ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА RONJA /НА ПАТЕРИЦИ/.МНОГО ЛЮБОВ И ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ ЩАСТЛИВ СЕМЕЕН ЖИВОТ

Гадамер,честито ви осмо зъбче.Да са здрави и белички на малката кукла Ема :peace:
Веси,дано на Никълчо бързо се разреши проблема с оченцето.Стискам палци

Маша,стискам палци за Мишето

Майчета аз вчера имах ужасен ден
Дойде ми цикъла и ми беше толкова кофти,че незнаех къде се намирам 
И на всичкото отгоре Симончето така падна и си удари главичката в една циментова ограда,че сърцето ме заболя

Милото ми детенце сигурно много се е уплашила и я е заболяло защото половин час плака и хълцаше на пресекулки.
И днес е една такава,не иска да ходи,все до нея трябва да съм,плаче без причина и аз се чувствам още по-виновна от вчера.Е,излях си мъката и като,че ли ми поолекна малко.Радвам се че ви има

Приятен ден и много усмивки
Мишо категорично няма ДЦП, каза една детска невроложка от Педиатрията, където бяхме. Има мускулен дефицит малко, хипотоничен е, но това се оправяло с гимнастика. Според нея детето е преживяло нещо още в утробата. Но мозъкът му си е абсолютно наред, показа трансфонтанелното изследване. Като цяло, от Педиатрията отричат диагнозите, които поставят в клиниката в Красна поляна, понеже такива не съществували в учебниците по медицина. Лекарката каза още, че много хубаво стъпва на стъпалца и му изписа някакво сиропче за мускулен тонус, докато не правим процедури. Шеф е на детската поликлиника към Педиатрията. Иначе и лекуващата ни невроложка в Красна поляна каза, че напредваме, но без да конкретизира много. През ноември сме пак на процедури. Целувки на всички!

. Значи с крачолчета, дълги ръкачи, качулка даже, и е доста плътен - пъхаш бебето вътре, закопчаваш и така си нана.