НОЕМВРИйската душичка - духа първата свещичка!!!

• 16 509
  • 281
  •   1
Отговори
# 255
Момичета привет!  bouquet

Дил, сега прочетах разказа ти, много ме развълнува! Браво на тебе, майка герой си! И аз не можах да гласувам, защото гледам е било до 20-ти, заслужена победа!

Имам да изчета още две страници, ама разказа на Диляна така ме развълнува, че взех да пиша... Heart Eyes
И аз бих искала да родя втория път вагинално...да е живот и здраве!

Мацки, имали друго такова мъжко рожбе , като нашето? Дърпа си пишата неистово и я разтяга като ластик, едвам успявам да му сложа памперса, после и него го дърпа за да си докопа пацката... hahaha Mr. Green Shocked

Ей, днес най-накрая намерихме покрти паркинг на колата...аз го уредих bowuu, че нямаше места, ама с малко талант и желание всичко се постига... Mr. Green(имама предвид разговор, ей! Wink) и ходих за направелние за гинеколог, че нещо ме наболява едната гърда, одругиден съм на преглед, стискайте ми палци Praynig

Иначе от днес имаме цифрова, то ние и кабелна нямахме, дето вика майка ми ние в 19-ти век си живеехме hahaha, ама сега имаме Бейби ТВ, дребното е захласнато, леле то аз ще се чудя какво да оправя Wink

Ивиче, варненски мами, много хубави снимки! Браво! А бебоците са прекрасни!
Лайтблу, честито нова прическа и рокля, а на Теа и на нея придобивки! Да си ги носите със здраве! Simple Smile

Отивам да дочета, леле то е 1 Blush

# 256
Хей, Тали, учительницата Simple Smile, в края на ноември си пътуваме обратно та изпускаме общия рожден ден за съжаление...

Иначе на Данни му хванах цаката как да не си сваля шапката- първо му слагам едни поларени ръкавици без пръсти и после нахлупвам шапото Mr. Green....

Karil, ботушлетата- едвам намерих тия дето не ни стават, не ми се търсят повече, писна ми да пазарувам, та ще вземем нещо в БГ.

Шъ ви замола да ма включити в Скайпа  Crazy!!!
там съм: kukurigu_petlence

# 257
Честит рожден ден на  Георги на Дил и Калина на Антошка! Да са живи и здрави, да растат послушни, умни и красиви, да се радват на безгрижно и щастливо детство!

Точка, бързо възстановяване на съпруга ти  Praynig
Мамаминьон, честито за изпита и успешно представяне в четвъртък  Peace
Симона-С, дано не е нищо сериозно и бързо да се оправя малката душичка  Praynig

# 258
Добро утро! Днес съм от ранобудните мами  Mr. Green
Чакам бавачката да дойде всеки момент ...
А ето и по едно кафенце  Grinning

Приятен ден на всички  Heart Eyes

# 259
Честит рожден ден на Георги и Калина!
 newsm59  bigdance2 nbirthday
Да растат здрави и умни деца, палави и щастливи!
Весел празник на семействата им днес!   newsm38

# 260
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И НА КАЛИНА!!!
Да растат здрави, умни, красиви и засмяни, за радост на техните мами и татковци!!!

А за майките им

Руми, мерси за кафенцето!!!
Хайде закуската е от мен!!!

# 261
  • София, Дианабад
Честит първи рожден ден на Георги! Да расте, здрав, умен и много радостен!

Честит рожден ден на Калина! Да е здрава, много усмихната и красива!
Честит празник и на майчетата им

# 262
  • София
Честита първа годишнина на Георги и Калина!
Да сте здрави, радостни, бъбриви и да носите щастие на цялото семейство!

И за гордите мами:

Иве, страхотни снимки - все едно и аз бях там с вас (особено благодарение на коментарите ти).

Тали, дано да си намерила вашата бавачка! Аз още търся - като чуят за близнаци и веднага се отказват... направо не знам какво ще правя. Май по принуда ще трябва да ги дам на ясла - а така не искааааам.

Имам и добри новини за бебнцето, за което ви писах. Благодаря на всички, които бяха с нас! Вече е по-добре, мислят за изписване.

Поздрави на всички!

# 263
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И КАЛИНА! ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 264
честит рожден ден на ноемврийските душички,които духат първите си свещички!Да са весели,щастливи,палави,игриви.Весел празник и на вас майчета.

# 265
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ И КАЛИНА! ДА СА МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ, ВЕСЕЛИ И ИГРИВИ!
ЗА ТЕХНИТЕ ГОРДИ МАЙЧЕТА

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 11:12 от Angeliha

# 266
Честит Рожден Ден на Гого и Калинка-малинка!Да растат здрави и щастливи - желая весело и безпроблемно детство!Много подаръци,много целувки и гушки!Поздрав и за развълнуваните майчета! newsm51

Дил,просълзих се BlushДа са ти живи и здрави трите съкровища! Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 окт 2007, 11:36 от Точка

# 267
Честит 1-ви рожден ден на Георги и Калина!

Да растат здрави и много да радват мама тати!

А за празника на майчетата им

Точка, дано бързо се възстанови мъжа ти!
Момичета, купих те ли човалчета за количка? Аз ходих в един ТСМ до нас, били по 30лв някъде но свършили, а в Пигиса имаше по 150 на есприт и 50 на Грако, тя нашата количка е грако, та ако бебчо се побере на дължина, може да му вземем такова... newsm78

Приятни разходки, днес поне не вали, аз вчера най-много работа в дъжда имах и два пъти си сменях дънките и чорапите, че новите ми обувки пуснаха вода........ #Cussing out

# 268
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА ГЕОРГИ!ДА РАСТЕ ЗДРАВ И УМЕН ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТЕ,ВЕСЕЛО И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И МНОГО УСМИВКИ!
А ТЕЗИ ЦВЕТЯ СА ЗА ГОРДАТА МАМА-ДИЛ, ВЕСЕЛ ПРАЗНИК
ЧЕСТИ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА КАЛИНА!ЗДРАВЕ И БЕЗГРИЖНО ДЕТСТВО И ЖЕЛАЕМ ОТ СЪРЦЕ!
ТЕЗИ ЗВЕТЯ СА ЗА МАМА

# 269

Честит 1-ви рожден ден на Георги и Калина! Нека растат живи и здрави...Нека бъдат радост и гордост за мама и тате...Нека постигат всичко с лекота...Нека имат щастливо и безгрижно детство! Весел празник!

За мамите dil и antoshka

При нас днес времето е много променливо - ту мрачно, ту пече слънце...ама си направихме една разходка сутринта и ако е все такова и следобед пак ще излезем... Simple Smile

Точка, бързо и безпроблемно възстановяване на половинката ти! Praynig
На мамите - студентки - успешно завършване на магистратурите! Peace

Общи условия

Активация на акаунт