НОЕМВРИйската душичка - духа първата свещичка!!!

• 16 508
  • 281
  •   1
Отговори
# 60
Честит рожден на Вики на Тали - да расте здрав и щастлив!!!
 newsm59

Роси, Честит рожден ден и на теб! Бъди винаги така усмихната и чаровна, обичана мама и съпруга  newsm51

# 61
Роси, честит рожден ден и от мен! Много щастие, любов и здраве! Все така усмихната и чаровна!

# 62
 baloniЧестит рожден ден , Роси ! Много любов, красиви преживявания и здраве !!! baloni

# 63
приятелки любими,въобще не мога да се включа в чата , ха ха ха , мноо съм зле Simple Smile
за Стара Загора кога ще получим допълнително инфо ? пари да пращаме ли ???
айде цунки !  bouquet

# 64
леле ,момичета до сега ви гледах снимките , много сте хубави , бе ! пу пу пу , да не ви е уроки !  bouquet

# 65
Бунгичка, не съм спирала да давам Вигантол, тъй като сме на кърма. Давам по 2 капки. Нашата фонтанела все още не е затворена.

Рени, супер звучи тортата!  Peace

Тали, честито християнче. Много ми се допи Маргарита, като гледам снимкатааааааааааа  Shocked

Роси, от това агнешко много ям Simple Smile И благодаря че си се сетила - Да, днес стават 2 години откакто със съпруга ми сключихме съюз пред света Simple Smile

Моля за наше здраве да се почерпите пак :

# 66
Здравейте момичета,

И ние да се запишем при 11 месечните:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178389&photo=40

Леле, големи вкусотии правите. Лигите ми потекоха. Ще добавя и аз по-късно една рецепта за една много лека и много вкусна торта. И дете може да я направи - блатът и е от корнфлейкс, с кисело мляко и плодове. Ще я взема от сестра ми, а тя е доста добра в сладкарството. Wink Варненки я знаят - Краси Бекярова.

За РД:

1. Какво ще кажете всеки да донесе някаква специална вкусотийка, а?
2. Деничка, 20 кв.м. биват за децата да играят. Ясно е, че там най-много да сложим малко столове до стените, за да могат родителите да посядват за малко и една-две маси примерно (пак до стената) - за кафенце, безалкохолни, манджоре и т.н. Каква е подовата настилка там? Мокет, теракот... Как се отоплява? Има ли прозорци?
3. Да си взимаме ли духалки за стаите, достатъчно топло ли е?
4. Да домъкнем всеки, каквито играчки може. Топки, кегли, каквото се сетите...

Поздрави!  Grinning

# 67
Гери, честита годишнина, мила! Пожелавам ви много любов и още много години да гледате в една и съща посока!

Dr.Jend в момента не мога да ти отговоря на въпросите, но утре ще разговарям по телефона и ще питам за залата!!!
bedstvieto, какво допълнително инфо искаш за РД? ПИТАЙ!!!  Simple Smile

# 68
ДениHug страхотно си обяснила, надявам се да се справя Simple Smile

Честит рожден ден на Роси !

Честита годишнина на ronja!   bouquet

Последна редакция: пн, 15 окт 2007, 19:08 от бебка и бебко

# 69
  • София
 newsm59 Роси!Да си жива и здрава,много късмет и любов ти пожелавам!

# 70
  • София
ronja, честита годишнина!

# 71
Честит рожден ден на Роси! Здраве, любов и късмет! И всичко да е по масло и мед...

Роня, Ивиче какво прави във Варна? Май доста съм пропуснала.... newsm78
Мария, защо ядрено-магнитен резонанс на детето? Не може ли, при положение, че фонтанелата не е затворена още, да се види на ехограф? Ние утре ще гледаме мозъка на Мишо с ехограф, защото фонтанелата е отворена. Точно по тази причина се правят сега тези изследвания, за да се избегне облъчването, ако е възможно.  Peace
Стискайте палци, че имаме два прегледа утре - при невроложката ни в клиниката в Красна поляна и при друга невроложка в Педиатрията. Исках да чуя и второ мнение. #Crazy
Мишо от два-три дни има обрив около дупето, точно около мястото, откъдето ака.  #CrazyСитни червени пъпчици. Намазах с елоком снощи, сутринта някои от тях пуснаха кръв. Направо се шашнах. #Crazy Досега не сме имали подсичане или каквото и да е на това място. от две седмици е на детска кухня, знам ли.... В сряда сме на консултация, но педито, като чу описанието на обрива, ми изписа друго кремче - тридерм се казва. Направо е като маймунче в дупето, но много се изплаших, като видях, че тече чак кръв.... За съжаление ви пиша пак от служебния комп, че нашият е още на поправка. Лека вечер на всички.  Hug

# 72
masha, аз не съм ronja, ама ще ти отговоря: Ивето замина на почивка в Тунис и самолета им излетя от Варна Simple Smile А mariya ще ходи тя на ЯМР, а не Велизар, защото доктора й имал съмнения за епилепсия...дано да се включи скоро и да каже какво е станало днес Praynig
Стискам палци за утре и пиши като имаш резултатите Peace Цунки на Мишето по дупето Heart Eyes

Спокойна нощ, сладурки! smile3524

# 73
Деничка, целувки и от нас на красивия малък мъж, цунки-мунки по петичките и дупарата! Hug Hug
Ахааа, ясно, Дени. Виж как не съм в час, като отсъствам. Вече млъквам и няма да питам... Joy Joy Joy
Стискам палци да са добри изследванията на Мария. Peace

# 74
И нашата фонтанела не е затворена, но педи каза,че до годинка и половина се затваря.Освен това се пошегува, че като се затвори фонтанелата вече не може да расте мозъка ... ох, незнам да й се доверя ли или да се притеснявам ...  ooooh!

Стискам плаци за Мария  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт