Излизане вечер по мъжки

• 13 096
  • 145
  •   1
Отговори
# 75
Аз честно казано хич не съм спокойна,когато мъжът ми е някъде без мен.Нямам му голямо доверие относно влечението му към женския пол.Първо е зодия Скорпион,а те гледат дане остават на сухо и второ е готин и жените го харесват.Определено сcм на тръни ,когато е някъде "по мъжки".Естествено,че няма да го вържа на каишка,а и не мога,но ми е мъчно и самотно,когато се наложи да остана у дома сама.

Последна редакция: пт, 12 окт 2007, 12:39 от stefani6

# 76
Признавам, че бих се издразнила само ако има конкретен повод - съмнителен имам предвид. Иначе не ми ли се набие нещо в очи, хич не търся под вола теле. Не защото смятам, че не може да ми се случи мъжът ми да кръшне - всеки мъж може да го направи, а защото нямам време и с евентуални бъдещи проблеми от този сорт да се товаря. Виж, ако стане, то със сигурност няма да е защото излизаме поотделно. Съдя по себе си - винаги съм излизала сама, никога не съм кръшнала. Щом аз мога, защо да се съмнявам в него? Ако иска да прави нещо, начин и време винаги ще се намери.

Жалко е, че има хора, които под излизане сам си представят задължително и само кръшнал мъж.

# 77
Никол, вашето семейство точно си е супер стандартно, аз поне нищо странно не забелязвам в него. Иронизацията беше по повод на това, че лично пространство търсели само хората, които не са истински влюбени #Crazy Супер разсъждение, просто нямам какво да коментирам повече. Явно истинска любов досега не съм познала в живота си  Mr. Green

Стандартно, стандартно, ама познавам само още едно такова семейство (даже е форумско  Laughing), в което двамата нямат нужда от лично пространство, явно не се срещат често, затова мисля, че е нестандартно ...

За другото - казах го от опит (в предишните ми връзки имах нужда от такова лично пространство  Blush), но 2 еднакви двойки няма, това си е за нашата, не случайно написах:

Не смея да твърдя, че е правилно ...

Peace

# 78
Иоя мъж излиза,но никога не съм го спряла.И на мен понякога ми писва в къщи при детето и като му кажа той ми вика ами излез аз ще гледам малкия.Излизам,но само по поводи на мойте приятелки,но всяка вечер-това е негов патент

# 79
Добре, хайде спирам дотук, че иначе ще изръся и аз някой бисер Simple Smile

# 80
  • София
Признавам, че бих се издразнила само ако има конкретен повод - съмнителен имам предвид. Иначе не ми ли се набие нещо в очи, хич не търся под вола теле. Не защото смятам, че не може да ми се случи мъжът ми да кръшне - всеки мъж може да го направи, а защото нямам време и с евентуални бъдещи проблеми от този сорт да се товаря. Виж, ако стане, то със сигурност няма да е защото излизаме поотделно. Съдя по себе си - винаги съм излизала сама, никога не съм кръшнала. Щом аз мога, защо да се съмнявам в него? Ако иска да прави нещо, начин и време винаги ще се намери.

Жалко е, че има хора, които под излизане сам си представят задължително и само кръшнал мъж.

Не съм казала, че излизане сам= кръшкане  Crossing Arms
Казах излизане вечер. И така мисля  Peace прекалено е рисковано. Имаше едно момиче тук, което беше написало, че мъжат й сам е отказал да излиза вечер без нея  Peace ЕВАЛА  Peace Изглежда е наясно какво може да се случи.
Иначе моят мъж също излиза, спортува редовно, ходи си на кафе, но на дискотека Confused Ми няма да стане Naughty слаб му е ангела и не носи на алкохол  Mr. Green Ще вземат да го изнасилят Joy

# 81
Рисковано... недейте така бе.. сега да пусна ли мъж ми на "лов" за уикенда? Заради вас ще се умопомрача вкъщи.

# 82
  • София
Рисковано... недейте така бе.. сега да пусна ли мъж ми на "лов" за уикенда? Заради вас ще се умопомрача вкъщи.

Joy Ако му вярваш пускай си го. Дано му е вярна пушката Joy
Съжалявам разлигавих се Hug

# 83
Прочетох много внимателно какво сте писали и се убедих че две еднакви двойки няма и яно за които едно нещо е правилно и върви, за други - не.
Та мисълта ми е - май не трябва да става така че той да излезе а на мен да ми е едно такова самотно...Мисля че не бива да има такива чувства във връзката ни, която се надявам че е успешна.

Тес, аз въобще не мисля че ще кръшне. Все има риск,ясно, но то риск има и като отиде до магазина. Мен друго ме тормози: как да намеря верният начин да се справя с това? Да говорим ли по въпроса? А и аз още не си давам сметка съвсем какво точно искам newsm78

Нати, ми да ти кажа хич не ми е тъпо. Даже предпочитам да ме пита за повечето неща които касаят и мен. Не мисля че има нещо лошо или го унизявам така. Ми нали си се съобразяваме  един с друг,как иначе.

# 84
Майра за ситуацията която ти горе долу описваш - ясно, така е. Но при нас е по-друго. Време има кога да се види с приятели и т.н. Иначе си се виждаме и със семейни двойки, имаме си среда. Обаче има някои негови приятелчета, които или не им върви брака и си излизат сами или жените им са при майките им за да си гледат бебетата а те ергенуват. Е, те това ме дразни. Мисля че ако са му приятели ще приемат да се виждат на кафета в по-нормално време, а не вечер по баровете. Както те не искат да се видим семейно.

Мама Е това че при вас са така нещата няма нищо общо че сте силно влюбени според мен.Други двойки, които също са силно влюбени имат нужда  от свобода иначе се "задушават". Имам приятелка която са така с мъжа и. Но някак са в хармония двамата.

# 85
Синео4ка,
явно ще намериш сама вашата формула за любов, за свобода в любовта. Защото това чувство \състояние\ наистина не търпи окови.
Желая ти го от все сърце  Hug

# 86
Нати, ми да ти кажа хич не ми е тъпо. Даже предпочитам да ме пита за повечето неща които касаят и мен. Не мисля че има нещо лошо или го унизявам така. Ми нали си се съобразяваме  един с друг,как иначе.

За мен би било супер унизително да питам мъжа ми "Може ли да изляза тази вечер?"
Хора всякакви, щом на мъжа ти не му е проблем да ти иска разрешение, дерзайте.

# 87
Аз винаги съм "пускала" мъжа ми да излиза където и с когото поиска. По принцип съм си домошарче и не обичам да излизам по заведения, освен ако не сме приятелски семейства. Голяма част от неговите приятели не са мои и едва ли ще ми е приятно в тяхната компания. А откакто се роди детето, съвсем не ми се излиза. Още повече, че свекърва ми не е от тези, които с охота ще ми гледат детето. а и тя самата е много против излизанията на мъжа ми, даже често са се карали и ме е упреквала, че му позволявам, че си мълча, че всичко това на мен се трупало и т.н. Аз пък смятам, че всеки човек е свободен да прави, каквото иска с всичките последствия от тази свобода. Това че имаш сключен брак, не значи, че ти е отнета свободата. разбира се, зависи от човека до теб. Но май е всеобщо мнението, че всяко ограничение води до още по-силно желание.

# 88

За мен би било супер унизително да питам мъжа ми "Може ли да изляза тази вечер?"
Хора всякакви, щом на мъжа ти не му е проблем да ти иска разрешение, дерзайте.

Нати, и на мен ми е неприятно, но мъжът ми точно така ме пита. Около 1000 пъти съм му казвала, че не съм му майка, та да ме пита може ли да излезе, обаче това е положението. Днес прояви творчество и ме попита ще му разпиша ли командировъчното. Аз като излизам, само го информирам.
Не знам, аз явно нещо съм сбъркана, но в последно време предпочитам да излизаме по отделно. Може би защото работим заедно, вкъщи сме заедно и имам нужда от разнообразие.

# 89
Синео4ка, в никакъв случай не съм казала че да излезете по отделно с приятели автоматично значи да не се обичате.
Говоря за хора (в повечето случаи мъже), които си ходят всяка седмица минимум по един път на запивки, които намират за по-интересна компанията на "приятелчетата" пред това на жена си/мъжът си и детето си. Такива които реално не показват разбиране към емоциите на партньорът си...Аз категорично смятам, че ежеседмичните сбирки по ергенски в барове/дискотеки/клубове са показателни за емоционалната обвързаност към другият човек!
Не мисля че някой тук може да ме убеди  че се чувства чудесно да си седи в къщи сама с детето всяка седмица по 1-2 (или повече пъти) докато мъжът и си развява работите самостоятелно.
Категорично не говоря за инцидентни излизания, рождени дни и т.н.
Когато казах че обикновено хората пеещи за лично пространство не са особено влюбени/обичащи половинките си, имах в предвид лични наблюдения.
Майка ми и баща ми, кумовете ни, няколко семейни приятели, баба ми и дядо ми...обикновено този който вряка за лично пространство е по-малко емоционално обвързан. Много пъти се случва другият партньор да страда като бива изоставен, но от страх да не отблъсне или да бъде обвинен в нещо си мълчи.
Ако единият се чувства пренебрегнат, за какво говорим?
И да имам мнооого примери до какво водят често тези невинни различия след години. Както казах от лични наблюдения изведнъж се оказва че хората са се отдалечили, отчуждили, харесват различни неща...да не говорим за изневерите. И да разбира се че изневерите стават по всяко време, НО един мъж който все драпа да е без семейството си, за мен е по-склонен към изневяра от обратния случай. Същото важи ако дори настоява жена му да не е с него, да излиза...Имахме един приятел който само тикаше жена си да ходи навън с приятелки, и защо ли...защото само кесеше пред компютърът с любовницата си. При това никъде не излиза човека все си е в къщи #Crazy а те наще няма да казвам какви ги правеха. Изпращаше я всяко лято в България и любовницата му идваше в къщата. Ама питай жена му, ще ти каже че той е най-големият домошар и е много мил защото въобще не и прави проблем за дългите отсъствия. Други приятели, жената беше тази която все миткаше сама...приятелки, купони, излизания...и тя се оказа че изневерява..ама мъжът и не знае. А него го беше страх да и се опълчи защото тя като му скръцнеше със зъби и той като кученце послушен ставаше.
Та ако почна да разказвам няма да мога да се спра....
Та за заключение, смятам че ако единият се чувства наранен, изоставен или неразбран, нещо куца и трябва да бъде адресирано!
 Hug

P.S. Аз също се карам с мъжът ми.   

Общи условия

Активация на акаунт