива и си легнахме. Гушнахме се само и блаженно заспахме. Имахме първи брачен следобед.

# 83
Не си спомням......Честно! Да беше преди ден-два.....А то 100 години минаха....

Помня само,че той ми развали прическата(явно всички младоженци това са правили като чета отговорите), друго...може и секс да сме правили...Знае ли човек?

# 84
  • Mediterraneo
Сватбата ни беше дневна, но към 16 ч. зарязахме гостите в ресторанта, за да вдигнем купон на друго място  Laughing Та първата ни брачна нощ беше наситена с какви ли не емоции, само не и секс  Mr. Green

# 85
  • в мъжки прегръдки
Сватбата ни беше дневна така че имахме време за секс. После спахме защото на следващия ден трябваше да пътуваме за първите ми лекции като студентка. Парите и подаръците ги гледахме чак следващата събота защото останаха в дома на свекървата. 
Chanel, и моите подаръци не бяха кой знае какво но сватбата ни беше 1990 г. и нямаше нищо по магазините. Така че горките ни гости ни затрупаха с вази и нощни лампи. Добре че роднините ни се отчетоха с пералня, печка и прочие домакински електроуреди. Но пък беше весело а пък и скоро няма да ми се наложи да купувам нощна лампа.

# 86
  • Варна
Прибрахме се към 2ч. в хотелската стая и си поръчах сандвичи, защото умирах от глад. Взех една ужасно гореща вана, от която щях да умра и скъпият едва ме домъкна до леглото. Правихме секс, колкото да се отчетем и той заспа като заклан. Simple Smile А аз се шашках още поне половин час, защото от съседите се чуваха едни неистови женски писъци. По- късно чух и мъжко пръхтене, та се светнах, че са любовни звуци.  #Crazy Идваше ми да отида и да я оскубя тая дето ми взе акъла и сума ти време се чудех колят ли я що ли!
Пари и подаръци разглеждахме чак на другия ден следобяд. Почти всички подаръци си харесах.

# 87
  • Стара Загора
Продължихме купона в къщи, като си отидоха всички броихме парите и на другия ден по обяд ни беше "първата брачна нощ" Mr. Green

# 88
Спахме.  Mr. Green

# 89
След сватбата се събрахме с кумовете и най-близките приятели във свекърва ми (сватбата ни беше в техния град) и след това блаженно заспахме.  Grinning Малко съжалявам, че не отидохме на хотел, за да си бъдем само двамата. Дори и директно да бяхме заспали, пак щеше да е по-различно от споделяне на първата брачна нощ с родата на младоженеца.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт