АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 783
  • 312
  •   1
Отговори
# 105
А ние си го купихме въпростият Франклин за 23.00 лв  Money от книжарница Пингвините. Ега си кожодерите  #Cussing out!!!

# 106
Ехаааааа,каква новина.Късметлийска бременност Жени!

Мацки за коледното не мога да кажа със сигурност,но най вероятно няма да мога да доведа малкия
дзвер.Може би в понеделник ще ми е ясно.По- скоро не ме бройте.

Дзверо е станал друго дете.Не,че няма лигавщини ,но .....
Да живеят детските градини.

Вече 3ти месец си е здрава и няма нито едно  отсъствие.
Което беше главното ми притеснение.

Уплътнили са им до максимум времето.Организирали са занимания по танци,приложни изкуства и английски.С тези занимания таксата скача повече от двойно,но в сравнение с частните според мен е уникално добре.
Искам да ви попитам някой смята ли да пробва детето си в детската на италианския лицей напролет?
Много противоречиви мнения чувам за там,та да ви питам и вас.
Коледните подаръци са в процес на обмисляне все още,но желанието е розово куче,живо.И ако няма розов кон.Не смея да питам той жив ли да е.

# 107
Моята кума беше записала там и двамата си сина. Единя в градината, другия в училището. Премести ги, каза, че не е доволна. Иначе аз си мислих за там... ама знам ли. Нещо казват, че много били развалили нещага. А и по време на ваканциите почиват. Какво ще правя като съм на работа тогава. Не могат да имат повече от незнам си колко отсъствия... странна работа
а и пътуването им било дълго и тя каза, че не е препоръчително за толкова малко дете

# 108
Женка мноооооооооооооооооого се радвам, пожелавам ти лека и щастлива бременност и едно момченце за Сашо  Laughing

# 109
И ние още не сме решили какво ще подаряваме. Боян е голям образ като влезем в магазин за играчки. Написал е писмо на Дядо Коледа и иска футболна топка, пижама с кученца и мозайка.
Как да не се съобрази добрият Дядо?  Laughing

А сега малкия ми пискун е болен, с разстройство от сутринта. Иначе нищо друго му няма. Този месец поставихме рекорд за таксата - 36 лв. Досега повече от 27 не съм плащала, но сега не е отсъствал много. Аз го записах на 4 дейности, които прецених, че го вълнуват - плуване, футбол, рисуване и музика. Така общо месечната такса е около 100 лв.

# 110
Много са скъпи тия извънкласни занимания.
Тук такива не се предлагат за малките от първа група. Иначе има английски, танци или тае-бо. Но доколкото зная, таксата е 5 лв месечно за две занимания в седмицата.

Ирина иска само и единствено пони. По възможност розово и лъскаво.

# 111
При нас са между 12 и 15 лв. Много ми се искаше да го запиша на народни танци, но реших да не се вманиачавам. Ние с Александър държим най-много на плуването.

# 112
Момичета, дайте ми идея за подаръка на Ирина. Това с понито е сериозно. Тя яко е хлътнала по филмчето и на всички възможни списъци с коледни подаръци е заявила, че иска понита. Досега намерихме само едно - в "Метро" - бебе пони за 59 лв., което аз лично не харесвам изобщо, но баба й ще й го купи. Обаче тя чака пони и от дядо Коледа в градината, а вероятно и в къщи. Ще ми трябва поне още едно пони. Тя много иска това:

Гледа го на рекламите по немските канали, но аз не съм го виждала тук още. Някой мяркал ли е нещо такова? Или нещо друго. В Стара Загора намирам само малки пластмасови понита, от които тя има вече цял куп.

Ох!

# 113
  • София
Кари и тя по едно време беше луднала по понитата и има 2, които на поглежда.В градината госпожата писала писмо на  дядо Коледа и всеки казвал какво иска( списъка е залепен на вратата). С изненада видях, че Кари иска кукла Барби . Явно е чула от друго дете, защото има 3 кукли икъща и не си играе с тях много.
Постоянно ми повтаря, че иска шевна машина, но на мен ми се вижда малка.
В градината е записана на Английски и танци и от двете съм доволна.

# 114
Роси, в играчките.ком го има, ето :

http://www.igra4kite.com/product_info.php?products_id=2463

Ако не ти се поръчва по нета, аз бих могла да разгледам в софия другата седмица, така и така ще обикаляме детските магазини, но пък ако не го намеря точно това.....  newsm78?

# 115
Зори, голямо благодаря!
Досега рових из същия сайт, ама намерих само един моделин с понитата. Ама не ги е срам нашите хора! Същото пони в долари струва 12,99 - а тук - 43 лева.

А в сайта на производителя сега гледам, че понито, което се предлага в Метро за почти 60 лева - ето това:

а при тях е 14,99 долара.

Зори, къде му е търсачката на http://www.igra4kite.com/ Не мога да я открия и търся през гугъл Embarassed

# 116
Намерих търсачката, намерих и цялото изобилие от понита.
Зори, да си жива и здрава!!! Целувка голяма.  Heart Eyes

# 117
  • София
Хапчице точно това го има и в Комсед-мога да го купя и да ти го пратя. Сигурна съм, че е същото, защото го загледах за Ева  Mr. Green, преди да имам инфото, че се е разкокетнила Heart Eyes

# 118
 Hug

Това с цените и мен ме стряска от началото на декември. Нашите хора искат да лапнат голям шаран  #Cussing out. Тъй като исках да насоча вниманието на Ева към нещо не чак толкова розово-цикламено, като кухнята която тя си е харесала, обмислях варианта за тази :

, която струва 164,00 лв. Ето я колко струва в Германия :
http://www.preissturz.at/kinderkueche-Kat238/smoby_berchet_kuech … ova-Art31665.html

Е това ако не е безобразие, аз незнам какво да му кажа  Crossing Arms.

# 119
Eeeee, Зори, това е меко казано безобразие.
Понитата ще се купуват - и то повече от едно, това е ясно. Така че . . . колкото - толкова. До края на годината не ми се очертава пътуване извън страната, така че ще си платя надценките на тукашните разбойници.

А цветът на кухнята на Евка е чуден - би ми харесало и аз да имам такава.

Еми, благодаря, мила, но няма смисъл да те занимавам - като го поръчам през сайта, ще го получа за няколко дни и ефектът ще е същия, но е ти спестя разхождането. Виж, ако се окаже, че при тях е изчерпан артикулът, ще те потърся непременно  Grinning

А вие самите какви подаръци сте си поръчали на дядо Коледа? Какво ще вземате за татковците?
Аз май ще се правя на скромна, защото от две седмици съм с кола (платена почти нацяло от милото) и не върви да искам още и още... Ще го давам по-възпитано и няма да искам. Но няма и да отказвам  Mr. Green
Но не мога да реша за него какво да взема. newsm78 Голямо чудене се чудя.

Общи условия

Активация на акаунт