АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 782
  • 312
  •   1
Отговори
# 90
Написах го, защото така го бях прочела. От последната поръчка ми излиза същата сметка - 6 евро такса обработка върху 235 евро, което излезе общо 241 евро, а от картата ми дръпнаха 252 евро, което е там някъде - 5%

# 91
аха. Моите поръчки са около 100 евро средно, а ми вземат по 5 евро доставка, което не е 5%. Абе все тая. Всъщност аз ползвам кодове за безплатна доставка почти всеки път, така или иначе не ги плащам. Grinning

# 92
ММИЧЕТАААААААА
EFP
 newsm44 newsm44 newsm44

# 93
ЧЕСТИТО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 94

Женииииииииииииииииииииииииииииии Hug Hug Hug!!!!

Чистито коремче!!!!!!!!!!!!!

# 95
  • Добрич

Иха.. супер!!!   bouquet   bouquet   bouquet
Браво! Лека, безпроблемна бременност ти желая!!!  Heart Eyes

# 96
ЕХААААА - БРАВО НА ТЕБ!
УСПЕХ И ЛЕКА БРЕМЕННОСТ ТИ ЖЕЛАЯ  bouquet

# 97
Evjeni, честита новина!

Да си жива и здрава (понеже вече си щастлива!)

Лека и безпроблемна бременност желая!   bouquet

# 98
  • Sofia
Жени  Hug И аз ти пожелавам ти лека и безпроблемна бременност...

# 99
Поздравления, Евжени!!! Hug  bouquet
Аватарът ти вече не е актуален Wink
Кака много да ви слушка!!! Heart Eyes

Дария иска от Дядо Коледа братче, но  newsm78 коя ли Коледа ще я зарадваме Laughing

# 100
  • София
ЕЕЕ, Женка, бравоооооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
СУПЕЕР! Heart Eyes Heart Eyes

Ани (Чар) няма ли да дойдете с Марти на коледното???
Бавната-плавна някой чувал ли я е?
Хубаво е да се съберем повече-клубчето принципно поне за 15 деца прави тази атрактивна оферта newsm78

Какво ще носи на наборите дядо Коледа? Ние пак сме на вълна лего или плеймобил с животни.....Моят син май ветеринар ще става...

А прелестната ми кръщелница вече има голяма дамска тоалетка, с пеещо огледало, гримове, гривни, мазила , сешоар  Mr. Green, абе кокетна работа:-)

# 101
Вчера казахме на Кети.
Милата само ходи по мен и ми прегръща корема и го целува. И като започна "На бебето пие ли му се вода, чакай ще ти донеса вода, на бебето яде ли му се торта..." не ме остави на мира сладурката. Много ми е сладка и само прави планове как ще храни бебето. Тя по принцип умира за по-малки деца. Като види бебешорче, даже непознато дете веднага ходи да го прегръща и целува.
Момичета благодаря Ви   bouquet
С нетърпение чакам да се съберем в клуба

А за автарта - корема вече ми точно такъв  Mr. Green Перфектен, стегнат. Догодина пак ще ми почнат терзанията да е такъв... какво да правш рисковете на професията майка

# 102
  • Sofia
И аз чакам с нетърпение да се видим с вас момичета  Hug

А за подаръците - вече почти напазарувах. Взех и за Вики и за Марти комплекти на Playmobil - на малкия цирк с два клоуна, камионче и животни. На големия - бъги с човече с махаща се каска и едно друго човече с кучета и къщичка. Искам да открия и плюшената костенурка  Франклин, тя е на издателство Фют. Някой има ли идея откъде да я купя? Дрешки накупих, пижами..По книжка за всеки. Ще им напълня и коледните чорапи с разни сладки неща.

# 103
Таз годишния подарък дядо Коледа ще ни го донесе чак от Германия.
Още лятото Ева на морето си хареса една кухня, която после видя докато ровех да търся подобна в един немски сайт. И като се запъна, че иска точно нея , нищо не можеше да я разубеди. Разглеждахме заедно кухните от Играчките.ком и кикиморско царство, аз лично си харесах поне 2-3  Mr. Green, обаче тя иска кухнята на Барби и това е! От зор пуснах тема в пазарският форум, ако някой случайно е мернал такава, но се оказа че в БГ не ги внасялиии. Добре че една мама от Германия, с която си разменяхме колети-изненади  Grinning е видяла темата ми и веднага изрази желание да ми я вземе и изпрати. Та кухнята ни вече пътува насам  Grinning :

Само дето се чудя къде ще я дяна. А и Еми как ме сюрпризира с тоалетката   bouquet, ще трябва да изнеса гардероба от стаята на Ева, за да съберем целия антураж вътре  Laughing. Че то наново все едно и обзавеждам стаята  Mr. Green.

И да ви се похваля какво и измайсторих тази зима - адвент календар от плат, със джобчета, в които всеки ден намира по някоя малка изненадка или задачка. Ето я тук на 1 декември с първата изненада за месеца - нова шапка и малък Снежко :

Клик!

# 104
  • София
Весе, не се лъжи да взимаш Франклина на Фют, купихме АБСОЛЮТНО същия вместо за 19.99 за 5лв. от един магазин на Янко Сакъзов, малко след бившето кино Левски-ъглов магазин, в който има костюми за маскени балове.
Знам ги съвсем точно кои комплекти си взела  Mr. Green Плеймобил каталозите са ми настолно четиво напоследък Simple Smile
Но Ивчо категорично не иска да играе с коли, камиони и пр. А имаме супер комплекти-със спасителен хеликоптер и лодка с истински мотор, която плува във ваната и пр. Но не , и не. Животни и това е...

Жени, браво на Кети! Дано все така приема нещата около бебока Simple Smile

Зори, наистина ще преструктурирате стаята Mr. Green- тоалетката е с тия размери, само дизайнът е по-различен , иначе си има и столчето и сешоара, че и гердани и гримове  в екстра Mr. Green:

Последна редакция: ср, 05 дек 2007, 21:21 от Emi

Общи условия

Активация на акаунт