Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 028
  • 285
  •   1
Отговори
# 120
ДОбро утро и от мен Hug.За мен е второ утро, тъй като сутринта станах в ранни зори, дойдох на работа, избутахме едн 5-минутна безумна емислия новини Shocked и...се оказа 4е нямаме друга работа до 12ч ooooh!.Та- палнах и - кръгом кънм къщи.Татито още спеше, а Дари си щъкаше из апартамента със свеки.И аз се възползвах и се прислам4их към него  под топлите завивки Simple Smile( навън сутринта беше 3 градуса Sick).Та- наваксах с малко съм до  10.30ч Hug.Сега отново съм на работа и се надявам да съм по-адекватна след тази бонус-по4ивка и да избутам и този безкрааааааааен ден!

# 121
 Mr. Green Както се оказа в неделя не съм единствената на работния фронт. velmar, да ти е спорна работата  Peace
Аз в петък се примирих с мисълта, че няма как да свърша всичко изостанало... и че ще трябва да се бачка и в неделя. На крак сме от 6, Виктор в 7,30 беше поселен в баба си, и от 8ч. се дзверя в монитора и чаткам изостанали молби Tired
Хубав ден на всички ви, аз се връщам към работата.

# 122
  • София
Привет!  Hug
Марулка, честита ти финансистка, добре се е ориентирала!  Laughing Бамбуча, ние нашия го отлагаме, че сестра ми е в Сандански и не знам кога ще успее да се прибере  Crazy Ти да не си колежка на мъжо ми в ЮЗУ? При тях има един такъв трудно вземаем изпит. Правистка ли си? Успех следващия път!  Peace
Дани, ще натрупаш много хубави спомени и в новото жилище!  Heart Eyes Hug Дано скоро се онетите (измислям нова дума  Mr. Green )
Блан, кумата ми няма близнаци - момче на 13г и момиченца - на 8г и на 1,5г, три пъти секцио  ooooh!
Адрианска, хубава новина за парите за Симонка, аз не съм видяла! Като заговорихме за това - късопаметна съм - онези, дето събрахме на срещата за нея ли отидоха? Цитирахте имена тогава, но не ми беше познат случая и съм забравила  Embarassed
Нана, честито ви фото!  Hug
Аз съм малко крива днес, прибрахме се към 1ч то рд, Ивчо мрънка цяла нощ и днес е кисел като лимон, май избързах да обявя, че зъбите са ни оставили на мира  Confused  Crossing Arms  Tired
Навън наистина е студ, дори сега такъв леден вятър духа, че набързо се прибрахме.
Ивайло - мрънкалото се обажда, май му се спи, но така е като не го прави по нужното време  Close ще го оправям и после пак ще ви шпионирам.  Wink Heart Eyes

# 123
Днес е Петков ден! честит празник на всички именници Hug Сега разбрах че Света Петка е закрилница на децата!
Марулка, все забравям да каже колко ми е симпати4на твоята кокетка Flutter.ДА ти е жива и здрава и ....много път да види, хубави места да посети Wink
elia_gg , лек ден и на теб

# 124
Бърррр,студено е наистина!

Марулка браво на малката -дипломатка !Ама много коса има вече Шушето!
bamboocha гладя и започваме! Mr. Green
velmar,elia_gg успешен ден! Hug
nana77 само така,поне да има някакъв ротационен принцип с мечтите,я? Laughing
val_stef ей ще разведеш Нанчето с тези идеи  Naughty За какво вика Али този път ? Simple Smile
AndyB не съм живяла в къща ,но много бих искала,наистина е различно от един апартамент  Hug Как е Гогича?
adrianska видях и много се радвам,благодарение на Ипей вчера съвсем лесно додадохме още мъничко.Дано по скоро се съберат! Praynig
blanc май само аз не съм я гледала тази жена  Rolling Eyes,дайте е едно фото да съм в час и аз ,смилете се над неведущите  Mr. Green

На нас се оказа че едни много сладки думенки Гап от подаръка не ни стават,нап номер са но не и влиза свода  Sad,а са страхотни с едни черешки и цветенца на подметката и грайфера е на цветенца ,красота!
Някой иска ли ги? Номер 4 са по USA номерацията.

# 125
Какво озна4ава номер 4 по американската номерация newsm78

# 126
  • София
Честит ви Петковден тогава!  Hug И лека работа на трудещите се!  Peace
Мама Марго, и аз пропуснах Азис и майка му.  Rolling Eyes Защо ще й правят корекции? Подарък от него ли са?

# 127
Ами ако знаех и аз...
Май 20ти номер някъде
Честито на Петковците и от мен!  bouquet

# 128
Здравейте и от мен!

Честит празник на всички празнуващи днес!   bouquet

Ех, MamaMargo аз вече нямам търпение да разгледам красотите ви - представям си какви са сладурски гуменките  Laughing Лори ности по принцип 19 номер и на маратонките й пише: us 4C / uk 3,5 /eur 19,5/ 10 см - дано съм ви помогнала  Laughing
Днес и мойта сестричка ми каза, че е подготвила колет за Лори и до десетина дни и ние ще се уредим  Wink Hug

А ето тук може да видите  майката на Азис, въпреки че не се вижда много добре - по-хубава не успях да открия http://www.imashposhta.com/?go=expect
 http://standartnews.com/images/articles/orig_185708_bg.jpg

# 129
Мъжо е на работа заради изборите извънредно, а аз откачам с моите приказна малка откачалка  Crazy Това дете ме би по лудост  ooooh!
MamaMargo, аз само добри идеи давам благодарение на милото, тая тема се върти отдавна в нас, така поне и в Нанчето ще се спряга в скоро време   smile3560

Защо ще й правят корекции? Подарък от него ли са?
Ахъм Азо искал да и направи подарък  Flutter

Ето я тук, но не се вижда добре, абе на мен ми хареса женицата  Peace

п.п. ааа тя vst_80 я постнала вече Simple Smile

# 130
  • София
От снимките ми изглежда, че Азо май вече й е правил такъв подарък  Joy
Хубава е жената наистина!  Peace
Валка, разсмя ме!  Heart Eyes за двете лудички от още една, бая по-шантава!  Hug

# 131
val_stef еее това е подобрена версия все пак  smile3534

vst_80 ,Валка благодаря за снимките,наистина не виждам какво иима да и се прави,изглежда много добре ! Shocked
vst_80 мерси за инфото,хич ме няма в номерацийте  Embarassed,чакам да видим и вашите красоти!
Ама е много хубаво да си има човек сестричка  Heart Eyes

Ето линк за гуменките : GAP

не били черешки ,а ябълки  Embarassed

Последна редакция: нд, 14 окт 2007, 14:47 от MamaMargo

# 132
  • Бургас
Здравейте момичета. Hug

Искам да ви питам за тези данъчни облекчения,че нещо не ми е ясно.

Миналата година,като питах моята счетоводителка във фирмата която работя ми каза,че няма никакъв смисъл да правя такива документи,защото и аз и мъжа ми ни осигуряват почти на минималните заплати.И сме щели да вземем най-много 10-15 лв,а поне два дни сме щели да висим в НАП.Има ли нещо такова?Но щом вече става от местоработата,дори и да са толкова пари ,щом няма ходене насам-натам пак са файда.
Как точно седят нещата? newsm78 newsm78 newsm78

# 133
Момичета благодаря за подкрепата. Баба е на 82 г., но винаги е била жизнена и подвижна. Залежаваше се само като и станеше лошо.  Сега е малко стабилизирана, но все още доста зле. Много си я обичаме и на всички ни е много тежко в момента.  Cry
Разбрахме се със мъжа ми и свеки да се редуват до края на месеца за да приключа лекциите.
После ще прочета какво сте писали че Тони ми е в ръцете.
 Hug за всички!

# 134
  • София
Ехооооо пак няма никой Wink

Качих една снимка на Калоян, направена с новото фото Simple Smile

Ето го разбойника

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=176439&view=1&photo=25

Кайли миличка не се притеснявай, ще се оправи жената Hug

Общи условия

Активация на акаунт