НОЕМВРИйската душичка - духа първата свещичка!!!

• 16 502
  • 281
  •   1
Отговори

29.09 - Ангелина на velinova07.10Юлияна и Станислава на Esma14.10 - Виктор на TALI 1
23.10 - Калина на antoshkaГeорги на Dil

24.10 - Владислав на ТочкаТеа на Lightblue27.10 - Мария на Angeliha28.10 - Неда на ЦветинаТеодор на Веси 1Ян на Catty
29.10Моника на Бубулина7730.10 - Николай на Веси С.Анелия на Елимира31.10Илина на ЗЛАТИ
01.11 - Теодор на ДеничкаБорис на Дари МКатерина на GugiМаксим на Бунгичка
02.11 - Александра на SalviЕма на Gadamer03.11 - Александър на бебка и бебкоАнгел на dreben78София на Raliar
04.11 - Дарина на AngelEyes05.11 - Георги и Антония на Radi TwinГеорги на ivanka1979
06.11 - Боил на benightedАндреа на myrenаМагдалена на kachka07.11 - Ваяна на IvicheГеорги на MagieA
08.11 - Михаил на mashaМихаил на echiНикол на Peti n09.11 - Данаил на KarilКристиян на dima1980
10.11 - Каан на МamaminionАлександра на Мими и Dr.JendМихаил на bedstvieto
Полина на ki4o22Моника на monita911Симона на Simona s
12.11 - Калина на SiqВелизар на mariya86
13.11 - Ния на МерелинИвайло на КлюкаркатаИвет на Анита 1Александър на Jenny_bГабриела на Сhapelita
14.11 - Лина на Ronja15.11 - Гергана на Роси74Даниел на raqtimeГергана на pepipetiaДиляна на SbrynyДариян на dima_dari
16.11 - Дани на sofkobofkoДимана на eli_mamaНикола на МишенцеИвана на tzuky
17.11 - Ралица на ЖужаРадослав на lina_d18.11 - Вилхелмина на sheherazada
19.11 - Йоана на ФъстъчкаЗлатина на ZLATNAПитър на julia asenova
21.11 - Мартин на mina77Дарин на ВениАлександра на lavitsata100022.11 - Кристиян на Теди91Михаела на nadi mishi

22.11 - София на gorisВиктор на santanqelaГабриела на афродита23.11 - Моника на Pam219Йоанна на blaqМоника на pebble
24.11 - Алекс на БубалинаМая на bebonina26.11 - Борис на СофияНикола на kreoАлесия на Бимба25София на SOPHI
29.11 - Димитър на Мони30.11 - Дана на Grig01.12 - Мириам на djein03.12 - Йоана Албена на Шоколадкина

Септемврийско - октомврийско - ноемврийско - декемврийско ноемврийчета са
40 и 51 , от които 2 двойки

СНИМКИ НА НОЕМВРИЙКИТЕ И ТЕХНИТЕ СЛАДКИ БЕБЧЕТА
потребител noemvri парола 12345 smile3509

ДЕТСКИ МАГАЗИНИ

Family-bg.com          Арбор ООД          ДаНет Електронен магазин          Barbaron          ШТЪРКЕЛ - Всичко за вашето бебе!          Dibo

МаЛеЧкО - Винаги различни          Магазин "Мечо Пух"          ПИНОКИО - истински приятел от първия ден          Premaman

Специализиран детски магазин "Бебе маркет"          Детски играчки          "КРЕМИ 74"ЕТ          Бебешки онлайн магазин ПАКОСТНИК         

Стефи - царството на детските стоки

ПОСЛЕДНИТЕ НИ 5 ТЕМИ:

Задават се големи купони на НОЕМВРИйските бонбони"!!!
НОЕМВРИйче - мамина разтуха, учи се свещичката да духа!!!
НОЕМВРИйчето проходи, чуди се къде каква беля да стори!!!
Тичат НОЕМВРИйските деца върху килим от есенни листа
Че е готин НОЕМВРИйския отбор, всеки знае няма спор

Последна редакция: ср, 17 окт 2007, 09:26 от Дени4ka

# 1
Хайде първа Hug

# 2
айде и аз тук!!
ВТорааАА

# 3
  • Бургас
айде трета  Laughing и продължавам да чета

# 4
Честит първи рожден ден на Виктор! Да расте здраво и щастливо дете за радост на мама и татко / може пък догодина да е батко  Wink/ !
Честит имен ден Петя!
Честита месечинка на красавицата Линка!  Heart Eyes Hug

Благодаря на всички за подкрепата  Hug

# 5
  • София
Честит Рожден Ден на Виктор!!! Да расте смел и силен мъж! естито и на мама и на тате за рожденника! Дано сте изкарали добре днешния купон!

Честито и на всички именници Пети и на всички днешни месечковци!!!

# 6
Петя, честит имен ден!!!

Благодаря за пожеланията, момичета.

Наистина много се вълнувам когато виждам колко са пораснали децата ни, как постепенно някои от нас навлизат в майчинството и как се зародиха прекрасни приятелства  Hug

# 7
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, ВИКТОР!!!
Да слушаш мама и татко и да порастнеш ГОЛЯМ И СИЛЕН!!!!   Party

# 8
  Помня как преди година получих SMS-дори още го пазя  Mr. Green! Това беше първата ми щъркелова задачка - да ви кажа, че Вики се е родил  Hug! Днес не успях да съм първата честитила, но по-добре късно отколкото никога  Wink искам да кажа:
  Честит рожден ден, Вики   bouquet! Да си жив и здрав, много послушен и винаги радвай мама и тате   bouquet!

Сончееееее, честит празник и на тебе и скоро с тати Андрей да си направите и една принцеска  Wink!
  Запишете и Боил при децата с разбити муцуни  Tired! Днес се хакна на ръба на леглото си и си насини брадата и устната и си я прехапа от вътре  ooooh!! От предните дни има и синини на бузите и сега направо е страшен  Confused!
  Честит имен ден на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet! Петя

# 9
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честит Рожден Ден Вики на Тали !!!!!!!!!!!!!!!!

По този случай черпя с моята торта по рецепта на Рени

# 10
  • Бургас
Честит рожден ден на Виктор!Да е жив и здрав малкия голям мъж за радост на цялото семейство!

Честит имен ден и на всички малки и големи именници!От щастие, здраве и късмет да не се отърват!

А пак срам не срам четох по диагонали разни  Embarassed , но наистина нямам време за всичко и моля не ми се сърдете.

Честито на патерици на всички рожденици, именници, месечковци (включително и ние станахме на 11 мес.  Wink ) и на всички които са имали да празнуват и черпят.Да са живи, здрави, прави и корави  Hug
На болните да оздравяват по-бързо че от болести вече ми се  Sick .Стискам палци на всички бързо да се оправят  Praynig

При мен нещата не са по-розови.Утре имам час за Ядрено-магнитен резонанс и много се притеснявам какво ще покаже изследването, че доктора ми има съмнения за епилепсия.Утре трябва да се срещна и с рехабилитаторката да се разберем кога ще започваме рехабилитациите, че почти не мога да си движа палеца и вече взех много да се отчайвам.Днес се върнах сама от вилата, детето остана при нея понеже не мога да го гледам сама тук, мъжа ми е в пожарната и ще се прибере чак утре към 8 сутринта и ми е едно такова подтиснато  Cry
Стискайте ми палци всичко да мине добре, в този момент само тук във форума успявам да намеря малко спокойствие и да се разсея.

Прегръщам ви всички и лека и спокойна нощ  Hug

# 11
Мария,  Hug
Дано всичко бъде наред с теб! Кураж!

# 12
Мария, стискам палци всичко при теб да е наред  Praynig, а Зарко не го мисли сега! На детет му е по-добре на вилата отколкото в мръсния Бургас  Peace!

# 13
mariya, кураж, мила! Hug Гледай оптимистично на нещата, а ние ще ти пратим цялата си положителна енергия! Praynig Praynig Praynig
T@LI, виждам, че си тук! Wink Как мина празника?

# 14
Запис и от мен.Мария,надявам се нещата да се оправят при теб и дай боже лекарите да грешат. PraynigСтискам палци.
Спокойна нощ майчета и сладки сънища на бебковците.

Общи условия

Активация на акаунт