НОЕМВРИйската душичка - духа първата свещичка!!!

• 16 506
  • 281
  •   1
Отговори
# 45
Честит рожден ден,Роси!Бъди здрава и много щастлива!Весел празник!

Момичета,кажете наистина как слагате снимки,че са много хубави,а аз съм си компютърно не много грамотна! EmbarassedИскам и аз да ви изпращам цветя!
  Софи,за рождения ден ние ще пътуваме с колата на сестра ми,но от София.Ще съм без съпруга ми,та ще и погостуваме няколко дни и ще дойдем от там в Стара Загора.
  Момичета от София бихте ли ми казали какъв градски транспорт мога да използвам от района на централната автогара до Медицинска академия.В четвъртък ще идвам в София с една моя приятелка и ще трябва да се придвижим в тая посока или е по-добре с такси?
  Успешна седмица желая на всички!

# 46
Честит рожден ден,Роси! Желаем ти много здраве,лични и професионални успехи и много късметbouquet 
Клю,честито ти проходило юначе Peace
За вигантола-нашата педи също ми каза да започна да давам по 1капка.
Веси,честити първи стъпки на малкия Теди Peace
Есма,стискам палци за малкото човече,дай боже да се оправи Praynig
Лек ден момичета!

# 47
  • София

За теб са РОСИ!
Да си жива и здрава.

# 48
Как се публикува снимка (изображение) в мнение?
1.отивате в Google (примерно)
2.кликвате върху "Изображения"
3.пишете това, което ще търсите...например "торта"
4.кликвате върху "Търсене на изображения" и ви излизат различни снимки
5.след като си изберете снимка с десен бутон на мишката кликвате върху снимката и избирате "Properties"
6.появява се прозорец, от който копирате Address (URL)
7.връщате се в прозореца за писане на съобщение и натискате този бутон
8.в полето за писане се появяват скоби...между тях пействате копирания адрес на изображението

Да са здрави и силни ходещите крачета на Ивко и Теди!!! running

# 49
Мила Роси, Честит Рожден Ден!

Да си здрава и щастлива и много усмихната!

# 50
  • София
РОСИ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И КЪСМЕТ ТИ ЖЕЛАЯ!!!

Честито и на проходилите!!!!

Мария, Есма  Praynig!

Ако по-горе виждате картинка значи съм спазила инструкциите на Дени. Ако не  - продължавам да опитвам.

Гадамер, браво за тортата.  Като оригинала е Laughing.

Запалена от тортата на Рени в събота се наврях в готварския подфорум  при тортите.  Тези момичета там творят чудеса. Ще ми се  и аз да опитам да направя нещо такова, ама май си трябва много време, което на този етап нямам.

Да ви питам за обувките. Вчера ходихме да купуваме на Ники обувки в магазина на Стил99 Видях много симпатични ботушки. Обаче не мога да преценя дали са му добре, защото той не навира краче докрай, свива си пръстите и петичката му остава някъде по-горе. Ако му вземаме ботуши трябва ли да са 1 номер по-големи?

# 51

Дано ми се е получила почерпката. Деничка така хубаво го е обяснила дано съм се справила  Mr. Green Още веднъж от сърце благодаря за всяко едно прекрасно пожелание момичета! Много ме стоплиха като ги прочетох
Рождения ден мина прекрасно, преди това направихме и кръщане, та сега си имам едногодишно християнче  Party И ходи сам на къси пасове между мен и баща му, прави по 5-6 крачки, гушва се и започва да си пляска и да гледа да не би някой да е пробуснал да пляска  Joy Посягаше да бие попа  Shocked заради това че го носи и го мокри с китката... За малко му беше  Mr. Green
Много вкусна изглежда тортата Гадамер. Запазих си рецептата и някой ден ще спретна и аз едничка   chef

Роси, чести празник! Да си здрава, весела, засмяна и безкрайно щастлива!

п.п Аполдисменти моля! Справих се! Успях! УРА! Имам картинка! Бравоо

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 14:06 от T@LI

# 52
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МИЛА РОСИ!!!

Желая ти цялото щастие на земята, много здраве и само положителни  емоции!!!
Честити крачета на Ивко и Теди! Да тичат смело напред, а мама да му мисли!
Честити месечинки на на малките принцеси Гери, Дилянка и на двамата красавци Дариян и разбира се моя Дани!!! По този повод да почерпя за последната му месечинка:

Марийче надявам се при тебе всичко да бъде наред Hug
Есма ще се моля за малкото бебенце да бъде силно Praynig
Дани от сутринта три пъти пада челно и се среща отблизо с плочките в къщи. Прави ми впечатление че последния път вече не плака, сигурно му е изтръпнала главата и вече нищо не усеща Mr. Green
В къщи тази нощ беше доста студено а колкото и да го завивам той все си вири краката и се отвива. Пробвах с чувал но не ми се получава работата. Слагам му го като заспи но той все се събужда и почва да се изправя и като види че не става почва да реве ooooh! Да мръзне тогава Crossing Arms
И аз чакам рецептата за тортата на Рени  chef
Вчера купихме обувки за зимата от КиК и съм много доволна от тях. Държат му топло и не му изпотяват крачето, високи са и така Дани ходи доста по лесно.
Крео в магазина ми казаха че като мериш обувката оставаш детето право на земята и трябва да си пъхнеш показалеца отзад. Аз нарочно бях обула по дебели чорапки за да не стане после инфекция.
Лек ден Heart Eyes

# 53
Момичета, направо ме разбихте... таман си викам - ей сега ще ги изненадам, ама не... Благодаря ви на всички за страхотните пожелания!!! Ето малко за почерпка - и за Христовата ми възраст /"крехко агнешко", както се бъзикахме с една приятелка  Mr. Green/ и за последната месечинка на Гери:

Мария - и аз стискам палци диагнозата да не е тази!  Praynig

Есма -  Praynig Praynig Praynig.

Рени - страхотна е рецептата, и аз ще се пробвам някой ден Simple Smile.

На патерица честит 1-ви РД на Виктор на Тали и честито християнче!!!  

Честито и на всички проходили вече ноемврийчета! /брей, закъде са се разбързали? Wink/

По случай рождения си ден сутринта бях на гинеколог - ама и страхотен подарък си направих...  Laughing Рано-рано по този случай изкарах и Гери - увита като за зима - да свиква Simple Smile.

Момичета - много целувки от мен!!!  Heart Eyes Хубав ден на всички!!!  Hug

# 54
  • София
Роси, честит РД!!!

Бъди щастлива и обичана!!!

Честито прохождане на Дани и Ивко.
Клю, за кичурите, защо не изчакаш докато ти свърши? Чувала съм че не хваща... (макар че винги съм се чудила защо... сигурно заради хормоните...)

Деничка
, специални благодарности за хубавите обяснения за слагане на картинки... аз все се чудих как става, ама то било много лесно!!!

# 55
Роня/Гери - май и ти трябва да почерпиш днес... освен ако не съм се объркала - нали днес имате годишнина от сключването на гр.брак??? И така - мила Гери, бъдете много щастливи и се обичайте още дълги дълги години!!!

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 15:17 от Роси74

# 56
  • Бургас
Честит рожден ден мила Роси, бъди усмихната, щастлива и обичана жена и майка!

Честито прохождане на Дани и Ивко и честита последна месечинка на месечковците.

Това за сега от мен, след обяд ще ходя пак до болницата и като имам повече информация ще ви пиша.

Целувки на всички и лек ден!

# 57
Деничка,благодаря ти,че ме светна за поставянето на картинки.Тези рози са за теб!

# 58
  • на странно място ......
Роси, честит рожден ден, много здраве, щастие, късмет, любов, пари и каквото друго си пожелаеш да бъде !!!!![

Малка почерпка за последната месечинка на Дилянка-калпазанка и честито на всички месечковци днес.........ей другия месец вече ще сме годиняци  Laughing

Момичета, благодаря за съчувствието, явно не съм единствената изморяваща се, това ме успокои до някъде Mr. Green

Рени тъкмо щях да те питам как се прави тортата и ти си написала рецептата, много благодаря за което ще бъде изпробвана веднагически!!! Изглежда главозамайващо или по скоро стомахозамайващо!!!

Честито и на всички проходили в близките дни!!!! newsm68

Лек и успешен ден на всички!!!

# 59
Момичета, забравих да кажа:
В ХИТ дават книжка с точки срещу продуктите на Памперс и за определне брой точки дават играчка Симба. Ти си избираш играчката на информация  Peace Играта е май до края на декември.

Общи условия

Активация на акаунт