Марго,супер са гуменетките ( първо веднага си представих на Елвинг черешките. Където черешки,там и ябълки
)И усмивката на Калоян е прекрасна-време е да участва в нов конкурс.
Пепър, върти ми се спомен,че празнуваш имен ден на Петровден, но ако не е така-Чувствай се поздравена днес

На снимките майката на Азис не личи толкова,колко е красива. Елвинг,да не си ясновидка,че Промяната ще й е подарък от сина ?! Но май четох,че ще е частична промяна.
Ира78,вярно е,че е по-изгодно декларация да пусне родителят с по-висок доход. Но не могат да ви откажат,ако ще и малка да е сумата.
И ние докато бяхме само с едно дете решихме да не се лутаме по опашки.
По новините казаха,ако не греша,че подаването на документи започва през ноември.
Елвинг,аз разбрах,че парите са пуснати на сметката на Добри.Но в извлеченията от даренията не видях такава сума,пусната след16 септември. Предполагам,че когато има възможност gecumka ще се включи и ще каже.
Ох,реве чАдото.
и бързо да спя, защото утре ме 4ака натоварен график
.Ще водя отново Дари на ясла.Стискайте палци 
.
.,АКо може някой да ме информира в резюме или да ми прати линкове, за да се образовам...Мисля тоя път да се въползвам от тази възможност, 4е ми писна да оставам аванта на държавата 

Права си и ,че Блу нещо хич я няма,дано са добре с Ния,тя и Бубчето не се разписва,но сигурно са я налегнали служебните проблеми 
Утре и ги пращам,дано им станат и да са им удобни
Дрехите на Лори си ги гладя аз, даже сега ако знаете какъв куп ме чака
, но рядко му идва музата
Общо взето всичко друго предпочита да прави, но не и да излиза с нас на разходка. Като е свободен казва - "Вие се разходете, аз ще пооправя тук" На мен ми е добре така.