Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 025
  • 285
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.София
 Привет!
 Марго,супер са гуменетките ( първо веднага си представих на Елвинг черешките. Където черешки,там и ябълки Simple Smile)
 И усмивката на Калоян е прекрасна-време е да участва в нов конкурс.

Пепър, върти ми се спомен,че празнуваш имен ден на Петровден, но ако не е така-Чувствай се поздравена днес   bouquet

На снимките майката на Азис не личи толкова,колко е красива. Елвинг,да не си ясновидка,че Промяната ще й е подарък от сина ?! Но май четох,че ще е частична промяна.

Ира78,вярно е,че е по-изгодно декларация да пусне родителят с по-висок доход. Но не могат да ви откажат,ако ще и малка да е сумата.
 И ние докато бяхме само с едно дете решихме да не се лутаме по опашки.
 По новините казаха,ако не греша,че подаването на документи започва през ноември.

Елвинг,аз разбрах,че парите са пуснати на сметката на Добри.Но в извлеченията  от даренията не видях такава сума,пусната след16 септември. Предполагам,че когато има възможност gecumka ще се включи и ще каже.

Ох,реве чАдото.

# 136
Никакви ви няма днес...А уж е едно такова студено.....Надявах се да ми разнообразите деня.Както и да е . След  малко  ще се ориентирам да си ходя Party и бързо да спя, защото утре ме 4ака натоварен график Tired.Ще водя отново Дари на ясла.Стискайте палци  Praynig
Днес мъжа ми прекара и малко цветя към апартамента,заедно с друг багаж, та ще ходя да поразчиста докато се мотам из квартала и 4акам моята "у4ени4ка" Grinning.
Блу, не ви знам режима, но  ако искаш може да ти звънна  по някое време сутринта и да се видм на кафе ако ще излизате Peace
Това за декларациите  хи4 не съм го и разбрала Blush.,АКо може някой да ме информира  в резюме или да ми прати линкове, за да се образовам...Мисля тоя път да се въползвам от тази възможност, 4е ми писна да оставам аванта на държавата #2gunfire
Хайде- утре ще се вклю4а по някое време следобеда( надявам се), след като се приберем с Дари и изпратим и свеки  по направление Crazy
Лека и спокойна нощ! Heart Eyes

# 137
Върнахме се от гостите преяли, а някои хора и препили Blush. Бяхме на чудесно място с невероятна природа. и за пореден път се убеждавам колко е красива страната ни и как на съвсем близо има страхотни места за почивка и релакс, а ние нищо не правим по въпроса!!! Другата неделя ако е по-топло ще идем на беседка сред красотите на Родопите и разбира се ЦЪР-ПЪР

Блу защо я няма? Не се е разписвала от трета страница newsm78

Ние миналата година взехме около 30 лв от облекчението. Доста се чудих дали да се възползвам, но в крайна сметка реших да ги взема  Mr. Green щом са държавни

Айде приятни сънища  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 138
Тази година си подадох декрацията още през април,заедно с тази по чл.41 ,но ми казаха че поради взиманите от мен болнични за бременността ми нямам голям внесен данък и съответно няма какво да ми върнат като облекчение.
bamboocha права си много е красива страната ни,възползвай се от хубавите местенца докато ги има  Wink Права си и ,че Блу нещо хич я няма,дано са добре с Ния,тя и Бубчето не се разписва,но сигурно са я налегнали служебните проблеми  newsm78

Гуменките май ще отидат при една красива кокона от Варна   Flutter

# 139
  • София
Мама Марго, като каза кокона - тази ли е, за която се сещам и ако да - защо не драсне едно редче?  Wink Много са хубави Гапките  Simple Smile
Блу, Дриймс, Бубчето, Спинки, и още много други мами също не са ни навестявали скоро.  Rolling Eyes Дано всичко е наред!
Бамбуча, браво на вас! Сигурно е излишно да питам - без бебе ходите, нали?  Laughing
Блан, Валката нали каза, че така било - Азис искал да направи подарък на майка си. Или нещо не съм разбрала Rolling Eyes
За данъчните облекчения и аз не знам нищо.  Embarassed
Успех на Дари!  Peace Heart Eyes
Кайли, дано баба ти се оправи!  Praynig
Аз защо вися тук, след като съм супер недоспала, не знам.  Crazy
Лека нощ!  Hug

# 140
  • гр.София
 Елвинг,именно,че предположението ти за Азис беше вярно,без да си гледала предаването.
 Хич не ме питайте повече за данъците.(Много съм зле по тая част.)Просто слушах новините.А всеки да си пита счетоводителите в работата и да си вземе бланки за попълване.
 Блу последно писа,че мъжът й е болен. Да се надяваме,че просто са заети.
 Мамо Марго,нашата стачка продължава.Ако ни засилят някой прекрасен ден към училището-аз ще изпадна в стрес-така лежерно си я караме сега.Няма ранно ставане.

# 141
blanc ох аз си мислех същото тези дни ..
Открих една тема на майките на 4токласници,но скоро най няма да пиша там  Rolling Eyes  като прочетох как учат всеки ден с децата си вкъщи и колко кръжока,спортни клубове и др. посещават децата им направо паднах  Shocked ,аз ако успея да накарам Ники да прочете днес 15-29 стр съм супер доволна,а и с  тази Елица дори и да иска да учим аз все нямам време  Embarassed
Elwing от сън спомени няма  Mr. Green
Правилно си се досетила  Sunglasses Утре и ги пращам,дано им станат и да са им удобни  HugА тя даже иска да ги купи ,което ме поставя в много неловка ситуация  Rolling Eyes

# 142
Eх,тази Шушелия пак се уреди с нови гуменки.Много са страхотни. Peace Честит и прощъпулник!

Велмар-кога ще се местите?Целувки на ученичката Дари.

Честит фотоапарат на Супер Митко.Ама,вярно си го заслужи.

# 143
Лееле, колко много сте изписали. Едва ви изчетох снощи..но нямах сили да пиша.
Vst и на мен ми настръхна косата като прочетох за приключенията ви с капачката. Браво на теб за бързата реакция!!! Само като си помисля че съм го оставяла сам в легълцето му с капачка и коремът ми се свива. Все си мислех че са доста големички тези капачки за да бъдат глътнати - УЖАС, вече край на любимата игра с капачки. А ето че и Калоян направил същата беля. Нана браво и на теб за реакцията - страшни сте, майката си е майка - спор няма.
И наистина мнооого хубава новина за бебето. И ние ще си имаме бебе скоро във фамилията. На мъжа ми близначката е бременна - термин 12.12, таака чееее след има-няма 2 месеца ще черпя и аз тук - дай Боже за здраво родено и лесно де Simple Smile бебе (по данни на 3Д-то - мома).
А за онези 3 желания ...вчера ги прочетох на нашия тати, като похвалих мъжете ви по т.3. А той ми каза : "Е, аз пък гладя, питай ги колко от тях гладят" Simple Smile))))))))))))))))))))))))))) е, момичета, чийто мъже отговарят по т.3 - я кажете има ли и таквиа дето гладят да му натрия носа Simple Smile)))))))))))))))))). Прав е човека...според мен по-лесно се намира човек за оная работа, отколкото някой навитак да изглади дрехите на Жорко Simple Smile))))))))) нали?  Grinning Grinning Grinning
Иначе вчера мъж ми и въпросната бременна наша леля имаха курбан. Преди мнооого години на този ден са катастрофирали много яко, колата смазана - за нищо не става, шофъора - моят мъж - пиян - и за щастие - никой пострадал, освен една сцепена вежда , няколко натъртени ребра и мноооооооооого страх. Света Петка ги е закриляла. Та, ето, почерпете се за тяхно здраве.

# 144
  • София
Привет!  Hug
Тони, да ти е жив и здрав гладещия мъж! И сестричката му!  Hug И ние с моя мъж имаме една катастрофа, доста съм се наплашила оттогава. За гладенето - има, таткото на Ивчо глади, но само свои дрехи. Че като тръгнем някъде и го питам какво ще облича все се чуди, също и за работа и казва - Аз после ще си изгладя. Нямам против, аз това не го обичам.  Blush
ММилена, аз реших, че коконата е друга.  newsm78 Може и ти да си права, че мамата на коконата съвсем ни забрави!  Crossing Arms
Блан, викам си - едва ли женицита има пари, сигурно той ще й плати кръцни-срежи-то.  Mr. Green
ЧРД на Ивка-Пифка!    bouquet
Айде после пак, че някой е гладен, а майка му  Whistling ooooh! Embarassed

# 145
Добро утро!
Tony_M да са ти живи и здрави и мъжа и сестричката му!  Hug
Вярно е признавам не глади  Embarassed,но пък и не държи на изгладени дрехи ,носи се спортно а и аз гледам да му купувам все тениски които не се мачкат.Така правя за всички дрехи,отивам в магазина и като си харесам блуза леко я стискам на края ако стои после като вестник не я купувам ,мързи ме да гладя  Blush ,а понякога ми става и лошо от парите.
Elwing ,Миленка е права за коконата  Mr. Green
ЧРД на Ивка-Пифка и от мен!   bouquet

# 146
Аз по т. 3 да отбележа- НЕ ГЛАДИ...освен при форсмажорни обстоятелства.
То и аз не бях фен на гладенето, ама ща не ща- самодресирах се и  сега гладя сутрин по 1 кат за цялата менажерия  Mr. Green
У нас хаосът е тотален  ooooh! Кога ще си видя оправена къщата не знам. Заради пустия ремонт сме се сгъчкали в 2 стаи, в които буквално не може да се стъпва на земята от играчки, а от ремонтиращите се стаи се стеле гъст пял прах  Crazy  Поради тая причина моля изпратете насам работен мъж, който ремонтира бързо и качествено, с удоволствие прибира играчки, по възможност готви и не мърмори много Party
Tony_M , да ти е жив и здрав съпругът! Най- важното е, че са се оттървали!

# 147
Честит рожден ден на Ивка-Пифка!

И нашто тати глади, но рядко и главно дрехите му за работа - но аз съм доволна и на това, защото многооооо мразя да му гладя ризите и панталонти  Sick Дрехите на Лори си ги гладя аз, даже сега ако знаете какъв куп ме чака  ooooh! - вчера изпрах целият гардероб на Лори и не ми се мисли колко време ще ми отнеме да  изгладя всичко. Но пък татито много често ми помага в чистенето - даже последните пъти, чисти сам, а пък нас ни праща на разходка  Laughing

Tony_M да са ти живи и здрави и мъжа и сестричката му! А на бъдещата мама желая леко раждане и сладко и много здраво бебче   bouquet А капачките и на Лори са й  любими за игра, но вече са й абсолютно забранени  Naughty

# 148
  • София
ВСТ, и нашия татко чисти, готви и т.н. hahaha, но рядко му идва музата  Joy Общо взето всичко друго предпочита да прави, но не и да излиза с нас на разходка. Като е свободен казва - "Вие се разходете, аз ще пооправя тук" На мен ми е добре така.  Mr. Green
За гладенето - аз гладя вече само горните дрешки, а бодита и други неща - не. А, и чаршафите му гладя, че ме дразни като са намачкани.  Crazy
Мда, и аз видях после, че другата варненска кокона не е била активна от септември  newsm78 - т.е. - няма как да види, че подаряваш обувчици.  Wink Ама защо така морските мами ни напуснаха?  Rolling Eyes

# 149
  • варненка от София
А пък по точка 3, моят мъж много добре гледа телевизия  Mr. Green, пуши цигари и си чисти с клечки за зъби зъбите.

Случва се и да сготви и почисти, но то е след подканяне, самоинициативата му липсва като качество.

Общи условия

Активация на акаунт