Гражданска подкрепа за ничиите деца!

• 164 689
  • 3 083
  •   1
Отговори
# 1 200
Тео, много полезни коментарии. Благодаря!

По въпроса за даренията, в момента фондът на Кейт е единственият, който прави възможни малки директни дарения от чужбина.

Продължавам да търся начин да насочим даренията към някоя българска организация. Засега неуспешно. Преди два дена писах мейл на "За нашите деца", защото нали те координират в Могилино сега. Така и не получих отговор. Днес им се обадих по телефона, и те ми казаха, че те нямат достъп до парите. Всичко плаща УНИЦЕФ. Обадих се в УНИЦЕФ и така и не можаха да ме свържат с някой който да може да каже или направи нещо по въпроса. Поне ми дадоха емейл адреса на г-жа Бонова, която изглежда е човекът който ми трябва. Писах и мейл, но засега не съм получил отговор. Утре ще се опитвам да се свързвам пак.

Честно казано, аз се дразня когато някой каже, че българите и българските политици са такива, пък хората по света са други. Просто не го вярвам, макар да разбирам защо някой може да си е направил този извод. Трябва да приема обаче, че ситуацията, в която много искаш да дадеш пари, и не можеш да намериш кой да ги вземе, изглежда да е уникално българска.

Поне искам да знам отговора на един въпрос. Ако парите от даренията отидат в тръста на Кейт, ще могат ли да се използуват за закупуването на този пусти автобус? Обявявам награда за човека който намери отговора.  newsm51

# 1 201
аз считам слави за простак, но такъв и трябва да му е имиджа.
напълно съм съгласна за целта и средствата. съюзявам се с дявола ако трябва заради децата. знам, че не е много изискано, но живота ме е научил на това. когато е за една благоroдна кауза, не ми дреме кой я подкрепя. леке или не, след като в този момент някой може да послужи за доброто на децата е ок. рейтинг ли ще прави, от комерсиални цели ли ще го прави, негова си работа. средностатистическия българин харесва слави, ерго, гледа го. почти всяка европейска държава си има по един слави, да не говорим за американците. народа иска хляб и зрелища, но между капките тръгват и някои много положителни кампании. ако слави помогне децата да са един ден по малко в тези мизерни домове, пак е победа. принципно преди бях и против благотворителни теми да има в клюкарника, ама си промених мнението.
съгласна съм, че кейт и славка искат да се разграничат от подобни кампании, ама все пак става дума за всички деца в домовете, да разберат хората че ги има. да ги видят. каква по добра сцена за представянето им от шоуто на слави.
нека бъдем реални и да си дадем сметка каква е по-голямата част от нашите съотечественици. и ако искаме те да ни чуят, трябва да търсим контакт именно по този начин.

# 1 202
В случай, че решите да пробвате при Слави, мога да ви дам телефона на Кулеков, тези неща минават през него  Peace

# 1 203
В случай, че решите да пробвате при Слави, мога да ви дам телефона на Кулеков, тези неща минават през него  Peace

Дай го, ще мислим. Един разговор няма да ни навреди. Hug

# 1 204
Благодаря на всички които изразиха загриженост за жена ми. Аз пиша от болницата. Преди малко говорих с доктора и той каза чи всичко е минало гладко.
 Praynig

# 1 205
а дали може нещо да се направи чрез Милен Цветков? - разбрах,че е имало предаване за децата с Даун синдром наскоро  newsm78

# 1 206

Дай го, ще мислим. Един разговор няма да ни навреди. Hug
ок, на кого да го пратя?

# 1 207
Благодаря на всички които изразиха загриженост за жена ми. Аз пиша от болницата. Преди малко говорих с доктора и той каза чи всичко е минало гладко.
 Praynig
   леко възстановяване   bouquet

# 1 208
 Praynig
желая й бързо възстановяване, надявам се всичко е наред  Praynig

# 1 209
 Praynig

Стискаме ти палци, всичко да е наред и занапред! Hug

Pstaikov, ти си много готин, блазя на жена ти! Wink  bouquet

Примерно на мен, на ЛС. Hug

# 1 210
Pstaikov, ти си много готин, блазя на жена ти! Wink  bouquet

Много благодаря, но имам малки опасения че нейното мнение леко се различава от твоето.  Wink

# 1 211
Някой беше казал, че бТВ е купила правата за филма. Знаем ли със сигурност дали това е вярно и дали и кога ще го излъчат? Вещите хора от форума твърдят, че за медийна кампания трябва подходящ момент. Ако излъчването на филма не е подходящ момент, не знам какво е. Ако този момент дойде, хване ни неподготвени и си отиде, няма да сме нищо повече от едни глупави магарета (извинете ме за френския). Защото много е вероятно друг такъв момент да няма в близките години.

Можем ли да разберем с почтенни или непочтенни (шпионски?  Wink ) средства.

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 06:40 от pstaikov

# 1 212
Павлине, един съвет за писмото, ако ще се прави като chain letter според мен трябва да е малко по-кратко  Peace Мисля си , че няма да го прочетат, ако е прекалено дълго  Tired

И накрая една съвсем дребна забележка:
"Евродепутати. Ако живеете в Европейска страна, можете да се обърнете и към депутатите в ЕП, представители на страната, в която живеете:"

Трябва да е, ако живеете в страна членка на ЕС.

Това го оправихме!

Въпросът за буса съм го задавала на Славка и пак ще го задам.

В шоуто на Милен Цветков бяхме през октомври, хубаво стана.

Ще се опитам да разбера кога бТВ ще пускат филма, но не обещавам. Освен това може би и те не знаят.

И на мен "За нашите деца" не ми отговарят, но нали уж събират дарения?

А ако се дарява на УНИЦЕФ директно?!

Последна редакция: чт, 29 ное 2007, 01:11 от Hear Again

# 1 213
Избягвам да се включвам, защото очевидно никак не мога да бъда полезна, освен в някакъв момент на масовост Sad Съжалявам, срам ме е, но такива са фактите. Чета редовно и се възхищавам на много от вас от сърце! Искам накратко да изкажа мнение за споменатите предавания и журналисти / водещи, без да споменавам някого конкретно.
Мисля, че ако те имаха позиция по темата, която биха изразили / подкепили, вече щяха да го направят. Обаче, официалните позиции на телевизиите, към които принадлежат, явно са да се трае, сякаш не се е случило абсолютно нищо. Друго си е да гониш Н.Колев да му връчиш златен скункс за езикови грешки или да определиш нечий автогол за фал на хилядолетието...

# 1 214
  • Sofia
 Praynig

Радвам се много!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт