Мама АВГУСТинче възпитава, да е мило и добро се тя надява!

• 11 001
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
  • Русе
Абе верно си е, че аз май  само ви "шпионирам",но много не съм по писането Mr. Green,но много държа да отбележа,че нашата-"ваша" мама juliana е бременна,ако не ме лъжат очите и то в 6.г.с.,следователно ЮНИ.2008 ще се появи бебчо.От мен да й е честито  bouquet
Ха сега,"виновната" веднага да се яви и да обясни подписа ,които се появява в поста й Crossing Arms
чакам с нетърпение развръзката на сериала Crazy Flutter

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 23:23 от muckata

# 226
  • София
Здравейте, здравейтеееееееееее!
Много сте мили и много ми сгряхте душата, нещо са ми потънали гемиите, и честно да ви призная, вече вярвам в тия сатурнови дупки около рожденния ни ден, аз съм сега на 23 и колкото повече приближава, толкова повече са ми потънали гемиите!
Благодаря ви за пожеланията за Мишето. Ще му ги прочета задължително.
Не ме слуша той никак, много ме ядосва, отговаря ми, принуждава ме да го пошляпвам и мноооооооооооого ревнува от Лъчко, иначе много обича братчето си, но на мен все ми забива разни тревожни въпроси и се  магарее за всичко. За да привлече вниманието ни!
Лъчо проходи отдавна, аз обаче още не съм направила прощъпулник и мислех дали да не е сега събота, може и да е в понеделник, тъкмо ще бъдат тук баба му и дядо му, за да ги вземат при тях в Русе.
А сега да ви се похваля какво хубаво нещо ще ми се случи, моя мъж ме изненада и иска да ме заведе в ПРАГА другата седмица, той си е чех по принцип, но живее тук от години, сега иска да ми покаже родния си град, и аз много се вълнувам, в същото време нали съм си повредена, толкова се притеснявам, че имаме малко финанси, и как ще останем в чужда държава така, дано не се случи нищо непредвидено. Там ние ще си плащаме всичко, и спането и храната, той няма близки, при които да отседнем, а и искаме да сме само двамата. Няма време и да вадим ВИЗА ли беше тази кредитна карта, сетихме се много късно. Имам една приятелка, която имат такава карта, ама ми е неудобно да я моля да ни услужи а ние като се върнем да и дадем парите или нарпаво да ги внесем!
Стискайте ми палци, един път и в моя живот да се случи нещо хуабво и различно.
Много ви прегръщаме и обичаме, ще се опитаме да пишем по-често, обикновено Лъчката е в полата ми и щрака заедно с мене, станал е голям инатчо. Не говори, но си прави каквото си иска, ходи където си иска и ако го спреш ляга и си тръшка главата в цимента. Казва всъщност Тата, бата - на Мишо, мам, Дааааааа и си слага телефона на ухото, и какво още не се сещам друго. Вапите дечица повече ли говорят?
Целувки

# 227
  • гр.София
 Хе-хе,значи не само аз шпионирам тук. muckata,сега виждам,че си от Русе,а все си мислех,че си от липсващия морски отбор.
 Адрианска,страхотен оранжев отбор сте спретнали!

Мамо Иги,Прага е ужасно красив град-дано му се насладиш без никакви притеснения.(Нямам тази карта,иначе с удоволствие бих ти помогнала)
 Много често се ревнуват еднополови деца,сигурно е много трудно.Но е период,който отминава ( с помощта на двама грижовни родители,разбира се!). Същото важи и за сатурновата дупка WinkАз отсега се ужасявам,какво ме очаква по Нова година.Не дупка,а кратер.
 А за Мишето,предполагам,че е важно да се чувства съпричастен към всичко,което правите и към грижите за Лъчо.
 Елвинг,утре е последната серия на Д-р Хаус!
 elen@,днес си мислех,как ти вървят лекциите.А защо " и по малко компютър"? Той нали е основното?

Мамо Марго,супер ти е манекенката,с розовия пуловер и розови джвъчки в косата.Еличка сигурно ще е много екзотична,като порасне!
 Спинки,дано ви е хубаво времето. А в София само за един ден ли ще дойдете? За магазините съм пас. затрупана съм с дрешки-подаръци или малко носени и нямам никакъв стимул да ходя да пазарувам. то няма и за къде да се киприм. Виж,тръгне ли на градина,от опит знам,че трябва за всеки ден от седмицата да си имам комплект дрехи,за да не пера.

# 228
Добро утро, мацки!

muckata, juliana отдавна направи самопризнания. Wink

Ember , повечето неща, които се продават в центъра, ги има и на Илиенци, но предимството е, че са на едно място. Иначе цени всякакви: има евтини неща, подходящи за парка, така и доста скъпички. Аз му взех много сладка ватирана пижамка за 7 лв. Shocked
Иначе и аз като blanc рядко купувам - караме на дарения! Mr. Green

Mama Igi  , пожелавам ти едно незабравимо прекарване в Прага - наистина е страхотен град. Peace

# 229
Привет и от нас...
Ние вчера празнувахме 6-години заедно!!!Сега навлизаме в кризата на 7-мата година  Mr. Green,но искренно се надявам кризите ни да са отминали. Любимата ми бисквитена торта.    и    кафенце  
Мамо Иги-страхотна е изненадата от мъжът ти.Отивайте и хич не му мисли.Щом сте двамата ще изкарате чудесно.....,дори и с по-малко парички.
Еличка -е мнооого  красива с новите дрехи и наистина ще е екзотична,като по-голяма.
Адрианска-страхотен отбор сте и то не само заради анцунзите.Лъха щастие ,любов и спокойствие от вас.А къде ходи на тази аквагимнастика?
ВСТ80 -сигурна съм,че всичко с Лори е ок.Ето Пепър няма такива дертове,защото не пуска на Лорка изследвания без да му личи на детето ,че нещо не е наред.И щом Лори си е супер жизнена,не се тревожи много... Hug

# 230
  • София
Здравейте момичета!

Миленка благодаря за кафенцето, особено ми е нужно тази сутрин, че снощи много много се ядосах.

Не искам да коментирам в дълбочина, само ще ви кажа, че роднините са най-голямото зло. Още съм бясна и не спах добре. И един въпрос, ако има компетентни - знаете ли какъв в момента е режимът за закупуване и регистрация на оръжие? #2gunfire

# 231
Лееле, Nana надявам се никой да не ти отговори докато се поуспокоиш малко. А иначе си права - да, така е.
Ние вече си имаме наболо кътниче - не мога да повярвам....но стана пак с рев и игри посред нощите...така че mmilena и аз благодаря за кафетата в момента съм като заварчик в очите.
ЛЕЕЕЕЕЕЕЕЛЕ щях да забравя, вчера моя добра приятелка и колежка от ТУ Simple Smile))))))))) в 12.30 в Шейново е родила юнак Борис. Много леко е минало, дори не е имало време за упойка. Това е което знам за сега. Голяма радост - ееееееееееей. А и 3.400кг и 50см..само с 2 шева Simple Smile)))))
Сега идва ред на още една приятелка и после е леля ниии Simple Smile))))))))))
Нека, нека, само такива новини да има!!!
Ех че хубаво начало на деняяяя.

# 232
Тони, наистина хубаво начало на деня  Peace. Да е жив и здрав Борисчо.
За мен не е много хубаво утрото, защото ОТНОВО нямаме вода  #2gunfire. И вчера нямахме, но поне я спряха на обяд. А, днес в 9,30ч, нищо не мога да свърша, успяхме само да си измиеме очите.
Миленка, честита годишнина!   bouquet Пожелавам ви да нямате критични години и кризи и да бъдете много щастливи още дълги, дълги години. Аз пък бях чувала, че 4-тата е критична  newsm78.
На аква аеробика ходих в клиниката на д-р Мазнейкова "Света София". Наистина много ми хареса  Peace.
Нана, за какво ти е това оръжие, недей така, моля те  Wink.

# 233
Mmilena, честита ви годишнина!Аз имам една приятелка и според нея 7-та година им беше критична, ама накрая се "сдобиха" с момиченце.Вие малко сте изпреварили, освен да се сдобиете с второ... Simple Smile
Mama Igi, недей да му мислиш много, щом сте двамата няма страшно.Много мил жест от страна на мъжа ти, едно незабравимо преживяване ви пожелавам! Peace
AndyB, предполагам че отговора ти за цените е за Spinki... Grinning

Днес моя девер има РД - да се почерпите... Simple Smile

# 234
  • по света
Mama Igi ,желая ви незабравимо прекарване!!!Отпусни си душата парите никога стигат дали някой да си плати тока или пък друг да си купи яхта все не стигат.
muckata ,вярно е но чакам и други мами от нашите да се решат.Винаги съм смятала че малката разлика е голямо предимство за децата,пък и да минава докато съм набрала.
Нана това за роднините е абсолютно вярно за съжаление аз за това общувам само по нужда.

# 235
  • София
Привет!  Hug
Чакаме дограмите утре  Hug, 3 бр. плюс 2 врати за балкон и имаме куп работа вкъщи. После не ми се мисли какво ме чака ooooh! Но ви шпионирам и аз.  Heart Eyes
Честити празници на всички с радостни поводи!   bouquet  bouquet  bouquet Честито бебче на приятелката на Тони-М! Hug
  Мамо Марго,супер ти е манекенката,с розовия пуловер и розови джвъчки в косата.Еличка сигурно ще е много екзотична,като порасне!

Peace Красавица като мама е!  Heart Eyes И като всички августински моми  Laughing
juliana , и аз се чудя коя е идеалната разлика и има ли изобщо такава.  newsm78 Нещо много се замислям напоследък за второ. Луда работа!  ooooh!  Blush
Дриймс, Мама Иги, радвам се, че пишете! Липсвате ни!  Heart Eyes
Не помня какво друго щях да пиша  Embarassed
До скоро!   bouquet

# 236
Хайде и аз да се разпиша Hug.ПРеди малко изпратих баща ми . ДО утре други гости не о4аквам Crazy.ДОбре 4е е хубаво времето , та бързо съхнат 4аршафите Joy
Мамо Иги, радвам се 4е се разписваш и 4е сте добре.А за Прага -наслади й се изцяло и се опитай да не мислиш за глупости и да се тревожиш за твоите мишленца.
juliana , честито и от мен  bouquetЖлеая ти лека и спокойна бременнот.
Елвинг,
Привет!  Hug
Нещо много се замислям напоследък за второ. Луда работа!  ooooh!  Blush
Без коментар!!!
Нана,аз съм наясно с оръжейните наща,ама  ти серизно ли питаш , за да ти отговарям сериозно , или  просто си въс фаза"стрелям наред" Crazy
Адрианска, не приклю4иха ли ремонтите, 4е да спрат и тези одисеи с водата ooooh!
Миленче, честита годишнина и от мен Hugжелая ви още дълги години  любов ирабирателство.А за кризите- не го мисли- то може да  си измислим за всяка година Joy

# 237
  • София
дали сте видели това?  Rolling Eyes
Велмар, само се замислям!  Wink Нали знаеш, че трябва да сме заедно, чакам и ти да се замислиш  Laughing

# 238
  • по света
Привет!  Hug
Чакаме дограмите утре  Hug, 3 бр. плюс 2 врати за балкон и имаме куп работа вкъщи. После не ми се мисли какво ме чака ooooh! Но ви шпионирам и аз.  Heart Eyes
Честити празници на всички с радостни поводи!   bouquet  bouquet  bouquet Честито бебче на приятелката на Тони-М! Hug

Peace Красавица като мама е!  Heart Eyes И като всички августински моми  Laughing
juliana , и аз се чудя коя е идеалната разлика и има ли изобщо такава.  newsm78 Нещо много се замислям напоследък за второ. Луда работа!  ooooh!  Blush
Дриймс, Мама Иги, радвам се, че пишете! Липсвате ни!  Heart Eyes
Не помня какво друго щях да пиша  Embarassed
До скоро!   bouquet

Не е луда работа ами действай,това ни е живота  Hug

# 239
Привет и от мен! Hug Напоследък трудно се добирам до компютъра, пък и не ми остава време за него. Обаче сега пратих цялата дружина на разходка, за да гладя на спокойствие, но първо реших да видя какво става тук.
Спинки, аз не разбрах къде точно ще бъдете в Костенец, но кошарката не е лошо да си я вземете. Пюрета на Ганчев и Нестле има почти навсякъде; пасатора е добра идея, ако даваш на Ивчо от вашето ядене. Аз носех моя на морето, но го използвах само веднъж, с повече мачкане става и вилицата. Легенче  предполагам ще има, където и да сте. Водичка и аз ползвах изворната на Девин и тогава не съм я топлила, но става и на чешмата, под топлата вода.
Адрианска, не мога да пропусна да ти кажа, че сте страхотни в оранжевите екипи Laughing
Миленка, честити ви 6 години! Още много такива и без кризи Naughty Онова текстче с разбърканите букви беше готино Peace
Блан, оздравя ли София? В стачка ли сте още?
 Дано и при Лори на ВСТ всичко е наред, за да не се притеснява Praynig
Нана, честита ви дограма и фото. Сестра ми също получи подобно бижу за РД от нейния мъж, ама и тя си е парче фотограф по наследство. За оръжията и аз няма да коментирам, дано скоро ти мине.
По повод очните прегледи, бебетата също могат да бъдат прегледани, но това не е задължително, освен при видим проблем или някакво наследство. Иначе - около 3-тата годинка се прави задължително, тогава децата могат да назоват картинките при прегледа. Ние направихме нашия семеен очен преглед, семейството е добре, освен мен. Получила съм астигматизъм /бонуса на Нана/ и периферна сянка на едното око, която при по-голамо натоварване или напрягане във времето можело да доведе до отлепване на стъкловидното тяло, а оттам и на цялата ретина. Та сега никакво тежко и непрекъснато носене на очила. Та това е около нас, другото е като при всички. Деница не се спира, но още не съм направила прощъпулник, много съм несериозна. Дрехи също гледам да не купувам, че имаме, но понякога не мога да се сдържа. Днес влязох в Пакостник само за биберон, а купих и една много сладка шапка-зайче за зимата на Деничето.
Спирам, че прекалих, пък и трябва да гладя.
П.П. Честити хубави поводи на всички празнуващи по един или друг повод!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт