НОЕМВРИйската душичка - духа първата свещичка!!!

• 16 511
  • 281
  •   1
Отговори
# 75
РОСИ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ НАС С НИКОЛ!
ГЕРИ ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И НА ВАС!
ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ПРОХОДИЛИ БЕБОЦИ!
ЧЕСТИТА ГОДИНКА НА ПАТЕРИЦА И НА ВИКИ и НЕГОВИТЕ МАМА И ТАТИ!

Не мога много да пиша, че Никол се катери по крака ми и иска само в мен #Crazy
Клю, Никол като видя Ивко и като взе да му говори и да скача пред монитора, ние с баща и  Joy, ама то е разбираемо. Той е голям сладур

# 76

Благодаря на Карил и Деничка!Мезета и питиета за тях!

# 77
Днес направих питката на моя ходещ мъж. Да почерпя!

След дълго стоене и оглеждане хвана химикалката и тенис ракетата.

Роня, честита годишнина! Много любов и още дълги години щастие!
Роси, Честит Рожден Ден! Да си жива, здрава и много обичана!

Маша, Мария,  baby_neutral

# 78
Роня, честита годишнина! Пожелавам ви още дълги години любов, щастие и разбирателство  Hug

Маша, стискам палци  Praynig Ще чакам добри новини утре!

И все забравям - честито на всички проходили бебоци   smile3539

# 79
Ама наистина празнична тази темичка - а и благодарение на указанията на Деничка, пълна с толкова красиви картинки! Супер!  bouquet
Честита годинка на Вики! Да е здрав, щур и добър!
Честито помъдряване на Роси, да е все така слънчева и лъчезарна!
Честито на проходилите!
Честита годишнина на Роня! Желая ти щастие и неугасваща обич!
Чакаме добри новини от Мария, Маша и Есма! Praynig
Няма лошо честно да си признаем, че понякога ни се плаче от умора, еднообразие или неразбиране, това не значи, че не си обичаме мъниците или сме лоши родители. Нормално е да имаме различни потребности и да сме недоволни, когато от смяна на памперси и бранене на покъщнината от изтребителите не остава време да си кажем 2 мили думи с "милото"... Все пак няма по-вдъхвовяваша роля от тази, нали!  Hug
И аз още давам вигантол - бях поспряла през летните месеци, но фонтанелата на Ники е доста отворена още. Дени, Крео, очилца ще слагаме заради страбизъм /криви едното оченце/ - забелязахме го на 6-7 месеца. Надяваме се да го израстне за няколко години. Praynig

# 80
Добро утро мами!!

ДЖЕНД, супер организиран... както винаги..Малко си приличаме в това отношение PeaceХаресва ми идеята всеки да донесе квито играчки има, така ще стане едно чудо на чудесата.. Mr. GreenНали всеки малчо харесва повече чуждите играчки..Белким се заиграят повече. Аз снощи си мислех колко добре щеше да е каките да ИСКАТ да дойдат с нас.. TiredА идеята за сладкишите не е лоша, но аз лично няма да се включа ако се приеме, защото незнам как ще се "почувства" мойта торта ако пропътува такова разстояние... Mr. Green

МАША, стискам палци и се моля всичко да е наред с Мишон!  Praynig Peace

исках още да пиша, но тати носи банички за закуска и ще се възползвам Mr. Green

# 81
Добро утро!!!

Хайде кафенце от мен:

Момичета - благодаря ви отново за страхотните пожелания!!!    Heart Eyes

# 82
  • Отвъд алеята зад шкафа
Роси миси за кафето и тортичките, ммммммм.

Ето малко снимки и на Ема
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178389&photo=45
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178389&photo=46
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178389&photo=47
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=178389&photo=48

на последните две снимки се вижда как Ема цъка с дистанционното - научила се е , че като насочи дистанционното и натисне нещо се случва с ТВ-то и вече няма спиране  Mr. Green

# 83
Роси, то такива кафета много не са диетични Simple Smile

Момичета, и аз благодаря за пожеланията! Снощи си изкарахме страхотно - кумовете ни бяха на гости - цъфнаха с подаръци и цветя и откарахме до късно с много мартини, вино, ядене и смях. Лина ни прави компания.

За купона -честно казано май по много ще дойде от всичко. Аз лично не мисля, че кой знае какви приготовления трябват - и то за един следобед/вечер. Важното е да се видим, запознаем и децата да си играят без произшествия. Нито украсата нито играчките са толкова важни. И бездруго ще ги шашнем собствениците  Grinning А и най-ненатоварващо ще е за Дени. От нас се иска само присъствие, малко украса и здрави дечица!!! Peace

# 84
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА И ОТ МЕН,ГЕРИ-ОЩЕ МНОГО ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!!
  Роси,с тези вкусотии и кафето ми изби всякакви диетични мисли от главата Joy
  За Вигантола-и аз още давам по 1 капка.
    А за приготовленията по РД-подкрепям мнението на Гери Peace-на нас напр.ще ни е "малко" трудно по влака да мъкнем много багаж,и със София в ръце newsm78ВМежду другото,мисля да спестя носенето на количката-ако и нея повлечем,направо не виждам как ще се придвижим-"табора отпътува към Ст.Загора".... LaughingКато слушах прогнозата за времето,очаква се студена и снежна зима cold,дано поне покрай събирането е хубаво времето Praynig
  Гадамер,и София е много "ориентирана" с дистанционните-и това на телевизора,и това на уредбата WinkА много е смешна като движи мишката на компютъра,и следи екрана-виждала е как местейки я,се променят и картинките Grinning
   Днес една колежка ми донесе тяхната проходилка-ще я видим  дали ще й хареса на моята мързеланка Wink
   П.П.Хиляди благодарности към Дени,че и мен,лаика,научи да слага картинки newsm51

# 85
Роси, то такива кафета много не са диетични Simple Smile

Момичета, и аз благодаря за пожеланията! Снощи си изкарахме страхотно - кумовете ни бяха на гости - цъфнаха с подаръци и цветя и откарахме до късно с много мартини, вино, ядене и смях. Лина ни прави компания.
...

Ако ме беше видяла как като станах първата ми работа беше да се метна на трюфелите... какво да правя - сладкокуска съм от малка  Embarassed. Значи и Лина - чрез теб - също е пийинала за повода, а?   Party

Марианче - мнооого са умни малките фъстъчета, направо да не повярваш...

Вигантол - от февруари/март не давам, защото много бързо и се затваряше фонтанелката на Гери. Сега вече е почти затворена - ще питам педи това добро или лошо е.

# 86
здравейте и от мен

Честит рожден ден на Роси и годишнина от сватбата на Гери -с най добри пожелания

Относно вигантола ние не даваме по съвет на педиатърката и фонтанелата ни е почти затворена-остава много малка.
За РД и аз мисля че много лакомства и украса ще им дойдат много на децата

Мария,Есма -моля се с вас

приятен ден

# 87
  • София
Вие ме подсетихте за Вигантола /бях го спряла през лятото/ и вчера попитах док дали да давам пак. Тя каза "да, но по 1 капка".

На Лъчи фонтанелата се затвори на 18м.

# 88
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, не ви бях споменавала, но Ема от една седмица спря да яде и беше само на кърма и солети, всичко друго го плюеше, което е много нехарактерно за нея. Та днес милата си изяде всичко, и кашата, и пюрето на обед. Реших да проверя в устата какво става и изненада - 8-ят зъб се показал. Иначе си мислех аз, че всичко е от зъбите и то така се оказа.

# 89
Здравейте, банда! Hug

Някой преди време беше питал, дали има друго дете, което не спи сутрин...Тедката от няколко дни спи само следобед...събужда се около 8-8.30 и заспива чак след като се наобядва в 13ч. за около 3 часа... Simple Smile
Габи, не се притеснявай за количката...ако искаш ще ти дам нашата лятна Peace иначе само на ръце, не е работа Naughty
Роси, с кеф да си изпиеш кафето...а и с тази прекрасна компания Heart Eyes
За Вигантола - аз по препоръка на педито го спрях юни месец...септември като ходихме на консултация се оказа, че фонтанелата е почти затворена и вече не давам...
gadamer, честито ви 8-о зъбче...айде оттук нататък да е много ящна красавица Ема! Wink

Целувки! lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт