НОЕМВРИйската душичка - духа първата свещичка!!!

• 16 502
  • 281
  •   1
Отговори
# 270
Мамета, жената дойде, поговорихме си малко, обясних кое къде стой и излезнах за около 2 часа и ги оставих да се гледат, сърцето ми беше на топка, мислех да се върна още щом излезнах, но си свърших някои работи, като се прибрах - гледам тя го приспала, завила. Много мило ми стана, в същото време и тъжно, но се надявам това да е жената, и да не съм сбъркала с преценката.  Praynig

# 271
Честит 1-ви рожден ден на сладурите Георги и Калина!!! Нека бъдат винаги здрави, щастливи и обичани!!!

За мама Дил и мама Антошка

Бебка и бебко, стискам палци и силно се надявам всичко да е ок и да си намерила вярната жена! Представям си какво ти е  Confused
Софкооо, я останете до януари в БГ! Вие пък за толкоз малко...аааааа!
Точка, дано всичко лошо скоро отмине и да забравите тои кошмар!  Praynig
Есма, май ме обърка с тази бавачка... Мислих, мислих и съм убедене че не съм имала намерение да търся  Joy
Дано и ти да намериш скоро жена която да гледа децата. Те сигурно искат и да им се плаща двойно... Явно, че е много трудно с близнаци, но да са ЖИВИ И ЗДРАВИ пък все ще намериш изход от ситуацията  Hug
Вчера купих много хубаво якенце на Виктор. Утре ще снимам и ще показвам  Wink
Хубав ден от нас   bouquet 

# 272
  • София
Тали, права си, извинявай  Embarassed объркала съм се явно... а ти не помниш, хм... може пък и ти да си забравила  hahaha  Joy Бебка и бебко е била! Успех - дано да е твоя човек!

# 273
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГОГО И КАЛИНА!!!!!!   Tada Tada Tada

Точка, пожелавам на мъжа ти по-бързо да се оправя!  Hug

Mamaminion, честито за изпита! Ще стискаме палци и за следващия. Както и на всички останали студентки!

Бебка, успех с бавачката! Дано да си намерила твоя човек! Много е трудно. Добре, че майка ми ще я гледа Кати като се върна на работа, да ми е жива и здрава! Мисля до детската градина да си е вкъщи, не съм фен на яслите. Дано не ни се наложи да я пращаме!

Lightblue, браво на Теа за самостоятелните крачки! Кати още се ослушва, но вече си бута буталото (уолкъра де, аз му викам бутало). Даже сама си отива до него, изправя се и тръгва. Много се радва сама на себе си, че върви, прави крачки и вика Ооооооп! и после спира, подпира се на лакти и си ръкопляска  Grinning Дано скоро реши и без буталото да пробва. Ама тя си знае де.

Ние в събота сме на  2 рожденни дни, на 2 приятелчета дето стават на по 2 годинки. Ама от едното момченце Кати има уплах, вече 2 пъти яде пердах от него. Последния път я замери с една шепа кестени  Sad Милата, много плака, и като го види почва да плаче и се гушка в мене. Та не знам как ще стане. То добре, че точно тоя РД е от 19.30  Shocked newsm78, та в 20.00 ние ще си тръгнем, че Кати да си ляга.

Дано не завали следобяд, че да излезем малко!

# 274
newsm38ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ !!! smile3525  newsm59ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА !!! newsm51 ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И ХУБАВИ ДЕЦА !!! Tada

МЕРЕЛИН,
честита наградааа !!! бравооооо !
smile3501

ето ви втора порция сМиНки Simple Smile

http://picasaweb.google.com/iviche/zeuPvJ/photo?authkey=ttf6fxUS … 24294787402025602

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 14:29 от iviche

# 275
  • София - Дианабад
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА!!!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ, ДОБРИ, УМНИ И КЪСМЕТЛИИ ЗА РАДОСТ НА БЛИЗКИТЕ!!!

И за прекрасните мами:

Ети, честита награда! Ти заслужаваше най-много да спечелиш! Майки като теб рядко се срещат.  bouquet

Честито прохождане на Алекс! Здрави и бързи крачета! Hug
Бебка и бебко, дано това да е жената! Praynig Знам колко е трудно да намериш "човека".
Иве, страаашни снимки! Peace Направо се потопих в атмосферата.

Heart Eyes

# 276
Честит рожден ден на Калина !!! Да бъде здрава, усмихната, да расте щастливо и обгрижвано дете .

Честит рожден ден на Георги !!! Да е здрав, послушен, да расте чаровен и безгрижен, да е гордостта на цялото семейство.

А тези цветя са за технита развълнувани и горди майки.  

При нас днес е мрачно и вали. Иначе с Анелчето сме за ръчичка по цял ден и обикаляме апартамента неуморно  ooooh!. С прохождането напредъка ни е бавен, но славен.
С хапването проблеми няма никакви. Само се чудя, дали вече мога да и давам киви  newsm78.

А за общия рожден ден държа да ги демонстрирате тези  прочути танци.

Радинка, ако още не си направила торта за гостите у дома, свиркай да ти кажа една много вкусна, лесна и ефектна торта. А на теб като ти остане време, драсни ми рецептите за онези две торти на ЛС.

Иве, започвам да гледам снимки  Grinning.

Мариетка, сещам се кой конкурс си спечелила още преди да съм купила списанието. Браво, ти наистина го заслужаваш   bouquet.

А как мога да увелича горните картинки? Хелп.....

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 14:52 от Elimira

# 277
  • София
Честит Рожден ден на Калина! Да расте задрава, умна и красива! И много да слуша мама Тони!

Честит Рожден Ден и на Гошко! Бъди здарав и силен мъж!

Мариетка, браво за спечеления конкурс! Не сме и се съмнявали, че вие с Ния ще вземете наградата Simple Smile

Бебка и бебко, дано си намерила подходящата бавачка! Знам колко е трудно, и съм много щастлива, че успях да се разбера с моята бавачка и да разчитам на нея. 

Да се похваля и аз, в събота вечерта бяхме на сватба, а на другия ден рано рано и аз бях на изпит, ама пак съм отличничка. Вече броя изпитите до края, остават ми само още 3. Стискам палци и на другите "ученици".

# 278
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ!!!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КАЛИНА!!!

ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ И ДА СЛУШАТ МАМА И ТАТКО!!!

Да ви почерпя и за рождения ден на мъжа ми:

b]Ивиче[/b] снимките са страхотни. Сигурно добре си си отпочинала.
Вчера беше ужасен ден. На обед в най-голямия дъжд трябваше да отида да му взема храната. Добре че имам кола иначе се бях отказала. Цяла ден не спря да мрънка в къщи и като капак не стига че не спа сутринта след като беше станал в 5,30 ч. ами и следобед спа от 1 до 1,30. Направо ми изпи сока. Добре че днес на обяд не валя та се разходихме 2-3 часа. Сега отивам да правя торта за мъжлето. Heart Eyes
Мариетке радвам се че сте спечелили конкурса  bouquet
Браво и на отличничките Peace
Лек ден!!!

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 15:24 от ragtime

# 279
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ  И  КАЛИНА!!! ДА РАСТАТ ЖИВИ И ЗДРАВИ!!! ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЕДНО ЩАСТЛИВО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И НА МАМИТЕ!!!

# 280
  • София - Дианабад
Браво на отличниците! Hug
И аз имам 4 изпита този семестър и трябва да се преборя, за да ме допуснат до държавна практика януари-февруари. Дано да ги взема Praynig!
Иначе от вчерашната консултация - 8,500 кг и 71 см, наддали сме 500 гр, малко множко, но като цяло сме добре. И нас ни пращат на Манту, че белегът, дето го имахме, е изчезнал. В петък ще ходим да видим какво е положението.

# 281

Общи условия

Активация на акаунт