Ха сега,"виновната" веднага да се яви и да обясни подписа ,които се появява в поста й

чакам с нетърпение развръзката на сериала

Аз отсега се ужасявам,какво ме очаква по Нова година.Не дупка,а кратер.
и кафенце 
))))))))) в 12.30 в Шейново е родила юнак Борис. Много леко е минало, дори не е имало време за упойка. Това е което знам за сега. Голяма радост - ееееееееееей. А и 3.400кг и 50см..само с 2 шева
)))))
))))))))))
. Да е жив и здрав Борисчо.
. И вчера нямахме, но поне я спряха на обяд. А, днес в 9,30ч, нищо не мога да свърша, успяхме само да си измиеме очите.
Пожелавам ви да нямате критични години и кризи и да бъдете много щастливи още дълги, дълги години. Аз пък бях чувала, че 4-тата е критична
.
.
. 

, 3 бр. плюс 2 врати за балкон и имаме куп работа вкъщи. После не ми се мисли какво ме чака
Но ви шпионирам и аз.
Честито бебче на приятелката на Тони-М!
Красавица като мама е!
И като всички августински моми
Нещо много се замислям напоследък за второ. Луда работа!
.ПРеди малко изпратих баща ми . ДО утре други гости не о4аквам
.ДОбре 4е е хубаво времето , та бързо съхнат 4аршафите 
Жлеая ти лека и спокойна бременнот.

желая ви още дълги години любов ирабирателство.А за кризите- не го мисли- то може да си измислим за всяка година
Нали знаеш, че трябва да сме заедно, чакам и ти да се замислиш
, 3 бр. плюс 2 врати за балкон и имаме куп работа вкъщи. После не ми се мисли какво ме чака
Но ви шпионирам и аз.
Честито бебче на приятелката на Тони-М!
Красавица като мама е!
И като всички августински моми
Нещо много се замислям напоследък за второ. Луда работа!
Напоследък трудно се добирам до компютъра, пък и не ми остава време за него. Обаче сега пратих цялата дружина на разходка, за да гладя на спокойствие, но първо реших да видя какво става тук.
Онова текстче с разбърканите букви беше готино