АПРИЛ и МАЙ са тука знай

• 22 775
  • 312
  •   1
Отговори
# 75
За малко да пропуснем забавата. Бройте и нас. Ще направя всичко възможно да дойдем.

Тези дни съм пощуряла по пазаруване от един френски сайт - www.laredoute.fr
Страхотни неща има. Почти съм оборудвала Боян за догодина. Не мога да повярвам колко евтини неща могат да се намерят, а за качеството и изпълнението изобщо няма да споменавам.

Наистина има много хубави неща на този сайт. А как ги доставят?

# 76
  • София
Значи до сега за партито сме:
Евка
Пепчо
Виктор
Катрин
Кари
Виктор
Бобко
Ивчо
Криси

чакаме Зори да каже. И тя каза  Heart Eyes
ДРУГИ?

Последна редакция: вт, 27 ное 2007, 20:56 от Emi

# 77
Е къде без нас  Hug!

# 78
момичета пощуряла съм. Катрин не е спряла да реве от 1 час и 40 минути. Тъкмо спре да реве за едно и започва за друго. Направо сили вече нямам.  Няма  такъв инат еййй  Направо съм  Twisted Evil
Мале, нямам нерви...

# 79
А сега ако имаше и още едно да ти реве с цяло гърло цяла нощ  Mr. Green Laughing....

# 80
  • София
Женииииии, не я слушай Зори, действайте  Grinning

# 81
не знам момичет, то бива инат, бива, ама да реве толкова време... Сега наказанието й е да не я водя на клуб. а нашата сутринта като станала казала, че не ме е слушала, че е плакалаи и че ще я водя на клуб и ще й купя бонбони, т.е. тя си знае, че ще стане нейното и не е чула моите закани.
През нощта се събуди и ми каза, че я боли главата. Ами то и аз да рева толкова време не глава ще ме заболи, ми не знам

Иначе Кате действаме, ама не стааа. Нещо не сме много плодовити ние с мажо  Mr. Green
Когато, тогава. Въобще не мога да го мисля

# 82
Здравейте, другарчета!
Виртуално ще празнуваме с вас Hug

Evjeni, сигурна ли си, че принцесата само се инати, да не би да я мъчи нещо вътрешно, има ли Т?
Дано да  е само инат във вашия случай,но винаги когато Дария стане непоносимо инатлива и капризна, се оказва,  че се разболява Sad

В  ДГ са писали  писмо до Дядо Коледа. Нашата дъщеря си е поръчала столче за кукли, а  ние тъкмо решихме подаръкът й да е любимецът й - плюшен Франклин newsm78 май  той ще седи на кукленото столче Wink

Желая ви здраве и радостно предпразнично настроение!

# 83
Инат и то какъв. няма такъв. А ината е примесен с голяма доза глезотия
А иначе да не чува дявола моята кекла тази зима не е боледувала,за разлика от предишните

# 84
За малко да пропуснем забавата. Бройте и нас. Ще направя всичко възможно да дойдем.

Страхотни неща има. Почти съм оборудвала Боян за догодина. Не мога да повярвам колко евтини неща могат да се намерят, а за качеството и изпълнението изобщо няма да споменавам.

Доставката е 5% от стойността на фактурата. Ако колета е до 2 кг., получаваш писмо да отидеш до пощата и да си го вземеш. Ако е повече от 2 кг, трябва да отидеш до митницата, което ти излиза още 4 лв., но дори и така е по-евтино. Колетът пристига за 10-ина дни.

# 85
  • Добрич

Доставката е 5% от стойността на фактурата. Ако колета е до 2 кг., получаваш писмо да отидеш до пощата и да си го вземеш. Ако е повече от 2 кг, трябва да отидеш до митницата, което ти излиза още 4 лв., но дори и така е по-евтино. Колетът пристига за 10-ина дни.

Да питам и аз.. А как се извършва плащането? Сайта само на френски ли е?
Мерси   bouquet

# 86
Френският сайт има доставка до БГ. Останалите - не. Иначе има такъв на английски, може да се разгледа, но цените са в британски лири и е доста по-скъпо.

Аз ползвам он-лайн преводача на гугъл, разбира се доста прилично. Плащам с крединта карта, но доста дебитни карти също стават за плащане.

Само да поясня, че тези неща, за които пише Сарсарилка, са в сила само за София. В Стара Загора колетите (без значение от теглото им), се доставят в пощенския клон по района ти и се плаща 1,10 лв. такса за обработка. Получавала съм колети под кило и над 10 кг - винаги от едно и също място. Иначе и митница си имаме, но не ги карат там.

За доставка се плаща 5 евро, има и някаква такза за обработка на пратката - обикновено е малка сума между 3 и 5 евро, според теглото на поръчаното. Отделно има кодове, с които може да се уредиш с безплатна доставка - или ти ги пращат като бонуси на мейла, след като се регистрираш, или пък ги научаваш от другите момичета в темата от "На пазар".

Има и кодове за намаление, за подарък, въобще - голяма далавера. Аз накупих доста парцал това лято, покрай намаленията. Сега чакам зимното намаление през януари, за да повторя упражнението. Цените падат до 2, 3, 5 евро на артикул.

# 87
Инат и то какъв. няма такъв. А ината е примесен с голяма доза глезотия
А иначе да не чува дявола моята кекла тази зима не е боледувала,за разлика от предишните

За ината мога сигурно да водя курсове. В общи линии не се различаваме много от вас. За глезотията да не говорим..... Понякога си мисля, че освен да се плескаме и да се сърдим, нищо друго не правим. Чак ми е съвестно понякога. Но всички виждат, че не го глезя и преди да посегна да го плесна, много време минава в обяснения и предупреждения.
А за ужасния речник изобщо не ми се мисли. На всичкото отгоре като го питат в детската откъде ги учи тия думи и той да вземе да каже, че татко му така говори на майка му.... ooooh! #Crazy

# 88
Хапке, честно казано не съм голям специалист. Една колежка ми обърна внимание 5-6 пъти, преди да се навия изобщо да погледна за какво става дума.
Благодаря ти за уточнението за другите градове, защото аз наистина не съм в час. Аз само преглеждам отгоре-отгоре. Обикновено моята приятелка ми праща директно линк за някоя дрешка и аз само казвам да или не. После тя прави поръчките и тя ходи да взима колетите. Аз само й давам кредитната си карта...
Нямах никакво време да търся и ровя в интернет. А за темата "На пазар" да не говорим. Срам ме е да кажа, че изобщо не съм влизала май там.

# 89
Ами аз поръчвам доста отдавна. Само това за 5% стойност на доставката - да знаеш, че не е вярно. Или приятелката ти не е обърнала внимание, или не е коректна с теб. Доставката беше 5 или 6 евро до един момент, а също така стойността на покупката се намаляше с % за ДДС. После франсетата се усетиха, че ние сме в Евросъюза и спряха да ни намалят ДДСто, а доставката се фиксира на 5 евро. Поне аз не съм имала поръчка с 6 евро доставка оттогава.

Ей тук има едно полезно сайт-че с инфо за пазаруване от ЛаРедута: http://www.pazaruvane.com/2007/07/la-redoute.html
А това са промо-кодове за пазаруване от там: http://www.pazaruvane.com/2007/10/blog-post.html

Общи условия

Активация на акаунт