Какво правихте първата брачна нощ??

• 15 666
  • 117
  •   1
Отговори
# 90
И моята сватба беше в града на свекървата, така че след ресторанта се събрахме в тяхната къща да довършим купона, когато уморени решихме  да си лягаме , не можахме да стигнем до леглото!! Цялата стая беше затрупана с подаръци ,дрехи и други остатъци от подготовката на тържеството, така че пръво изкараме един час в местене и подреждане, след това търсих чаршафи за да оправя леглото и когато всичко беше готово бях толкова ядосана , че никой не се е сетил да подготви поне с чаршафи брачното ни ложе , да не говорим за романтика, че не ми беше до секс! Консумирахме го на вторият де н по време на сватбеното ни пътешествие!!

# 91
Нашата беше вечерна до сутринта, после спахме имахме втора брачна нощ

# 92
Първо отворихме подаръците, след това мъжа ми се напи и след това.... МАХНА 72 ФИБИ ОТ КОСАТА МИ  Shocked
Даже не си спомням кога изконсумирахме брака. Първата брачна нощ прекарах у родителите му, като в апартамента им беше и половината му рода. От толкова романтика не ща да си спомням нищо.

# 93
  • София
Ами ние първо подписахме, а година и половина по-късно се женихме. Но след сватбата, която беше супер, се качихме в сватбения апартамент, взехме си вана (която беше огромна и много приятна) и правихме секс с лютиви презервативи  newsm03, на които сме попаднали случайно. И все пак беше страхотно  #Silly

# 94
  • София
Пътувахме на сватбено пътешествие, че дестинацията беше доста отдалечена. По средата на пътя стигнахме до един хотел, който бяхме резервирали. Там преядохме и се напихме като прасета с шампанско. После в стаята мъжът ми отскубна вояла със все фибите и косата и правихме пиянски секс. Но беше много хубаво. Искам пак да се женим - да правим секс да му се не види... Че след като се бракувахме не е като преди това...

# 95
  • някъде
Ядохме eat, защото от танци dancing не можахме да хапнем нищо, гледахме подаръците happy bd, четохме картички smile3529, броихме пари Money, и накрая с последни сили се тръшнахме на леглото smile3524

# 96
  • София
Обикаляхме заведенията до 4ч. сутринта, после в хотелската стая дружно разваляхме бетонираната ми коса и с последни сили заспахме каталясали.

# 97
спахме,бяхме Mr. Green каталясали

# 98
Не си спомням....честно   ooooh!

# 99
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Ааа имахме сили да изконсумираме брака  Mr. Green

И ние. Laughing

също и ние, но дотам ни бяха силите, след това съъъъъън

# 100
Бяхме толко изморени,че легнахме и заспахме:)

# 101
# 102
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Първо консумирахме брака, после си поспахме Grinning

# 103
Заспах в мига, в който помирисах възглавницата - мъжът ми вече спеше.  Crazy

# 104
ААА наситена с емоции ...  ooooh!
Танцувах много. Бяха ни подарили вечер в един хотел на Витоша, приятел ни закара до там. От хотела бяха очаровани, че имат младоженци. Прибираме се в стаята и добре, че седнахме да хапнем (бяхме си свили, малко от храната) и на врата се чука, от хотела решили да ни донесат теменужки...Смяхме с мъжът, а ако бяхме започнали с консумацията на брака...След това всички емоции които ги бяхме събирали през трите години приятелство избухнаха....А леглото скърцаше като за световно, а за капак се оказа, че няма топла вода.По някое време през нощта получаваме СМС от едно хлапе, което беше влюбено в съпруга ми "Как е, имате ли вече малки ревящи ларвички".... #Crazy Сигурно яко се е било надрусало хлапето то мъка...На сутринта хванахме лифта, може би сме били първите возили се на лифт с копринени костюми... Laughing Е весело си беше...

Общи условия

Активация на акаунт